Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind inaintarea in gradul de general cu patru stele, la trecerea in rezerva, a generalului-locotenent cu trei stele Dumitru Cocoru din Serviciul Roman de Informatii. Dumitru Cocoru este adjunct al directorului SRI, fiind numit in functie in 2009.

 

10 COMMENTS

  • Asta o fi dnu la care se plimba masina lui Condrea dus intors de sa zicem 13 ori? Mai ales ca e in domeniu: nevasta-sa asa cum zicea un ziarist la Realitatea era sefa la centrofarm, deci afaceri in familie…

   • Sincer nu stiu cine-i domnul, nefiind in domeniu, in schimb cand ma uit ce colectie de stele poseda, zici ca-i Dumnezeu pe Pamant. Nu stim in proximitatea caror proprietati se plimba dl. Condrea, inca asteptam declaratii oficiale ale autoritatilor care probabil vor veni la Pastele cailor. Stau si ma gandesc ca Gaddafi atunci cand l-au “rastignit” era colonel sau generalul De Gaulle care a ramas la acelasi grad din timpul razboiului pe toata perioada Presedentiei Frantei.

 1. Ceea ce scriu nu are legatura cu personajul din imagine!Nu stiu daca e bun sau rau, corect sau incorect. In mod sigur o parte importanta din aceste structuri probail isi fac treaba in sens pozitiv, altfel ne-ar fi luat naiba demult! Ma uitam la articolele cu condamnarea lui Blejnar (adica fost sef ANAF, varf!) , a sefului clanului de tigani din Timisoara, Tatomir, etc, ca s-au umplut parnaiele de ei! Senzatia este cea de minima rezistenta a societatii civile fata de acesti impostori si de toata structura de stat corupta care i-a si inca ii mai protejeaza, gata sa ne striveasca aproape! Daca in cazul Hexi Pharma/Farma nu se va face lumina, cine a cotrubuit la aceasta crima cu premeditare este foarte grav!Este cumplit sa afli de sefi de servicii implicatii in tot felul de afaceri oneroase, pe langa cabinte de fosti presedinti, blonde s.a. asemenea grozavii! Dar cel mai cumplit lucru mi se pare de departe un presedinte care ”NU SPUNE NIMIC DE TOATA ACEASTA SITUATIE”! SE COMPLACE! Poate dl. general din imagine va citi si postarile noastre, nu le ceream prea multe!

 2. Are posibilitatea sa-si puna omul lui, nu este un gest pentru popor ci pentru viitorul lui. Vom plati scump continuarea basista a sistemului ,,,,,,,pumnul in gura si capul de pereti beciului domnesc.

 3. Probabil ca cele doua nume pronuntate de dl. de la FBI nu sunt pe placul licuriciului.
  Nu-i normal ca unul de “afara” sa vina si sa comande cine sa plece sau cine sa vina pe anumite posturi. Chiar asa de incapabili am ajuns ?
  Stiti cum e cu bucuria cand se fac schimbari.

Leave a Reply