Potrivit unor informatii de ultima ora, procurorii Sectiei speciale de investigare a infractiunilor din justitie au extind urmarirea penala in dosarul Kovesi asupra conducerii Parchetului General.

Presupusele fapte : marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Faptele ar fi fost savarsite de Procurorul general Augustin Lazar, care in 2017 a aprobat un comunicat de presa ce contine date mincinoase despre cazul extradarii lui Nicolae Popa.

16 COMMENTS

 1. Da pentru ca cine se aseamana se aduna,si-a cautat culcus la nadragii lui lazar dar adevarul iese intotdeauna la suprafata!Abuzul,mizeria s-a infaptuit prin oameni,prin vieti, care au ca unic scop adevarul lor!Cine mai poate acoperi mizerii acum cand avem drepturile omului?Georgeta si-a pus naframa si a dat cu subsemnatul dar e in rahat total si ea,fals si uz de fals,daca masculul e protejat ancheta se deruleaza si masculul va da o data si-o data cu subsemnatul!Ghinion,prea multe meditatii,prea mult venit!Despre ce vorbim?Penali aruncand cu rahat spre alti penali!Noi asistam!

  • Si noi asistam la reactia muribunda a vopsitului augustin lazar,sa-i dam cezarului ce-ii al cezarulu,varianta ingropaciune!i

   • Am grasit in redactare,mi-e frica de agramatist,prea multi cred ca detin romanismul!Mesajul e complet si puternic real!Cand dai vanturi uitate-te in chiloti ca ai surprize!

 2. Sectia de inchizitie a infractorilor il acuza si pe Lazar, mare branza, urmeaza si Tarcea si toti care au avut curajul sa-i condamne pe infractori. O SECTIE PUTERNIC CONTESTATA DE MCV si de UE nu mai are nicio credibolitate, este sub bubos si bubosul este sub preacondamnat

  • Mai fata,justitie nu e pentru toti?Sectia e binevenita si bubosul sa nu mai faca pe prea imaculatulatul cand a fost dovedit de instantanta de fals si uz de fals! lPoate te gandeai la dragnea dar..i frig,naframa si fiecare pasare pe limba ei piere!Sectia este cel mai demucrat lucru facut pana acum!Nu-ti convine varsa in punga!Oameni nevinovati au minima staisfactie!

 3. Ce este nou? Aceasta secție de razbunare politică condusă de sistemul mafiot de la putere se va raźbuna pe toti cei care au comandat politicieni corupti. Vor sa se albească băieții…au putere…au televiziuni…

   • Cand era kovesi si decapa era ok,acum nu,donsoara cauta si intelege ca legea functioneaza pentru toti!Pe aceleasi argumente aplicam!Daca nu-i convine,nici ca-mi pasa dar e penala,penala,conform isteriei lansate,roata se intoarce!

    • Auzi draga esti postacul de serviciu? Tu nu vezi ca nu mai pacaliti pe nimeni si ati ajuns de rasul curcilor

     • Ce nu-ti convine baga cu postacul,dragnea si placa obsesiva,ca-ti creste neuronul!Suntem mai multi decat cativa,vraiste in viata lor!!Deranjeaza cumva ca legea e pentru toti?Cred ca da!Slujirea e penala!Punct!

 4. Domnule Radu Tudor, credeti ca o alianta cu rusia e mai benefica Romaniei ?

  Dupa cum merg lucrurile cu Ghita, Kovesi si PSD-ul care doreste o rupere de UE si valorile occidentale ne asteapta o alianta economica, politica si militara cu Rusia, Turcia si Ungaria.

   • PSD si ALDE sunt partide antieuropene, alde romania va fi eliminat din alde europa, sputnik lauda zilnic PSD ALDE .
    Codruta Kovesi e sustinuta de tarile occidentale civilizate impotriva bolsevicilor infractori.
    Ai probleme Radu Tudor daca negi faptele.

 5. Bun, madam Koveși si-a facut-o cu mâna ei: a recuzat procurorii ca sa poată sa ia Lazar cazul si sa-l închidă, evident, iar “recuzații”-ma rog, ne-recuzata Florea, ca nu i-a ieșit mișcarea cu totul-au extins urmărirea la Lazăr. Cu alte cuvinte, vrând sa-si protejeze cv-ul in vederea audierilor pt postul la UE madam Koveși a pornit malaxorul justiției/chichițele de procedură care pot întinde o cercetare pe ani de zile. Cum nu stie carte, nu e de mirare ca a pornit mașinăria fara sa prevadă consecințele ; mai are o singură iesire, sa se aprobe articolul din noul cod penal prin care orice cercetare trebuie făcută in termen de 1 an (si daca nu e concludenta după un an se inchide din oficiu), au si vai! de PNL si Johannis, care au contestat codul din răsputeri si pe chestia asta. Vor trebui acum sa întoarcă foaia si sa zică da, da, celeritate, ceea ce desteptul de la Cotroceni a trompetat deja, probabil sfătuit de unii care știu carte si-si dau seama de pericol. Chiar daca ia jobul de procuror european pe pilele pe care le are la extern, tot rămâne cu pericolul revocării deasupra capului, fiindcă la UE e prevazut mecanismul de numire-revocare a procurorului si daca o trimit in instanța la București, sau chiar daca ancheta se prelungește, nu va sta nimeni sa se întrebe ce si cum, va fi suspendată, măcar, pe perioada procedurii din tara. Asa e cand te grăbesti sa apeși pe buton, vai de capul butonului cand se strică instalația si nu mai poți controla mașina. Dar si pilele cucoanei, ce neisprăviți daca s-au băgat pe cinstite in “ lupta” anti-coruptei cu corupția din magistratura—e foarte probabil ca proasta a mințit si la cv-ul profesional, cum are obiceiul, si fraierii entuziaști din Comisie—ca sunt mulți, evident, daca a ieșit papa Soros sa-i certe— au căzut in plasa. Basca stârnirea CSM -judecători cu acuzații idioate, toata magistratura romana ii va sari in cap “zeiței” exact cum s-a intamplat si in cazul Cameliei Bogdan. Nota 10 LCK pentru “lucru manual”.

  • Inteleg ca ,credeti in coincidente …ghinion din satelit se vede ca asta e comanda politica ,dar stai …..noi ne dorim o justitie independenta , posibila doar in vise !

Leave a Reply