“Az, cand vorbim, pe situatia pe care o avem, finala prezidentiala pe 24 noiembrie va fi intre Dan Barna de la USR si Viorica Dancila de la PSD. Eu tot spun ca Iohannis nu ajunge in turul 2”, a declarat Bogdan Chirieac la Punctul de intalnire la Antena 3.

Prezent in platoul emisiunii, sociologul Marius Pieleanu a declarat ca in orice varianta a turul 2 (cu orice contracandidat), Klaus Iohannis va fi din nou presedintele Romaniei.

5 COMMENTS

  1. Bomba? Daca nu apar modificari majore in UE nici in Romania nu vor fi. Romania nu a avut revolutii doar i-au fost impuse. Dupa cum ministrii se manifesta in diverse situatij cu amenintari de marire a birului si noi restrictii pe model ceausist in toate domeniile si categoriile sociale parca aminteste de disparitia pntcd si conventia democrata. Bomba ar fi disparitia psd si compromiterea ideii de femeie conducator. Revolutia europa feminina a inceput sa tremure. Cam toate femeile conducator au fost transformate in papusi usor de maipulat. A noastra chiar a recunoscut sau cel putin asa se intelege.

  2. Cand se stie ca asta ii platit de guvern sa-i faca propaganda pozitiva cine dracu il mai baga in seama?

Leave a Reply