Fostul premier Mihai Tudose spune că membrii Pro România care vor intrarea la guvernare cu actualul premier ar trebui să-și facă un „consult la cap” și zice că-i este milă de PSD că a ajuns să aibă un candidat la prezidențiale ca Viorica Dăncilă.

Tudose le transmite celor de la PSD să-i scrie lui Moș Crăciun mai bine, pentru că este exclus ca Pro România să o susțină pe Dăncilă la Guvern și la Cotroceni.

“Intrarea la guvernare cu Dăncilă premier e o glumă, e un subiect despre care nu se poate discuta, că nu există. E hilar, absolut hilar. Eu nu cred că odată cu plecarea lui Dragnea, Dăncilă a învățat să conjuge.

E tot cu orice om îi este frică, e aceeași. Ei pot să propună, în regulă, foarte bine. Poate îi scriu și lui Moș Crăciun, ei încă cred că există. Nu se poate, nu există așa ceva. Sunt convins că lor le-ar plăcea să intrăm la guvernare, au în cap chestia asta să-l scoată pe Tăriceanu de la guvernare și să ne bage pe noi.

Iertați-mă, eu nu văd un membru Pro România să accepte să fie ministru într-un Guvern al lui Dăncilă. Plecăm acasă toți. Dacă ar fi un membru Pro România care ar accepta chestia asta cred că ar trebui să îi facem un bine să îl ducem la un consult la cap.

Nu poate nimeni să mă forțeze să fiu pro-Dăncilă și Guvernul PSD. Dacă doream să susțin PSD nu mai plecam din PSD, stăteam acolo”, a spus Mihai Tudose, potrivit stiripesurse.ro.

4 COMMENTS

  1. Eu sunt convinsa ca ‘mnealui trebuie sa-si faca consult la cap si la inima!N-am apartinut niciunui partid dar daca as fi fost hotarat sa intru nu as fi fost panarama,orice as fi intampinat!E chestie de educatie si onoare!SE APLICA SI LUI PONTA,L-AM SUSTINUT,VOTAT,TU CE-AI FACUT CU VOTUL MEU?AI ABDICAT CAND CATIVA PILIFRICI LATRAU IN NOAPTE?CE CARACTER,PERSONALITATE AI CAND TE INCLINI,CU SUSTINEREA MASIVA A CETATENILOR,LA FIINTE ABSCONSE DIN UE?MA UMILESTI PRIN CACIULAREALA TA?MACAR FII BARBAT,ADUNA-TE SI FA CEVA ROMANESC,DECLARATIV AI LOGOREE,FAPTIC SUPERFICIALITATI!DECI,MINTEA LA CONTRIBUTIE NU JOCURI PE CALCULATOR,NU LE GUST!

  2. Tudose este politicianul preferat din proromania.
    pentru podul de la braila, cred ca o sa-l votez.
    singurul premier care a facut ceva in ultimii 2 ani.
    asta chiar vroia sa faca ceva.
    de asta l-au si mazilit…

Leave a Reply