Noul ministru de Interne, Nicolae Moga, le-a transmis jandarmilor că nu-și dorește să mai vadă români bătuți pe stradă, dacă aceștia respectă legea. Totodată, Moga le-a transmis angajaților MAI că vor fi decapitați dacă mint sau nu-și fac datoria impusă de lege.

”Referitor la 10 august: a fost un eveniment nefericit, cu mai multe elemente. Ca ministru de Interne, eu cer ca niciun cetățean român să nu mai fie bătut de un jandarm, dacă respectă legea. De asemenea, nu doresc ca niciun jandarm să fie umilit sau bătut de protestatari.

Trebuie stabilit ce mod de lucru vrem să urmăm: ne place ceea ce vedem în UE și în SUA, atunci vom prelua acel model. Deocamdată noi avem niște regulamente. Dacă vrem altceva, nicio problemă, se pot schimba”, a spus Nicolae Moga.

Moga i-a avertizat pe lucrătorii din MAI că nu vor colabora dacă mint sau nu-și fac datoria.

”Deocamdată, eu plec cu dreptul, dar vă spun cu sinceritate: cine minte, cine nu-și face datoria nu va colabora cu mine.”, a mai spus noul ministru de Interne, citat de stiripesurse.ro

4 COMMENTS

  1. ei ministre, ministre. eu zic ca ai plecat cu stingul.
    “eu nu mai vreau politisti sau jandarmi scuipati, injurati si batuti in strada”. asa incepe dilutia autoritatii. DREPTURI SI OBLIGATII! musiu, uiti asta. esti pitic si tu.

Leave a Reply