Amendamentul PNL votat de Parlament, pentru dublarea alocatiilor pentru copii, este “un amendament demagogic, care nu poate fi pus in aplicare”, a declarat presedintele PSD Liviu Dragnea.

Intr-un vacarm generalizat, autorul amendamentului, deputatul PNL Robert Sighiartau a strigat de la tribuna : “taiati de la pensiile speciale ale parlamentarilor, de la clientela, de la amante si nepoti. Aveti bani ! Daca nu, dati-va demisia domnule Dragnea”.

Atmosfera tensionata din Parlament dupa amendamentul votat a fost generata de lipsa celor 2 miliarde de lei in bugetul de stat pentru aplicarea maririi alocatiei pentru copii.

“Este un amendament facut de oameni care habar n-au cum se face bugetul”, a declarat Liviu Dragnea.

Pentru marirea alocatiilor, au votat 46 de parlamentari PSD si cativa ALDE, desi initiativa a fost a PNL.

https://www.antena3.ro/actualitate/social/alocatii-2019-s-a-votat-alocatiile-copiilor-cresc-la-150-de-lei-508142.html

https://www.stiripesurse.ro/liviu-dragnea-enervat-de-cresterea-alocatiilor-amendament-demagogic-care-nu-poate-fi-pus-in-practica_1326256.html

3 COMMENTS

  1. Votati PSD ,Domnul vitamin D presedinte ! 0 taxe , 1.000.000 km.autostrada ,999 spitale , wc cu lift in scolii si 0 cormorani !

  2. Cum sa spuna Dragnea asa ceva? El care era atat de ingrijorat ca nu au copiii destula vitamina D? Cum sa nu fie bani cand avem cea mai mare crestere economica de la Decebal incoace?

  3. Cat de nenorocit e Dragnea asta. Nu-i ajunge ca a furat de la cativa copii amarati din Teleorman, acum vrea sa fure si dreptul a milioane de copii romani de a primi ceva mai multi bani.

    De alocatii nu sunt bani, dar de pensii speciale sunt, de programe aiurite pe care le-a aranjat el deja sunt bani (teste prenatale, vitamina D data aiurea).

    Cred ca a pus capac cu asta si ultimilor sarmani care il credeau. M-a sunat un unchi cu care aveam meciuri, el fiind un psdist de cand exista psd. Ne-am certat de nenumarate ori pe diferentele de opinie si pe preferintele politice.

    Ce ma bucur ca in seara asta un psdist convins l-a injurat pe Dragnea si tot psd-ul si s-a jurat ca nu-i mai voteaza in veci.

Leave a Reply