Comunicatul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie face dezvaluiri foarte importante despre ultimele clipe ale lui Dan Condrea.

———————————

Mașina condusă de patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a efectuat în ziua producerii accidentului, în intervalul de aproximativ o oră, 13 deplasări tur-retur pe traseul Buftea-Corbeanca, susțin procurorii de la Parchetul General.

“În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, Condrea Dan, Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele. Autoturismul implicat în accidentul mai sus menționat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur și retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17.31 – 18.38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca”, se arată într-un comunicat remis marți de Parchetul General.

De asemenea, ”Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000”, se mai arată în comunicatul Parchetului.

5 COMMENTS

 1. Exista din aceste 13 inregistrari pe camere , vre-o poza in care sa se vada clar cine se afla la volan si anume Condrea ??? >10

  • Camasa lui Condrea

   Si totusi de ce camasa lui Condrea nu are nicio urma de sange?
   Cum de omul s-a facut zob si sangele a evitat sa pateze camasa?

 2. Nici una din aceste deplasari dus intors nu s-a prins pe camera de luat vederi la iesirea din Tamas?Tamas e dupa Corbeanca inspre Buftea. Ultima deplasare dinspre Buftea spre Corbeanca era pe sens opus. Cum a ajuns pe sensul celalalt in pom? A intors in mijlocul drumului ? ca nu se pupa cu declaratia martorei….
  Parchetul general ori vine cu toata explicatia si cu filmul care ne arata masina lui pe camerele de luat vederi in ambele sensuri ori mai bine tace.

 3. Dupa ultimile imagini media cred ca martorii importanti sunt cei opriti pe banda opusa.Logic vorbind ,daca esti pe banda opusa si nu vezi accidentul, iti continui mersul.Dar daca ai vazut ceva , dupa un spatiu de franare, opresti.

Leave a Reply