Dupa o comunicare slaba si mesaje ce nu reusesc sa calmeze furia unor protestatari foarte bine mobilizati si organizati, Partidul Social Democrat pare sa ia taurul de coarne : va organiza si el un miting al sustinatorilor partidului, guvernului si majoritatii parlamentare.

Anuntul a fost facut de Liviu Plesoianu, deputat PSD.

Nu se stie unde, cand si cum va fi organizat mitingul.

Daca va fi in Bucuresti sau in alt oras, vom vedea.

In Capitala, riscul de confruntare cu protestatarii anti-PSD este urias.

Anuntul deputatului PSD este intarit si de o postare plina de revolta a ministrului muncii, Lia Olguta Vasilescu :

 “Abrogați și apoi plecați!” Mesajul zilei… Asa cum intuiam, nu ordonanța e problema sau, mai bine zis, nu faptul ca nu am știut sa o explicam. Ci ca tehnocratii, care sunt toți la miting, vor sa revină la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente plătite din bani publici. Ca sa fim înjurați, amenințați, stresați.
Vad ca, pe pagina mea de facebook, intra sa ma denigreze și secretarul de stat de la Ministerul Muncii demis in urma cu o săptămână, despre a cărui activitate în slujba ONG-urilor sorosiste și în dauna României nu am vorbit pana acum. Dar va veni momentul. Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputati care te urmăresc și la toaleta sa te filmeze cu telefonul și sa strige după tine tot felul de insulte, deputati care dorm de 4 nopti în sala de plen a Parlamentului României, ca orice homeless, pentru a arata ca au cucerit cea mai importanta instituție a statului. Nu e vorba de ordonanța! Dacă nu era asta, era altceva. S-a încercat cu Bamboo, în aceeași maniera ca la Colectiv. După același scenariu… Nici macar nu au imaginație… Din fericire, “n-au mai trebuit sa moara oameni”, ca sa se poată instala Guvernul lui. N-a mers.
Acum se manipulează altfel. Si se arestează. Pentru ca asta se urmărește cu miniștrii care îndrăznesc sa deranjeze statul de drepți și sa corecteze o lege care a blocat administrația locala și centrala și care vad ca, de ieri, se aplica și presei: abuzul în serviciu. Care poate însemna orice!
E o prostie sa spui ca se poate fura sub 200.000, când tu ai articole în codul penal care incrimineaza furtul, delapidarea, luarea de mita etc și care se pedepsesc cu ani grei de închisoare. Nu, abuzul în serviciu e bun tocmai pentru ca poate însemna orice și se poate aplica oricui. Oricui deranjează! Ok! Am văzut în strada oameni care susțin instituțiile de forță. Instituții care vor nu doar sa aplice legea, ci sa facă legea! N-ar trebui să-i vedem și pe ceilalți? E un miting “organizat spontan” duminica. Filialele PNL și USR din întreaga țară se pregătesc temeinic sa aducă în București cat mai multi membri de partid. Numai naivii cred ca politicul nu e implicat în demonstrațiile de strada. Toți politicienii lor sunt acolo.

Eu cred ca ar trebui sa organizam și noi un miting! Noi, “ciuma rosie”, care aplicam cel mai bun program de guvernare de pana acum. Pentru ca aici ma despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim și noi! Cred ca trebuie sa ieșim în strada! Parlamentul e sufrageria unor domni și doamne fără locuință momentan și avem senzația ca ii deranjam când venim dimineața la serviciu. Și par și un pic stresați ca nu au avut unde sa facă duş…

P.S. Voi ce părere aveți?

—————————-
Si Gabriela Firea si-a spus punctul de vedere :

Petiţia online denumită “Susţinem Guvernul Grindeanu” şi iniţiată de PSD joi seară a strâns, până vineri seara, peste 16.000 de semnături, unul dintre semnatari fiind primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Petiţia “Susţinem Guvernul Grindeanu” a fost iniţiată pe site-ul www.petitieonline.com joi, la câteva ore după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat acest demers.

Liviu Dragnea spunea că social-democraţii prezenţi la şedinţa de joi a Comitetului Executiv Naţional şi-au exprimat dorinţa de a organiza manifestaţii de sprijin ale Guvernului, însă el nu va permite acest lucru, dar PSD va iniţia o campanie de strângere de semnături ”pentru ceea ce ar fi vrut să spună dacă ieşeau în stradă”.

“Eu am semnat! Semnează şi tu dacă ţii la România, la Constituţie, la respectarea votului românilor din 11 decembrie, la o guvernare prin care oamenii să trăiască mai bine în ţara lor. Ne-am săturat de tehnocraţi şi de manipulările lor!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

”Eu rezist unei stări de stres, de tensiune chiar, şi aştept să se calmeze lucrurile. aştept ca cei 95% dintre cei care sunt în piaţă, care protestează şi care au declarat că nu au citit textul ordonanţei să facă acest lucru”, a spus Gabriela Firea intr-o emisiune televizata.

Întrebată de unde are această informaţie, Firea a răspuns:  ”Pe toate site-urile. Dacă vreţi vă trimit linkul (…) Există un studiu care s-a realizat şi 95% spun că nu au citit ordonanţa de urgenţă, că nu ştiu dacă sunt două ordonanţe sau una, care nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat, ci trimis la Parlament”.

102 COMMENTS

 1. Off-topic:

  Intrebari pentru toti sustinatorii ex-basisti, pro-Iohannisti, pro-corporatisti si sorosisti ONG-isti “de dreapta”:

  1. De ce nu cereti ba si sa i se retraga imunitatea Presedintelui Romaniei, indiferent cine ar fi el?

  2. De ce nu cereti ba si legea raspunderii magistratilor, sau “malpraxisul la procurori”, daca in Romania orice categorie profesionala raspunde daca greseste sau daca isi bate joc de meserie si de existenta, ba nenorocitilor ce sunteti?

  3. In calitatea voastra de mari luptatori pentru corectitudine si dreptate care sunteti foarte indignati de furt, de ce nu cereti ba sa va spuna Iohannis Ghinion cu ce bani si-a cumparat cele 6 case, daca el a fost angajat toata viata lui la stat avand salariu de bugetar?

  4. Kovesi, sefa anti-coruptiei din Romania a plagiat in teza de doctorat 4%. Aceasta este o fapta incriminata de Codul Penal la “furt intelectual”, deci reprezinta un “furt”. Voi de ce nu strigati si asta in strada?

  5. Basescu a furat flota Romaniei! De ce nu strigati si asta in strada si nu va deranjeaza?

  P.S. Basisti opariti “de dreapta”, voi nu sunteti altceva decat niste alti golani ordinari, cu singura mentiune ca voi sunteti aia “de dreapta”. Sal

  • Vad ca la astea nu raspunde nimeni! Oare de ce?! Nu-mi dau seama!

   P.S. Scriu din Turcia.

   • “EXCLUSIV – Nicușor Dan, denunțat pentru fapte de corupție. Campania USB, finanțată ilegal

    Autor: Florin Pușcaș, Redactor
    Publicat: 12:42
    Sursa foto: Inquam Photos / George Calin
    nicusor dan usr Inquam Photos
    Nicușor Dan, președintele Uniunii Salvanți România (anterior al Uniunii Salvați Bucureștiul), a fost denunțat la Parchet în baza unui raport al Autorității Electorale Permanente, cu privire la fapte din campania electorală pentru alegerile locale din 2016 și din campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2016. Raportul AEP asupra finanțării campaniei USB relevă o serie de ilegalități sancționate contravențional, cărora li se adaugă două infracțiuni de care este suspectat președintele formațiunii, Nicușor Dan.

    Nicușor Dan a fost denunțat în baza articolului 13 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie: „Fapta persoanei care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influența ori autoritatea sa în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani.” În baza acestui articol au fost condamnați, printre alții, Adrian Năstase și Liviu Dragnea.

    În plus, președintele USB (în prezent USR) a fost denunțat pentru conflict de interese și încălcarea regimului incompatibilităților din Legea 161/2003.

    Prima faptă se referă la folosirea în scopuri personale a unor donații primite de Uniunea Salvați Bucureștiul, iar cea de-a doua faptă se referă la închirierea contra cost a unui spațiu de către USB de la Asociația Salvați Bucureștiul, asociație al cărui membru fondator este Nicușor Dan.

    Lista ilegalităților din campania electorală a USB

    Nicușor Dan, în calitate de candidat al USB la Primăria Capitalei, a primit o donație de 90.000 de lei de la Bogdan Stroe, candidat al USB la funcție de consilier general. Contractul de donație, autentificat pe 24 mai 2016 la Societatea Profesională Notarială Confides, stipula clar că banii sunt destinați campaniei electorale pentru funcția de primar general. Cu toate acestea, doar 70.000 de lei din cei 90.000 au fost depuși în contul de campanie deschis la Garanti Bank, iar pentru sumele rămase nu au fost prezentate documente justificative, rezultând că au fost cheltuite în scop personal. AEP a solicitat informații suplimentare de la băncile la care au deschise conturile personale Nicușor Dan și Bogdan Stroe, BCR și ING. BCR a refuzat să pună la dispoziția AEP datele solicitate, invocând secretul bancar.

    De altfel, pentru că niciun candidat al USB nu a depus integral extrasele de cont pentru conturile în care au fost încasate donațiile, AEP a trimis adrese la 39 de bănci, pentru eliberarea extraselor de cont aparținând formațiunii politice, solicitând și informații despre eventuale conturi nedeclarate.

    O altă problemă o reprezintă donațiile primite prin intermediul platformei http://www.salvatorii.ro, gestionate de Asociația G2. Colectarea s-a făcut înainte și în timpul campaniei electorale, dar a continuat și după alegeri, până în prezent. Pentru a lămuri situația veniturilor din contul central de campanie, AEP a solicitat Garanti Bank extrasul de cont. „Din verificările efectuate rezultă că în perioada 09.05 – 03.06.2016, deci în campania electorală, dl. Nicușor Dan a beneficiat de un cuantum total de 101.938,80 lei, sume depuse de Asociația G2 în contul bancar personal al candidatului. În extrasul de cont se evidențiază și mișcare unor sume din donații în interes personal sau transferate în alt cont drept cheltuieli personale (peste 8000 de lei), chiar dacă sumele în cauză reprezentau donații pentru campania electorală”, se arată în raportul AEP.

    În contractele încheiate de Asociația G2 cu USB, se stipulează un comision de 5% încasat de asociație pentru sumele colectate, sume pentru ca nu sunt emise documente financiar contabile justificative. Mai mult, chiar dacă operează această comisionare, suma este reîntregită la momentul depunerii în contul de campanie, fără a fi indicate sursele. Alte probleme în privința colaborării cu Asociația G2 vizează existența unei copii a cărții de identitate a donatorilor, fără semnătură, ceea ce lasă loc unor posibile donații fictive, continuarea virării banilor în contul USB și în campanie, în loc ca sumele să fie virate în conturile de campanie ale candidaților, așa cum prevede legea, virarea sumelor în conturile personale ale candidaților și folosirea în campanie a unor sume care puteau fi legal folosite doar la activitatea curentă a USB.

    „În această situație, se poate constata fără dubiu că formațiunea politică a folosit în campania electorală alte surse de finanțare față de cele prevăzute de lege”, inclusiv prin faptul că Asociația G2 este persoană juridică, este concluzia AEP. Se dispune în acest caz o amendă între 10.000 și 50.000 de lei, precum și confiscarea sumelor care au făcut obiectul contravenției.

    Problemele au existat și cu finanțarea publicității pe Facebook. Din verificări a rezultat că pentru suma de 215.310,36 lei formațiunea politică nu a efectuat nicio înregistrare contabilă. Din documentele verificate, nu s-a putut stabili din ce sursă de finanțare și prin ce cont a fost achitată această sumă. AEP invocă suspiciunea că plata a fost efectuată prin conturi paralele, altele decât cele declarate și înregistrate la AEP. Suspiciunea este confirmată de extrasele de cont remise de Garanti Bank. În cauză sunt șase conturi deschide personal de Nicușor Dan la Agenția Magheru a băncii, la data de 11 martie 2016.

    Din totalul de 686.703,95 lei din cererea de rambursare depusă de USB la AEP, suma de 135.821,94 de lei nu a fost validată, reprezentând cheltuieli ilegale. Pe lângă sumele primite ilegal prin intermediul Asociației G2 de către Nicușor Dan, alte donații prezintă probleme prin faptul că nu se cunoaște modul în care s-a efectuat donația și nu există niciun act de predare sau acceptare a donației. Vizați sunt Elena Iancu (candidat la funcția de consilier local sector 4 – 4800 de lei), Dumitru Dobrev (candidat la funcția de primar sector 4 – 8250 lei), Mihai Daneș (candidat la funcția de primar sector 6 – 5000 de lei), Adrian Alexandru (candidat la funcția de consilier local sector 2 – 1500 de lei).

    Alte sancțiuni contravenționale au vizat neinscripționarea materialelor electorale, o donație de 20.000 de lei făcută de soțul lui Clotilde Armand în contul de campanie, deși acesta nu avea nicio calitate oficială pentru a putea face acest lucru legal, o donație de 500 de lei de la un cetățean străin și o donație online anonimă. Lista ilegalităților din raportul de zeci de pagini al AEP continuă cu alte proceduri pentru care USB a fost sancționată contravențional.

    Campania electorală pentru parlamentare și denunțul penal

    Verificarea AEP pentru campania USB de la alegerile locale s-a desfășurat pe mai multe luni și s-a încheiat exact în perioada în care șefa instituției, Ana Maria Pătru, a fost reținută de DNA. Verificările făcute și asupra campaniei USR de la alegerile parlamentare au arătat o continuare a practicilor ilegale. Pe baza constatărilor, s-a formulat un denunț penal cu privire la operațiunile din cele două campanii, în baza articolului 13 din Legea 78/2000, cel vizat fiind Nicușor Dan, ca președinte al formațiunii.

    „În ce privește sumele efective, utilizate în campanie, așa cum apar ele declarate la AEP, s-a constat deja că au fost utilizate conturi paralele, și nu toate sursele de finanțare au fost și declarate în mod legal. Ceea ce poate duce la concluzia unei finanțări paralele, nedeclarate. Această concluzie este întărită și de faptul că președintele USR, dl. Nicușor Dan, nu a depus declarațiile de avere și de interese, deși în derularea contractului de colectare online a donațiilor cel puțin pentru alegerile locale de către Asociația G2, a fost desemnat ca beneficiar al unor sume colectate. Modul de utilizare al acestor sume, care pot fi reale ca și sursă, deși modul de încasare nu asigură nici o verificare a sursei, este discreționar, fiind pur și simplu redirecționate conform indicațiilor competitorului electoral, respectiv USR. Deși destinația inițială și declarată este una, respectiv campania electorală, unele sume au putut fi redirecționate în conturi personale, urmând același mecanism ca la alegerile locale. Deși donațiile trebuiau înregistrate la nivelul candidaților, o simplă lecturare a declarațiilor de avere depuse de parlamentarii USR denotă lipsa oricăror mențiuni privind înregistrarea sau declararea de donații către aceștia, ceea ce înseamnă că aceste sume au fost operate/redirecționate în alte conturi bancare, în afara celor de campanie. Modalitatea de a prezenta ca fiind reale anumite operațiuni, doar pentru a obține rambursarea de la bugetul de stat a unor cheltuieli electorale nereale, nu poate fi imputată decât reprezentantului legal al formațiunii politice, conform statutului, respectiv președintelui de partid care asigură relația cu terții”, se arată în denunț.

    Raportul AEP precizează și temeiul pentru denunțul cu privire la un posibil conflict de interese: „În timpul campaniei electorale, Uniunea Salvați Bucureștiul – Organizația municipiului București a închiriat un spațiu pentru organizări de eveimente de la Asociația Salvați Bucureștiul pentru care a plătit suma de 350 de lei. Având în vedere că dl. Nicușor Daniel Dan este membru fondator al Asociației Salvați Bucureștiul, considerăm că în situația existentă se poate crea o stare de conflict de interese.”

    STIRIPESURSE.RO a solicitat în urmă cu 24 de ore o reacție oficială din partea președintelui USR, Nicușor Dan, însă acesta nu a răspuns nici telefonic, nici la mesajele scrise prin sms și email.”

   • Asta-i bomba bombelor!!! “Curtea de Justiție a UE, decizie în favoarea unei acţiuni prin care UDMR militează pentru autonomia așa-zisului ținut secuiesc”, decizie care vine ca o manusa pe instigarea lui Joha Klauss ca lumea furioasa din strada sa darame guvernul Grindeanu. Ceeace va duce in final la dezmembrarea Romaniei, acesta fiind miza acestor razmerite anti-democratice din tara noastra din aceste zile.

    • Lasa ca “ne ajuta” partenerii strategici.
     Ca in 1945 cand ne-au dat pe mana rusilor.
     Acum ne-au dat pe mana lui merkel si soros.
     ———-
     Ma intreb cum de ne-am format ca popor fara partenerii strategici !!
     Io cred ca NATO i-a ajutat si pe Mircea cel Batran si Mihai Viteazu si Stefan cel Mare. Astia pe care nu da doi bani Boia si noii idioti de istorici formati la scoala lui.

   • iti raspund eu de ce.pentru ca nu sunt in stare sa gandeasca singuri.pentru ei gandesc “prietenii” de pe facebook.este mai simplu sa mesteci ce regurgiteaza altii pe facebook.ei sunt tot timpul ocupati cu a raspunde prietenilor pe retelele de socializare.de asta nu ies la vot(pun pariu ca 1/2 din aia din piata nu au timbrul de vot pe ci),nu au iesit la referendum sau impotriva lui base.astea nu erau COOL.a merge in fiecare seara la guvern este.

   • PSD = GAINI lase
    Dragnea = Gaina fricoasa
    Grindenu= Gaina fricoasa
    Au cedat iar.
    ———————
    Am fost naiv, am crezut ca avem un guvern adevarat cu barabati de stat. Am fost un bou.
    Au cedat iar.
    Plecati fratilor complet si lasati Dept de stat si merkel sa conduca Romania ca voi nu puteti , recunoasteti ca nu puteti

  • Ultras,
   E inutil sa intrebi. N-ai cu cine dialoga.
   In democratie nu exista dialog real ci o cearta continua dar…
   S-a inventat VOTUL ca sa nu se ajunga la razboi civil.
   Cand se incalca aceasta conventie nu sunt decat doua variante: dictatura sau razboi civil.

 2. CORECT! A durat ceva pana ati afisat, vreo 20 de minute delay a avut stirea!

  ACUM IESIM NOI! O SA VA ARATAM CUM ARATA MAJORITATEA!

  P.S. Pro-corporatisti, exista o solutie ca sa nu mai traiti din imprumuturi financiare nationale si din importuri masive! Solutia este sa va apucati toti de munca, nu sa stati in strada si sa cereti arestarea guvernului ales de popor! La munca ba, corporatistii vietii, era sa zic altceva… Pa, pa

   • D-le Tudor,

    Blocati-ma, ca nu este nicio problema! Am 20 de servere, daca imi urmariti IP-urile o sa vedeti ca sunt “diverse”.

    P.S. A fost un indemn sincer la munca pentru absolut toate categoriile socio-profesionale din tara noastra, implicit pentru tinerii “Feti-Frumosi” din tara noastra!

    Vreau sa stiu cu ce bani si-a cumparat presedintele Romaniei Klaus Iohannis cele 6 case! Poate pana la urma imi raspunde si mie cineva, sa ma lamureasca! Sal

     • D-le Tudor, incercati o trecere-n revista si la mesajul de mai jos, de la “ka”… ca, daca “ultras” facea un “indemn” la munca, ka-u’ de mai jos face unul la consult la psihiatru. Cu ce-o fi mai rea prima decat a doua, nu reusesc sa inteleg !
      Am vazut la abordari p-aici, cert c-am mai sarit si eu peste stacheta, dar zic sa vedem panoramic : societatea e maxim divizata (poate prin 2012 sa mai fi fost ceva similar, da’ acolo s-a aratat ca erau si postaci platiti de Udrea), si pentru asta zice internautu’ ca e vinovat – cine altul ?! – PSD-ul. Nu presedintele lor, care iese in strada cu bodyguarzi…
      Mesajul la care reactionati este violent, e drept; dar nici ala de ne trimite la psihiatru nu e cu flori si ramuri de maslin; nu putem sa gandim toti ca CTP-u’ (caz mai aproape de psiho-pupu, ca m-astept, cand il urmaresc, sa iasa din monitor sa-mi dea una, ca sa ma convinga).

  • Omule ai mentalitate de sluga si de las.
   1. Un om care gandeste liber nu asteapta sa fie chemat de cineva ca sa isi exprime o nemultumire sau doleanta,o face pur si simplu cand si unde vrea el(ghici ce, chiar fara autorizatie)pe cand tu astepti sa primesti ordin de la cineva.
   2. Un om curajos nu are nevoie ca altcineva sa-i acopere actiunile,el isi asuma responsabilitatea actiunilor sale.
   Dar ca orice simpatizant;votant;sau membru psd aveti probleme grave la coloana vertebrala,va trebuie un consult la un chirug specialist in chirurgie spinala.
   Insanatosire grabnica .

   • ka…de aceea a fost nevoie de saptamani bune si iesiri “de antrenament” cu prezenta punctuala la momentul oportun al intaiului purtator de geaca rosie al tarii? Era nevoie sa se creeze momentum nu? De aceea ati declansat jihad pe fb, iar tinerii vostri propagandisti fac prozelitims in caminele studentesti si printre corporatisti pentru a scoate lumea afara? Daca chiar crezi ce spui la 1 ar trebui sa te simti contrariat ca a fost nevoie de atat efort pentru a obtine masa critica in strada. Tu insa avand “mentalitate de sluga si las” (te-am citat, nu te simtii ofensat) cu certitudine nu crezi vorbele ce ti-au fost livrate spre diseminare si gasesc comentariile tale privind curajul altora absolut vomitive.

   • Aha… ca tinerii pro-dna pro-secu si pro-puscarie au iesit singuri. Au iesit ca au simtit ca sunt niste forte care organizeaza altfel ca orice roman nu s-ar fi dat jos din pat doar asa sa faca ceva spontan.

 3. Foarte bine,sa reaminteasca PSD ca trebuie sa se apuce de treaba sa lase diversiunile astea cu modificarea CP in favoarea infractorilor si eliberarea borfasilor.Pentru ca vor iesi 3000 de puscariasi asta insemnand in cel mult 3 luni cel putin 2000 de recidive iar daca prima data n-a intrat pt talharie,viol sau vatamare corporala grava asta nu inseamna ca le-ar fi rusine sa le comita la a doua incercare deci pericolul nu trebuiie exclus cu atata seninatate cum o fac guvernantii.Pe care din noi va cadea nenorocirea ? Nu stiu,fereasca Dumnnezeu,pe ei sigur nu va cadea ca-s blindati cu soferi,garzi de corp,contracte cu firme private,au casele supravegheate,sisteme de paza si drept de a purta arma pt ca nu-i asa cine-i mai pretios intr-o tara decat cei care o conduc,”cei care dezbat problemele tarii in Parlament” cum spunea domnul Diaconu….Le dezbat si uitati ce iese….OK…iesiti fratilor in strada aratati-va iubirea fata de partid si conducator.Bafta !

  • Da, ai dreptate, presedintele Ghinion Iohannis trebuie sa opreasca “Razboiul total!” declarat PSD-ului prin Tariceanu imediat dupa alegeri si in acest sens trebuie sa isi retraga oamenii din strada, pe toti e-basisti, pro-Iohannisti, pro-corporatisti si sorosistii ONG-isti “de dreapta”.

   Ai perfecta dreptate, asta e Solutia, ca presedintele Iohannis Ghinion sa inceteze cu “Razboiul total!” si sa lase tara in pace, chiar daca multi romani nu au vrut sa voteze ce a vrut el la alegerile din 11 decembrie 2016. Respekt si sunt de acord cu tine total in toate astea! Sal

  • S-au razgandit…
   Romania e condusa de merkel si dept de stat si ong-uri si dna si secu.
   PSD nu poate da nicio lege ca e calcat in picioare.
   ———————-
   Cum o sa guvereneze ?
   Aaa stiu …traduc intai proiectul de lege in engleza , germana, olandea, franceza il trimit la ambasade asteapta modificari sau anulare si pe urma il baga in parlament.

 4. În anul 2014 i-am încredințat un vot lui Klaus Iohannis să devină Președintele României.De la izbucnirea unui nou val recent de proteste , mă așteptam de la președintele meu , un mesaj de calm , dar mesajul a fost unul de instigare la ură și la violență ! Astfel , Iohannis m-a trădat și vreau să-l știu suspendat ca apoi să-l DEMIT ! Numai că de data asta sper să conteze votul de demitere ! Președintele României e responsabilitatea mea pentru că i-am încredințat votul iar acum îl cer înapoi !

  • Eu nu l-am votat. Doresc sa se consemneze. Respekt deosebit si sper sa avem liniste, ca linistea e importanta, ca bani avem toti mai mult sau mai putin, dar linistea e mai presus ca toate.

   Iohannis Ghinion sa inceteze “Razboiul total!” pe care l-a declarat tuturor romanilor care pe 11 decembrie 2016 nu au vrut sa voteze ceea ce si-a dorit el.

   P.S. Ne intalnim la Cotroceni pentru sustinerea drepturilor majoritatii care a votat PSD la guvernare! Bafta

  • Deci de la alde tine ni se trage ?! Da’ unde ți-o fi fost capu, când l-ai votat pe ăsta?
   Tu n-ai urmărit Antena 3 sau RTV ce-i poate ăstuia capul, cum fugea de Ponta dar și de Antena 3 și RTV în campanie ? https://www.youtube.com/watch?v=DlRu2p8CrOI
   Tu n-ai văzut cine l-a susținut, cine a fost în spatele lui și ce partide, în fond, mizerabile(PLM, M10, UDMR) l-au susținut în turul 2 de a ajuns Ngî…Ngî președinte(e vorba de 1,5 milioane de voturi venite de la udrea peste 500.000, de la monica Macovei tot vreo 500.000, de la UDMR vreo 350.000 si vreo 150.000 de pp-ddiști sau prm-iști. Acesta-i un capital fix. Dacă nu-l votau ăștia era …Pa! Restul, feibuccișto-sorosiști corporatiști , evazioniști și intelectuali captivi GDS și ICR..
   https://www.youtube.com/watch?v=Tr4r_NQviKk
   Oricum, acum că ți-ai făcut mea culpa turnându-ți cenușă în cap și cum eu, ca simpatizant pesedist, consider că tot omul este supus greșelii și o faptă recunoscută, de către unul a cărui contribuție la halul în care a ajuns Țara asta, este pe jumătate iertată, e bine că spui asemenea lucruri de bun simț așa că, referitor la tine, o să le explic colegilor mei de pe blog astfel încât și ei să manifeste clemență față de trecutele tale rătăciri și să te ierte, următoarele cuvinte: ”Nu-l cunosc personal, dar uneori în politică spunem că e mai bine ca oameni (ca tine) să fie în cort şi să scuipe afară, decât să fie afară şi să scuipe înăuntru! S-ar putea ca în cazul acesta(al tău) să se considere că e mai bine să fii băgat în seamă (…) incluzându-te, decât excluzându-te” așa cum, bine spunea, sir Graham Watson acum vreo cinci ani.
   S-auzim de bine.

 5. Sunt totusi curios Unde anume, la palatul Victoria nu au de ce si nici nu e recomandat pt ca sunt ceilalti, iar la Cotroceni, ma uit pe google maps si nu prea vad spatiul necesar. mentionez ca sunt din Tm deci nu sunt familiarizat cu Bucurestiul

  • Pe peste tot, n-ai inteles! Va fi pe peste tot, in toata tara! Acum iese majoritatea! Asta este! Bafta

   • Am inteles asta, si sunt convins ca se va iesi in foarte multe orase. Eram doar curios in Bucuresti unde va fi, pt ca toti ochii sunt pe capitala, iar acolo numarul va fi cel mai mare. Si ca sa fie limpede, fac si eu parte din acea majoritate. Ceea ce din pacate ma izoleaza destul de mult fiindca sunt si tanar, si din vest.. “Asta este!”

  • Bizar modul in care dl Dragnea a pus problema. ‘Nu vom organiza contramanifestatii.’
   Pai nu e vorba de contramanifestatii ci de o manifestatie separata! Contramanifestatie e cand te duci si incerci sa spargi o alta manifestatie, nu cand te exprimi liber (si chiar legal) in alta parte a orasului, poate chiar in alt interval orar. Chiar daca ideile tale sunt opuse ideilor altui protest. Bizar, bizar. Dl Dragnea sigur joaca pentru PSD?

  • Alex, asa cum au incaput sute de mii la Victoria, pot sa incapa si in jurul Cotrocenilor destui… ca e strada lata, de 4 benzi:)) Ti-o spun avizat, am trecut p-acolo…

 6. Oameni-buni, pe acesti indivizi care au iesit manati de ura, iar cei mai multi de ignoranta, NU II INTERESEAZA CEEA CE SPUN ACOLO, degeaba va straduiti sa le explicati. Au urechile lipite de comenzile de a urla SI NIMIC MAI MULT. Una spun in vorbe dar alta gandesc, iar asta se vede prin modul in care actioneaza inclusiv apeland la aspecte sentimentale penibile de a-si scoate copiii in strada ca scut sentimental, fara sa le pese ca le mutileaza acestor copii copilaria INDUCANDU-LE URA si sentimente de NESIGURANTA. Va straduiti degeaba sa le explicati. Civilizatia, protestul pasnic, sunt doar vorbe de manevra la care apeleaza in cel mai fals mod, uitati-va la ei ca sunt ca o haita de animale salbatice care nu vor sa auda decat ce le place si nicidecum altceva. Civilizati nu sunt ei, ci voi care stati si va uitati la ei si le respectati drepturile pana la inconstienta ca aceasta violenta este extrem de periculoasa pentru soarta acestei tari si acestui popor. Cum sa ma uit la ei sa vad altceva decat aroganta, agresivitate, inertie bolnava de a nu li se schimba planurile? Am toata deschiderea sa-i ascult pana la a le da dreptate daca ar avea. Dar nu imi dau nimic altceva de vazut decat opacitate si lipsa de DORINTA de a se informa, de a analiza ce a fost in trecutul apropiat si care, culmea inca este, iar ei stiu foarte bine ca daca li se schimba sustinerile nu vor mai avea aceeasi aroganta si va trebui sa se adapteze la o viata aliniata in drepturi si obligatii cu tot poporul. Ceea ce nu e deloc pe placul celor care ii mana de la spate si ii invata sa se manifeste intr-un singur mod: cinism, ipocrizie, agresivitate.

   • Ce raspuns inteligent. Baiatul ala are datele publice ca e deputat. E produs si promovat de antena 3.va e rusine cu el ?

     • Dati-i doar beep, are colegii pe receptie, si va cauta ei:))
      La d-astia, cine nu e cu ei, e impotriva lor, si trebuie terfelit… am mai auzit asta candva – da’ aia nu erau “de dreapta”; si nici nu strigau impotriva “ciumei rosii”, ei erau ciuma aia !

    • Bai… Victor, dar ce ba, te deranjeaza? Tie nu iti convine sa iasa si PSD-ul la miting sau ce?! Ti se face rau daca iese si PSD-ul la miting si de-aia?

     • @ultras basist oparit spalat pe creier / Nu PSD si Alde trebuie sa stea sa incaseze laturile aruncate in capul lor de catre SRI si DNA prin intermediul spalatilor pe creier iesiti in strada care vor ca romanii sa fie incatusati si bagati la puscarie cu incalcarea drepturilor si libertatilor cetatenesti. Doar USR, PNL, PMP si tehnocratii au dreptul sa faca mitinguri ca cetateni de rangul I, ceilalti nu.

     • Victor, asteptati-ne cu proteza dentara scoasa deja…

 7. Doamne-ajută! Și alți români au drepturi, nu doar sorosiștii, corporatiștii și luzării băshaniști din 11 decembrie! Tentativa de lovitură de stat dacă cu sprijin extern trebuie să înceteze! Conspirațiile și comploturile contra poporului român trebuie să ia sfârșit! Măcar o vreme!

  ROMÂNI! IEȘIȚI SĂ VĂ APĂRAȚI VOTURILE ȘI DEMOCRAȚIA!

 8. miting la dna ..la procurorul general …acasa ,sa le dea adresele ca sa stie lumea …la ambasadele care se fac ca nu inteleg ce este in romania …

   • sa se dea numarele de telefon ale lui nicusor dan, raluca turcan , ale celui de la coruptia ucide , sa fie sunati noaptea …si adresele …sa fie urmariti si cand cumpara o paine …sa fie huiduiti in fiecare noapte …sa le fie amenintati copiii asa cum se intampla cu altii…penibilii nu mai au nici o limita pentru ca nu cedeaza guvernul …sa nu cedeze ca vor castiga …

 9. Miting PSD in favoarea ordonantei de la 11 noaptea privind o lege a justitiei?
  Nemtudom Magyaraz , dar sustin ideea UDMR ca modificarile CP si CPP sa nu mai fie niciodata date printr-o ordonanta de Urgenta …
  Pana la urma care e urgenta ?… Asa cum contesta nenea Ciorbea la CCR …
  Ce prag e asta de 200 de mii de lei ? ..
  de ce nu 1 milion ?
  De ce nu 134 540 de lei ?
  Este vreo justificare pentru cei 200 de mii ?
  Care mi se pare enorm de mult …
  Da ….poate nu ne pricepem la drept toti
  Dar cand dai o ordonanta de urgenta privind justitia la 11 noaptea , fara ca ea sa fie urgenta , mi se pare cel putin suspect …
  PSD a castigat alegerile dpdv economic pentru ca ceilalti nu au iesit cu nici un program
  Si am votat si eu PSD la camera deputatilor ….
  Si nu vreau ca PSD sa plece de la guvernare …
  In ziua in care aceasta ordonanta va fii abrogata si modificarile depuse in parlament ca proiect de lege , eu personal nu voi mai iesi in strada …

  • Stimate d-le, tot nu m-ati lamurit cu astea:

   1. De ce nu cereti ba si sa i se retraga imunitatea Presedintelui Romaniei, indiferent cine ar fi el?

   2. De ce nu cereti ba si legea raspunderii magistratilor, sau “malpraxisul la procurori”, daca in Romania orice categorie profesionala raspunde daca greseste sau daca isi bate joc de meserie si de existenta, ba nenorocitilor ce sunteti?

   3. In calitatea voastra de mari luptatori pentru corectitudine si dreptate care sunteti foarte indignati de furt, de ce nu cereti ba sa va spuna Iohannis Ghinion cu ce bani si-a cumparat cele 6 case, daca el a fost angajat toata viata lui la stat avand salariu de bugetar?

   4. Kovesi, sefa anti-coruptiei din Romania a plagiat in teza de doctorat 4%. Aceasta este o fapta incriminata de Codul Penal la “furt intelectual”, deci reprezinta un “furt”. Voi de ce nu strigati si asta in strada?

   5. Basescu a furat flota Romaniei! De ce nu strigati si asta in strada si nu va deranjeaza?

   P.S. Basisti opariti “de dreapta”, voi nu sunteti altceva decat niste penali, cu singura mentiune ca voi sunteti “de dreapta”. Sal

  • Personajul suprem al ţării are “oamenii mei”, “guvernul meu”, “ţara mea “, “justita mea”, “DNA-ul meu”, “Parlamentul meu-prin ultraşii usrişti”…Toate-s ale lui …El, marele”cârmuitor” al urii, dezbinarii si dezumanizării, fără intistutiile de forta, care acţionează discreţionar pentru anihilarea adversarilor politici, NU ÎNSEAMNĂ NIMIC şi nici NU poate fi numit OM DE STAT…După alegeri, a sabotat in permanenţă Guvernul… De ce “cârmuitorul” nostru doreşte atât de multă instabilitate în România!? Printre altele, trebuie să-i “repereze reputaţia” plagiatoarei (evident că dacă nu depăşeşete “pragul” de 5 procente, este Albă ca Zăpada, conform “marilor specialişti” fricoşi ) căreia, se încearcă manipulator, prin lozinci, să-i zugravească un chip de “MAMĂ A JUSTIŢIEI” (şi Ceauşeasca tot “mamă iubită” era numită), când de fapt, NU PROCURORUL INFĂPTUIESTE actul de justiţie, ci JUDECĂTORUL…Unde era aşa-zisa “mama a justiţiei” in ultimii 7-8 ani ( a detinut funcţii de conducere a Parchetului General, apoi mandate la DNA) când în România se fura ca-n codru tot ce a mai rămas de la predecesori??? Nu este justiţie, ci doar o prigoană MIŞELEASCĂ a adversarilor politici, fabricând dosare prin “ghiolbanizare” şi denunţători “mânaţi în luptă” nu din patriotism, ci pentru interesele meschine ale lor sau ale altora. Se ridică la rang de “mit” o instituţie, care işi asumă un rol neconstiţuţional şi nedemocratic de unealtă în mâna personajului suprem al naţiunii. POLIŢIE POLITICĂ se cheamă, NU DREPTATE ŞI ADEVĂR!

 10. Perfect! Referitor la afirmatiile dlui Chiriac, intra-adevar, la anul, in 2018, se va implini un secol de la Marea Unire, dar si in acest an, 2017, in vara, se va implini tot un secol de la bataliile de pe frontul din Moldova (1917 – Marasti, Marasesti, Oituz). Impotriva cui au luptat romanii atunci? Cumva impotriva coruptiei? Wrong! Nu, impotriva nemtilor. Poate de aceea domnul NEAMT din fruntea tarii nu a binevoit sa participe la manifestarile de la Iasi, din 24 ianuarie, folosind in mod corect cuvantul COMEMORARE, dar cu referire la cei din natia sa, la nemti. Uneori subconstientul ii mai joaca feste. Deviza sub care s-a luptat atunci a fost PE AICI NU SE TRECE. La fel si noi, cei de astazi, urmasii celor care au murit atunci, luptand impotriva nemtilor, noi cei care nu suntem “romanii” lui Johannis putem afirma, in strada chiar, nu numai pe retelele de socializare, ca PESTE VOINTA NOASTRA NU SE TRECE. Daca votul este suveran trebuie respectat cu sfintenie, nu ca in vara anului 2012. Guvernul Grindeanu trebuie sa reziste dincolo de rahatul mediatic care i se varsa in cap. El este expresia vointei unui popor manifestata la alegerile din decembrie 2016. Va trece si urgia aceasta, dupa care va veni si ziua judecatii. Doamne ajuta!

 11. Singura modalitate de a schimba conducatorii politici este votul ! Iar in 11 decembrie cetatenii au decis . Ca nu le convine unora , ghinion. Sa se mobilizeze mai bine cu proxima ocazie. Dar daca vor sa imbrace o lovitura de stat – răsturnare neconstituțională a puterii legitime a unui stat, impusă de o minoritate – in hainele unui protest impotriva unei ordonante de guvern care reglementeaza ce a spus CCR atunci e cazul sa luam atitudine. Iar daca suntem atat de inconstienti ca ceea ce se intampla poate deveni un nou Maidan si poate mai rau decat atat , pierderi de teritorii ale tarii , trebuie sa luptam sa nu se intample asta. Cu toata comunicarea si PR-ul lor. Poporul asta nu poate fi manipulat intratat de meschin incat sa accepte amenintari si santaje ale procurorilor pentru judecatori si oameni politici ! Oamenii din servicii sa citeasca inca o data ce scrie pe simbolul ce il poarta la piept – Patria a priori .

 12. Va iesi activul de partid,vor iesi propagandistii,neamurile beneficiarilor ordonantei chiar si beneficiarii daca-s in libertate,chiar,as vrea sa-i vad pe Ioan Oltean,Blaga,familia Basescu si Udrea la un miting PSD…Si vor mai fi multi oameni corecti,cinstiti dar mari iubitori de PSD din tata-n fiu si prin contaminare privitori de RTV….Pe acestia-i simpatizez eu cel mai mult,cum ies ei sa aclame eliberarea puscariasilor ei fiind cele mai vulnerabile dintre potentiale victime daca derbedeii recidiveaza dar si cei care pierd cel mai mult din reteaua asta de ciordaci care functioneaza perfect de 27 de ani,poate ca functiona si inainte dar mai cu frica si nu la aceste cote.Stiu ca romanul sarac apasat de griji si lipsuri se bucura cand mana politicianului mult iubit ii pune in palma niste banuti la pensie,la bursa,mai primeste o calatorie gratuita dar nu vede si mana cealalta a aceleiasi persoane care-l “lucreaza” pe partea cealalta si extrage din teancul initial cam jumatate.Are o miscare atat de rapida ca nu-l observi nici in reluare trebuie alte reluari cadru cu cadru ca sa vezi ca te-a facut la buzunar ti-a luat si votul,te si prosteste cu vorbe frumoase te si umple de nervi sa-i urasti pe “ceilalti” care-i pot lua locul ! Valabil pt toate partidele dar unii parca nu-s atat de permisivi cu hotii,Basescu cat era de pervers facea selectia de afara,ala intra,ala nu,la asta ne mai gandim…Nu scotea o hoarda infometata afara printre oameni,nu proteja micul parandarat prin lege.Asta e cel mai perriculos pt ca e la indemana oricarui functionar daca-si da dreptul mai sus si chiar “mic” fiind multiplicat de mii de ori la nivel de tara da sume astronomice poate mai mari decat daca insumezi tunurile altor smecheri,cei de sus,din top…Oameni buni,iesiti la miting,iubiti-va conducatorii si moderatorii preferati dar sa stiti un lucru…BANUTUL ASTA DE LA VOI face pasi catre conturile lor care oricum pocnesc,sunt ai vostri ca sa va faca voua viata ceva mai suportabila,nu vine politicianul cu el de acasa si-l imparte cu sau fara darnicie,asta e schema pe care voi nu o intelegeti si nimeni nu se oboseste sa v-o explice pentru ca nu trebuie sa intelegeti prea multe….Atat,daca va pasa de chestia asta bine,daca nu…nu mai este treaba mea.Ii salut si pe-ai mei prieteni care au iesit sa protesteze,ai naibii ce sunt(putori ordinare) impotriva furtului legalizat.Decat !

  • D-le, tot nu m-ati lamurit cu astea! Pe mine cum vreti sa ma convingeti?!

   1. De ce nu cereti ba si sa i se retraga imunitatea Presedintelui Romaniei, indiferent cine ar fi el?

   2. De ce nu cereti ba si legea raspunderii magistratilor, sau “malpraxisul la procurori”, daca in Romania orice categorie profesionala raspunde daca greseste sau daca isi bate joc de meserie si de existenta, ba nenorocitilor ce sunteti?

   3. In calitatea voastra de mari luptatori pentru corectitudine si dreptate care sunteti foarte indignati de furt, de ce nu cereti ba sa va spuna Iohannis Ghinion cu ce bani si-a cumparat cele 6 case, daca el a fost angajat toata viata lui la stat avand salariu de bugetar?

   4. Kovesi, sefa anti-coruptiei din Romania a plagiat in teza de doctorat 4%. Aceasta este o fapta incriminata de Codul Penal la “furt intelectual”, deci reprezinta un “furt”. Voi de ce nu strigati si asta in strada?

   5. Basescu a furat flota Romaniei! De ce nu strigati si asta in strada si nu va deranjeaza?

   P.S. Basisti opariti “de dreapta”, voi nu sunteti altceva decat niste penali, cu singura mentiune ca voi sunteti “de dreapta”. Sal

   • Esti criogenat sau ce ? Noi vorbim aici in principiu despre evenimentele de acum.Can a fost timpul am vorbit despre sceleartul de Basescu,crede-ma,sunt in primii 10 pe net care l-au tratat cu atentia cuvenit…Bine,hai fugi la miting ca cica-s prea putini pana acum.

    • Vorbesti de basisme din capul tau, bai ragaitorule de basisme oparite! Tu nu vorbeste de nimic altceva! Esti doar un basist oparit expirat, nimic mai mult. Du-te cu Basescu Sticle, idolul tau etern… Pa, pa

     P.S. Scriu din Turcia. Imi fac implant de par.

    • Prietene, au 530.000 de membrii, fii sigur ca au de unde… si-au mai avut si 45 % la alegeri (ca n-oti fi aia destepti doar cu Iohannis, las-o dreacu !)

 13. Wow!
  ”’Pentru evitarea abuzurilor în interes politic
  Comisia de la Veneţia recomandă un prag şi mai înalt pentru incriminarea “abuzului în serviciu””’
  CITIŢI ŞI NU VĂ MAI LUAŢI DUPĂ MANIPULĂRI OAMENI DEMNI!
  TOATE SUNT PROIECTATE DIN STRĂINĂTATE!
  http://www.cotidianul.ro/comisia-de-la-venetia-recomanda-un-prag-si-mai-inalt-pentru-incriminarea-abuzului-in-serviciu-295605/
  CITEZ:
  ””’Culmea este că amîndoi, şi Iohannis şi Kovesi, nu pot invoca „neştiinţa” în apărarea lor ulterioară, întrucît sînt încă de acum foarte multe probe care demonstrează că fac această manipulare în cunoştinţă de cauză.Astfel, în Comunicatul remis presei după ce a avut o întrevedere cu aşa-zisul „colegiul de conducere al DNA”, Kovesi spune explicit: „Colegiul de conducere al DNA alături de procurorii șefi din structura centrală a instituției s-a întrunit în ședință extraordinară pentru a analiza riscurile și impactul asupra activității DNA…” Dar, în structura oficială a DNA nu există acest „Colegiul de conducere al DNA”! Iată care este aceasta, aşa cum apare chiar pe site-ul DNA:
  ””http://www.cotidianul.ro/upload/tiny/images/impartialitate,_integritate,_eficienta.jpg
  ””’Aşadar, Comisia de la Veneţia scoate în evidenţă cîteva chestiuni extrem de importante:
  – prevederile penale generale nu respectă principiul previzibilităţii și acurateții juridice
  – sînt vulnerabile la manevre politice abuzive, adică pot fi folosite abuziv împotriva adversarilor
  – trebuie aplicat un prag înalt, astfel încît fapta să invoce doar fapte grave!
  Pe baza acestor observaţii ale Comisiei de la Veneţia, Curtea Constituţională a României (CCR) a declarat neconstituţional art. 297 din Codul Penal, exact în lumina textului de mai sus: „Curtea apreciază că, în primul rând, legiuitorului îi revine obligaţia, ca, în actul de legiferare, indiferent de domeniul în care îşi exercită această competenţă constituţională, să dea dovadă de o atenţie sporită în respectarea principiului clarităţii şi previzibilităţii legii”. Concluzia CCR este cît se poate de clară: „Curtea constată că sintagma „îndeplineşte în mod defectuos” din cuprinsul dispoziţiilor art. 246 alin. (1) din Codul penal din 1969 şi ale art. 297 alin. (1) din Codul penal nu poate fi interpretată decât în sensul că îndeplinirea atribuţiei de serviciu se realizează „prin încălcarea legii”. Aceasta este singura interpretare care poate determina compatibilitatea normelor penale criticate cu dispoziţiile constituţionale referitoare la claritatea şi previzibilitatea legii”, invocîndu-se şi prevederile art.19 din Convenţia Naţiunilor Unite împotriva corupţiei adoptată la New York.””’
  ÎMI CER SCUZE CĂ AM COPIAT PARTE DIN ARTICOL DAR E DOAR PENTRU INFORMARE!

 14. Daca votantii PSD voiau sa isi sustina alesul ieseau demult in strada. Pasnic si civilizat cum o fac cei care protesteaza acum. Nu imi spuneti ca nu au iesit pentru ca nu le-a dat voie Codrin Stefanescu. Asta e o tampenie!
  Daca intradevar va exista o manifestatie PSD vor participa doar membrii de partid carati cu autocarele de primarii de aserviti partidului. Oameni care nu vor manifesta din convingere ci din obligatie.
  Cand crezi in ceva cu adevarat nu ai nevoie sa iti dea Codrin sau Olguta voie sa spui ce ai de spus.

  • in psd nu te obliga nimeni sa faci ceva …poate voi astia de pe strada sunteti obligati de patroni sa mergeti ca altfel ramaneti fara job …

  • Macar aia stiu de ce ies, nene.
   Eu cred in ce vor sa faca PSD-u’, dar, spre deosebire de “corporat(r)istu'” de se vaita ca Dragnea i-a marit dobanda la credit, mai am si alta treaba…inteligent tipu’, banue – d-aia l-am si blocat, sa nu ma molipsesc:)))
   Daca nici PSD-u’ nu pune niste lucruri pe drumul lor, atunci efectele s-ar putea sa te usture si pe tine. Da’, avand principii, o sa suferi, nu ?!
   (sau o sa chitai ca te jecmanesc multinationalele, si ca n-ai autostrazi ?!… fapt pentru care, bineinteles, e de vina tot Iliescu… eventual, si Gerula:)) Bine, pa !

 15. Asa ceva numai in regimuri autoritare mai vezi sa fi la guvernare si sa faci contramanifestatie e ceva de noaptea minti.Dragnea cred ca a plecat pe aratura sper sa isi revina urgent .Sa dai milioane de euro sa aduci cu autocarele activul de partid la miting ar fi o nebunie curata .

  • Prietene, regimurile democratice nu constau in :
   – iesirea presedintelui in strada (are alte mijloace)
   – manifestarea politica a institutiilor de forta (daca se manifesta si armata, ca n-au bocanci moi, era naspa; ca s-a manifestat sefu’ procurorilor pe o lege pe care trebuie doar s-o aplice, asta e democratie… ai inteles perfect:)))

  • Dar ne-respectare votului in ce regimuri se intampla?
   Nu-ti convine o lege voteaza alt partid si cand vine la putere o sa dea legea pe care o vrei tu.
   Deocamdata a castigat partidul pe care l-am votat eu si da o lege conform programului sau.

 16. Eu cred ca modul in care s-a “executat” Ciorbea reprezinta metoda prin care PSD iese dintr-o situatie aparent fara iesire.

  A da inapoi, inseamna sfarsitul guvernarii si alegeri anticipate.

  A merge mai departe e futil, avand statutul unei colonii dependente de “parerea” partenerilor…

  De aici si domolirea tonului Antenelor, care aseara numarau la un moment dat mai multi participanti decat Realitatea…:) Gadea “plecat”…

  Sper doar ca cineva sa-i “domoleasca” orgoliul marelui conducator. Altfel e fara sens.

  Devine insa clar, ca fara o politica externa si un lobby profesionist, PSD n-are nici o sansa in fata unui Guvern “tehnocrat” care s-ar fi putut numi mai bine Delegatia Comisiei Europene in Romania…

  Cu sau fara ordonante, sistemul n-are nici o sansa cata vreme binomul ramane pe pozitii. Va fi greu, avand in vedere psihologia seculara a unui popor care are nevoie de tatuc si justitie. (dovada prezenta la prezidentiale versus orice alte alegeri). O psihologie care l-a dus pe Mircea Diaconu in PE, si acum ii umple pagina de Facebook de laturi.

 17. De ce mai faceți miting după abrogarea – anunțată – a ordonanței? Ca să ne trădați în plină stradă, în plin miting? Am fost trădat cu referendumul, cu pactul de coabitare, cu votarea în parlament a guvernului zero, acum cu abrogarea ordonanței, toate în numele stabilității (citește slăbiciunii).
  Abrogarea (oricât de necesară ar fi) înseamnă aruncarea la coș a votului meu. Apoi, stop vot!
  P.S. Nu cred că vor veni la fel de mulți ca la protest și, atenție, dacă va fi pe mai multe zile, să nu vă treziți huiduiți în propriul miting!

 18. Lumea iese in strada de 4 seri la rand, a sasea in total si astora le trebuie petitie online care are de 10 ori mai putine semnaturi decat petitia de abrogare pt a se decide daca ies in strada.

  Daca erau destepti ieseau din prima seara cand a venit Iohannis si se duceau la Cotroceni. Acum cand OUG e deja in Monitorul Oficial pana si votanti ai PSD au iesit chiar si in orasele mici gen Alexandria si Vaslui nemultumiti ca PSD-ul se ocupa de hoti si penitenciare in loc de saracie.

  • Tizule, tocmai ti-au marit salariul minim; si ti-au microsat impozitul micro, p-ala pe dividend. Au scos si niste taxe (chestie pe care unu’ pe net o identifica drept cauza cresterii ratei lui la banca… noaptea mintii !).
   Ce crezi, zilele astea au mai facut ceva p-acolo, cu bugetul, cu una-alta !? Eu zic ca nu, au treaba cu “strada”…

 19. de ce se sperie toti si spun psd sa nu scoata oamenii in strada ? ….,,romanii mei ” sunt cumva inarmati ?

 20. n-o sa fie nici un miting.
  Ati pierdut batalia, obisnuiti-va cu ideea si salvati ce se mai poate din ceea ce ati cistigat in 11 decembrie. Chiar si 100 000 daca stringeti, e degeaba, e tardiv, lumea judeca dupa perceptii si dupa momentum.

  PSD = brinza buna in burduf de ciine. Idei bune, strategie zero, comunicare zero, eficienta zero. Uite asa a trecut prima luna de guvernare…. atit vrut sa dati doua ordonante, ati dat una dupa trei modificari si renuntari si acum o si abrogati.

 21. Circul s-a terminat ! Guvernul a făcut un pas înapoi ! “Strada” , întoarceți-vă la casele voastre și la copiii voștrii , ieșiți la mall , ieșiți la un film , dar dacă mai cereți Jos Guvernul înseamnă că nu sunteți bine intenționați și vreți să distrugeți România ! Iohannis , cheamă-ți românii tăi și zi-le să plece acasă !

  • Sigur, cred ca neamtu’ acu’ scrie mesajul, pe feisbuc:)))
   Nu asta a fost scopul final, d-le; lucrurile vor continua, se vrea “guvernul meu”…
   Asta e; vorba lu’ Dan Puric : “vedem noi cum iesim si din asta”…

 22. Protesele din ultima săptămână au știrbit considerabil cifrele de afaceri ale localurilor în general.Adică … cum să facă ei bani dacă toți sunt în stradă ? Cum să mai ardă un club plin cu oameni dacă toți sunt în stradă ca să dea Jos Guvernul ?

 23. Toti proprietarii de tarabe din pietele agroalimentare au primit de la Seful Pietelor un SMS in care li se spunea ca e ordin de la PSD sa se prezinte la mitingul care va fi anuntat din timp.Saracele femei nu stiau ce sa zica,”trebuie sa mergem altfel ne dau afara din Piata,ne iau tarabele”.Asta e forta PSD,santajul,frica inoculata celor fara aparare…

  • Sigur, nene… aia de sunt “sefii pietelor” sunt pesedisti, altfel cum:))))
   Doamne, cat de prosti sunt unii… si au si monitor, mouse, tastatura…

 24. Problema e ca nu cred ca Johannis mai poate controla ce-a semănat-după transmisiile tv live( nu doar ale A3, din păcate,ma asasineaza pe FB amici favorabili lui Ciolos cu materiale din alte surse care arata aceeasi realitate) se vad 2 tendințe: una controlată, cu mesaje sinistre prin prostul gust afișat, tip manechinele in “zebra” cu chipurile dusmanilor, alta, mult mai mare, pur si simplu anarhica/tinzând sa spună “jos orice si oricine, e carnaval, bucurați-va de căderea stăpânilor!”. Ca iese Mulțimea “tăcută” sau nu, carnavalul va fi greu de oprit fara un țap ispășitor, rol pe care nu vad cine si l-ar putea asuma in mod convingător. Personal, nici eu nu l-am votat pe Johannis, nu din alte motive decat acela ca mi s-a părut prost (iertare, nu găsesc un termen politically correct) si prostii sunt greu de ținut in frâu, ceea ce se dovedește din plin in aceste zile; insa nu ma încălzește cu nimic faptul ca oameni nevinovați risca s-o ia pe cocoașă cand va veni ordin de la “parteneri” sa se termine cu anarhia pe flancul de Est. S-a mai inițiat si “cruciada copiilor”, nu știu cine a venit cu ideea asta înfiorătoare dar e sigur cineva care a văzut “sintagma” pe Internet si habar n-are de nenorocirea reprezentata de aceasta mișcare; probabil, in capul pătrat care a conceput evenimentul, modelul se suprapune cu cel al mitingurilor pionierești de pe vremea lui Ceaușescu-sa mai ai încredere in propaganda! INTR-o zi il terfelește pe Pionierul Badea, in alta scoate pionierii la parada, sunt de-o incompetenta rară. Asemănătoare cu a sefului statului…

  • Protestele vor continua, cu siguranta; si-atunci, aia doar cu “ordonanta”-n gura ar fi cazul sa-fi faca un mea culpa, ceva (l-am auzit pe ex-u’ de la Ministerul Muncii, tehnocratu’, ca asta vrea piata, in rest nimic… haida-de !!).
   Si, odata pornit tavalugul, nu vad cine sa-l mai opreasca; in cazul de fata, oricum, aia de l-au pornit n-au nici un interes s-o faca – scopul final e “guvernul meu”; si nu doar pentru Iohannis, altii gandesc si-i pun vorbe-n gura locatarului de Cotroceni, e evident !

 25. Daca dupa abrogarea ordonantei , oamenii vor continua sa iasa in strada , cerand demisia guvernului , un miting PSD-ALDE de sustinere a guvernului legitim ales , este imperios necesar .Deturnarea rezultatului alegerilor ar fi un precedent periculos ce ar duce la un absenteism major la urmatorul scrutin electoral. Nu cred ca milioanele de romani ce au votat in decembrie masiv intr-un anumit sens , ar trebui sa priveasca “indignati ” din fotoliul de acasa. Daca vrea “guvernul lui ” , “oamenii lui ” trebuie sa participe intr-un numar cat mai mare la urmatoarele alegeri. Mitingul PSD ar trebui sa fie un model de civism si de aparare a valorilor democratice in Romania. Voi fi acolo pentru ca VOTUL MEU CONTEAZA .

 26. Este clar pentru cei cu bun simt si pentru cei care mai au ceva in plus de 1 neuron ca miza acestor asa zise proteste spontane este clar economica si abia dupa, vine si politicul. Acum se poate vedea cum si cat de repede se pot mobiliza multinationalele, de ex., eu cred ca si asta se intampla aici. Bineinteles ca sunt multe probleme, pe codul fiscal, cred eu in primul rand. Oamenii nu vad sforile agatate de umerii lor….Oamenii sunt manipulati dar sunt si rai ei in fondul lor. Cum sa spui ca nu-ti pasa de acei 2 lei care se dau la pensie ca ar reprezenta o pomana. Cei care spun asta probabil sunt asigurati de alte institutii poate din afara tarii. Imi pare rau ca europarlametari pe care-i stimam – dl.Busoi de ex., vorbesc la Parlamentul european asa cum au vorbit. E o rusine, totul este o grava manipulare si consecintele incalculabile dar perfect previzibile. Ar fi multe de spus dar as vrea doar sa mai atrag atentia ca este mai bine sa citesti si sa te informezi apropo de oug 13 ma refer la cei din strada. Dar, inca o data, nu asta e problema, ci altele mult mai economice. Dar padurile, dar flota, dar copiii morti prin incendiu si/sau boli?????? la aceste probleme cine mai iese IN STRADA? multumesc.

 27. PSD-ul poate organiza un mars (nu miting) de la “Casa poporului” la “Cotroceni” sa ceara ca alegerile parlamentare si prezidentiale sa aiba loc concomitent (4 sau 5 ani),dar pentru asta trebuie schimbata legislatia.
  Mars pasnic, fara lozinci tendentioase. Se vede ca PSD-ul nu are strategi “grozavi”.

 28. Ce-am vazut zilele astea multa prostie,manipulare,dezinformare si multa ura!Sustin guvernul,are dreptate in tot ce scrie Liviu,multi stiu asta!!!Vrem stabilitate, liniste si calm,nu instigari,incitari,provocari!!Vom veni,daca se hotaraste!

 29. In sfarsit! Sa il organizeze o data! Nu sant membru al niciunui partid, dar as iesi in strada de revolta. Si gratis! Ce napasta s-a abatut asupra tarii:gratierea! De la bebelusi, catelusi, tot poporul este tensionat. Nu mai are alte probleme, gratierea i-a dat viata peste cap. Daca oamenii acestia nu ar fi PLATITI, credeti ca ar fi fost atat de convinsi? Tara a fost jefuita in timpul lui Basescu, nimeni nu a iesit in strada.Cei care au participat la referendumul din 2012, au fost anchetati de DNA, se cunoaste calvarul. Acum ce face DNA? Sustine ANARHIA.Acest protest nu reprezeinta un drept, este un abuz, gratierea nu afecteaza pe nimeni, nu le afecteaza drepturile..Daca guvernul cedeaza si abroga ordonanta, atunci sa abroge si majorarea salariilor bugetarilor, sa renunte si la gratuitatile privind transportul acordate studentilor, pentru ca romanilor le place durerea. Le place sa fie umiliti, desconsiderati, jigniti, asta ii face sa stea in casa si sa hahaie. Nu ii pasa ca va ramane fara tara, ungurii lucreaza, Tokes este platit de Soros care doreste crearea Republicii Transilvania, Cui ii pasa? Guvernul trebuie sa fie ferm, dur, sa desfiinteze DNA, sa o dea afara in suturi pe Kovesi, sa desfiinteze CSM, sa il supende pe retardatul de la Cotroceni, care nu doreste decat puterea. Altfel, va fi a doua oara cand PSD are puterea si o pierde.

 30. Nu Dragnea este ținta, ci programul de guvernare al PSD !

  Nu știu dacă minciuna este incriminată de codul penal, dar când Iohannis a declarat în fața presei, a întregii țări, că și-a cumpărat casele din banii de pe meditații, a mințit, ba chiar ne-a și prostit în față. Adică și-a imaginat că suntem atât de proști și o să-l credem! Nu l-a crezut nimeni, dar asta nu a contat prea mult când a ajuns să candideze pentru fotoliul de la Cotroceni! De ce n-a contat? Printre altele și pentru că avea ca adversar un mincinos și mai mare, numitul Ponta Victor!

  Dacă nu de la meditații de fizică(!!!), cu ce bani s-a descurcat atât de bine Iohannis după 1990? La început cu banii luați de pe urma intermedierii înfierilor ilegale. Repet: înfieri ilegale! Desigur, penalii propriu ziși erau judecătorii și procurorii mituiți, care au încălcat legea la fiecare înfiere intermediată de Iohannis. Reclamat pentru aceste înfieri atunci când a ajuns primar, Iohannis a stat liniștit: judecătorii și procurorii cu care fusese în cârdășie la procesele de înfiere au avut grijă de pielea lor ca să îngroape anchetele ce s-ar fi cuvenit să fie demarate în urma nenumăratelor sesizări și reclamații.

  Participarea lui Iohannis la acele circa 20 de înfieri ilegale are însă un aspect moral imposibil de trecut cu vederea: ca dascăl, ca profesor, ca primar, ca lider al comunității germane, Iohannis se dovedea a fi nedemn de acest statut public! Dincolo de aspectele penale, juridice, aspectul moral, dimensiunea imorală a prestației sale devenea copleșitoare. Neamțul se dovedea un găinar! Un om fără rușine, fără Dumnezeu!

  Să fim bine înțeleși: eu, subsemnatul, condamn nu atât participarea la aceste înfieri făcute prin încălcarea legii, cât „detaliul” că Iohannis nu a fost în stare să se intereseze de soarta copiilor ajunși în Occident pe mâna lui, pe garanția lui. Luat la rost de câțiva ziariști, n-a fost în stare să dea nicio relație cu privire la noii părinți, nici măcar adresa acestora!… Asta după ce la preluarea copiilor i-a amețit pe părinții naturali că vor fi mereu în legătură cu familia cea nouă, că în fiecare an copiii vor reveni în țară etc., etc! Adică Iohannis i-a mințit cu sânge rece, total insensibil la dramele sufletești pe care le provoca!

  Așadar, îi reproșez lui Iohannis NEPĂSAREA. Și-a luat bănuțul și altceva nu l-a mai interesat pe domnul director de liceu! Nu s-a îngrijit în niciun fel ca bieții copilași să nu ajungă pe mâna criminală a unor traficanți de organe! Nu poate oferi nicio garanție în acest sens.

  Marile tunuri le-a dat Iohannis ca primar! Capitolul „retrocedări ilegale” oferă o listă lungă de abuzuri, de furturi propriu zise, fie în favoarea Iohannului, fie în favoarea unor cunoscuți. Presa a mai scris câte ceva pe acest subiect, dar nici pe departe câte ar fi de spus!

  Mă întreb de ce presa, mass media din România l-a menajat pe Iohannis, i-a ascuns matrapazlâcurile, vecine cu crima câteva. La această întrebare nu am toate răspunsurile necesare. În legătură cu înfierile ilegale știu că în justiție a funcționat o adevărată mafie a înfierilor ilegale. În fruntea nemernicilor s-a aflat, prin soția sa, un însuși ministrul justiției din acei ani, cu peste 200 de înfieri. Așa se face că sute de dosare de înfieri au dispărut din arhiva tribunalelor, ca să li se piardă urma Iohannilor din România.

  Nota bene: acea mafie nu a avut culoare politică, ca și ministrul amintit, trecut prin mai multe partide, implicat în mai multe „mafii”!

  Eu unul am încercat pe la diverse posturi TV să intervin. Am cumpărat cu 2500 de euro spațiul a 8 emisiuni la Nașu TV și două le-am consacrat golăniilor lui Iohannis, la data aceea era numai primar, nimeni nu-i prevedea ascensiunea politică maximă. La alt post, România TV, invitat să vorbesc despre înfierile făcute de Iohannis, abia câteva minute m-au lăsat să vorbesc. La aceeași televiziune, un senator din Sibiu, vorbind despre abuzurile și hoțiile primarului sas, a fost oprit de moderatoare taman când începuse să dezvăluie furturile lui Iohannis de la aeroport: milioane de euro dispărute pe semnătura lui WKI!

  Culmea a fost că Iohannis a candidat în 2014 având un dosar pe rol, la tribunal. Toată jurisprudența în speța respectivă îl dădea perdant pe Iohannis! Așa cum perdanți fuseseră în aceeași speță zeci de primari și alți funcționari publici!…
  Iohannis însă a fost găsit și declarat nevinovat, curat ca lacrima, iar președinta completului de judecată, vinovată de acest abuz, a fost răsplătită de noul președinte cu un rang juridic și mai înalt: judecător la Curtea Constituțională.

  În materie penală, situația lui Iohannis este șubredă rău. La cele expuse mai sus se adaugă situația doamnei Iohannis, dovedită că a falsificat acte de proprietate pentru a-și însuși un imobil! S-au dat deja câteva sentințe, iar ce urmează să se întâmple este condamnarea primei doamne pentru o infracțiune rușinoasă, jenantă! ordinară! Penibilă!…

  Și cu toate acestea Iohannis nu acționează ca o persoană care se știe cu musca pe căciulă! Nu ia în calcul ce i se poate întâmpla soției sale, cu mare probabilitate, prin simpla aplicare a legii!

  Te-ai fi așteptat ca Iohannis să se comporte în consecință: să caute o soluție de împăcare, de mușamalizare a problemelor pe care le are în justiție familia sa. Probleme în justiție au și adversarii săi, Dragnea și Tăriceanu. Cei doi adversari ai Neamțului trăiesc și ei sub amenințarea unei sentințe „fără suspendare”. Normal, ca între mafioți, era să se ajungă la o soluție, la un troc, și să scape toți trei de pușcărie! Eventual să rămână și prieteni după o așa de frumoasă cârdășie!

  Iohannis pare însă că nu se gândește / nu s-a gândit la o împăcare cu cei doi! Oare nu-și dă seama că riscă să-și piardă prima doamnă pentru câțiva ani buni?! Mai că-mi vine să mă mir: Oare vrea Iohannis să scape de consoartă cu orice preț?!

  Situația în care se află primii trei oameni din stat ne obligă să comparăm între ele faptele celor trei, faptele pentru care sunt pasibili de o sentință penală.

  Mi se pare deasupra oricărei discuții faptul că dl Liviu Dragnea este cel mai puțin vinovat dintre cei trei! Iar Dl Tăriceanu, dacă este vinovat, vina sa este cu consecințe sociale incomparabil mai mici prin raportare la păcatele marelui blond!

  Și atunci de unde aplombul lui Iohannis? De unde „curajul” de a acuza de corupție pe alții, când, împotriva sa, dovezile de corupție și ilegalitate sunt nenumărate și clare, indiscutabile?! Mult mai clare decât în dosarele celorlalți doi.

  Considerăm însă că este o mare greșeală să-l judecăm pe Iohannis în persoană pentru mișcările sale ca președinte. El nu-și decide pașii, ci cei care l-au propulsat la Cotroceni îl dirijează. Și care este interesul acestora? Ce urmăresc? De ce îi vor capul lui Dragnea? De ce scot lumea în stradă să scandeze Jos PSD și Jos Guvernul? Cu ce i-a supărat Dragnea pe susținătorii din umbră ai lui Iohannis?

  Răspunsul este simplu și toată lumea îl ocolește: NU DRAGNEA ESTE ȚINTA, CI PROGRAMUL DE GUVERNARE AL PSD, PROGRAM GÂNDIT ȘI ASUMAT DE DRAGNEA!

  Pică Dragnea, se alege praful de program! Dragnea înseamnă voința de a impune și realiza programul de guvernare! Cu Dragnea după gratii, colaboratorii săi se vor lepăda de programul de guvernare mai ceva decât apostolul Petru, după ce Iisus a fost arestat!… Cu Dragnea după gratii, PSD iese de la guvernare în câteva săptămîni! Adică ne luăm adio de la programul de guvenare al PSD!…

  Repet: PROGRAMUL DE GUVERNARE CONCEPUT / ASUMAT DE DRAGNEA ESTE ADEVĂRATA ȚINTĂ PENTRU CARE JOHANNIS FACE CE FACE! Și nu face de capul său!

  De ce și pe cine deranjează acest program de guvernare al PSD? Simplu:

  (1) este primul program de guvernare de după 1990. Celelalte guverne, începând cu guvernul Petre Roman și terminând cu guvernul tehnocrat, nu au avut program, nu le-a trebuit așa ceva, deoarece au guvernat după cum li s-a dictat de afară!
  (2) acest program de guvernare, pentru prima oară după 1990, încearcă să oprească declinul generalizat al statului român, încearcă să apere și să impună interesul național ca pilon central al guvernării.

  Pe cine deranjează o politică a interesului național în România?… Dar pe cine nu deranjează dintre prietenii noștri, dintre partenerii noștri?!…

  În concluzie: oameni buni, treziți-vă! Luați și citiți programul de guvernare al PSD! Nu conține tot ce așteptăm noi de la un guvern al nostru, un guvern al românilor și pentru români!

  PSD este departe de a fi acel partid! Dar prin programul de guvernare asumat se înscrie pe traiectoria corectă, la al cărei capăt s-ar putea să ne aștepte politica interesului național ajunsă la guvernarea României. Vrem, nu vrem, în actualul Parlament coaliția PSD – ALDE este totuși singura forță în care se regăsesc cât de cât voitorii de bine pentru România.

  Ion COJA

 31. Privind la emisiunea Danei Grecu care n-a mai contenit să-i mângâie pe creștet pe ”oamenii din stradă” până când, la primirea unui mesaj, și-a amintit că mai sunt oameni și acasă, îmi dau seama de ce am fost cenzurat.
  Mulțumesc!
  Dacă regimul trecut doar v-a speriat (și ne-a speriat în mod egal), după ce se va termina ceea ce în mesajul primit de Dana era numit ”începutul sfârșitului”, nu va mai fi scăpare.

 32. Ce mare e România acum!
  Ce de lume adunată la miting!
  DAR ÎN SPATELE ACESTOR MANIFESTAŢII SE ASCUNDE : ””’Curtea de Justiție a UE, decizie în favoarea unei acţiuni prin care UDMR militează pentru autonomia așa-zisului ținut secuiesc”””
  https://www.antena3.ro/actualitate/curtea-de-justitie-a-ue-decizie-in-favoarea-unei-actiuni-prin-care-udmr-militeaza-pentru-autonomia-398507.html
  FELICITĂRI!
  SĂ VEDEM CÂŢI VOR MAI IEŞI ÎN STRADĂ LA ACEASTĂ DISTRUGERE!

 33. PSD = GAINI
  Dragnea = Gaina fricoasa
  Grindenu= Gaina fricoasa
  Au cedat iar.
  ———————
  Am fost naiv, am crezut ca avem un guvern adevarat cu barabati de stat. Am fost un bou.
  Au cedat iar.
  Plecati fratilor complet si lasati Dept de stat si merkel sa conduca Romania ca voi nu puteti , recunoasteti ca nu puteti.

  • Ca esti prost mi-am dat seama din faptul ca tu nu vezi decat alb sau negru. Asa se va vedea mai bine ca de fapt astia din piata vor sa cada guvernul . Joha vrea guvernul lui, parlamentul lui, romanii lui , tara lui. Traiasca dictatura si romanii tradatori.

   • Aici nu e vorba de cedare .Iohannis trebuia lasat fara munitie .Ce va spune acum organismelor internationale ? “Romanii mei sunt in strada ca sa darame guvernul rezultat in urma unui vot democratic “. Intreb . Sau se va pune in fruntea lor ca sa marsaluiasca pana la guvern , sa scoata de acolo ciuma rosie ?

   • Marie, 7.4 nu e prost deloc. Suporterii guvernului trebuiau sa organizeze manifestatii paralele din secunda doi. Macar pentru simplul fapt ca presa occidentala ar fi fost nevoita sa explice ce-i si cu ei. Lucrurile ar fi fost vazute altfel in Occident. Subiectul ar fi fost nuantat. Asa tabara anti-PSD a ocupat spatiul public si a castigat lupta “imagologica” cum zice alt comentator. PSD varza. Voi varza. Inca nu intelegeti mare lucru.

  • “Vopsitu-le” nu mai juca teatru ieftin esti un “ultras basist oparit spalat pe creier”.
   Marea majoritate a celor din piata si nu numai duceti fara sa va dati seama tara la pierzanie.
   Insasi exprimarea de “romanii mei” sau celebrul “guvernul meu” denota ceva foarte gravisim, pe care tinerii frumosi si liberi nici macar n-o sesizeaza.

 34. De acum România se duce de râpă! Mai e puţin şi ”războiul” plus distrugerea se apropie(nu e vorba de psd că pleacă sau nu)! Se împarte România definitiv şi destabilizarea la momentul de faţă nu aduce nimic bun şi bine!
  Cu ceva timp în urmă am scris că până în 2022 cu limită 2023 românica va fi distrusă definitiv! Deja a început procesul de distrugere! Vedeţi că românii sunt cei care distrug cu bună ştiinţă şi ne temeam de alţii! Nici rugăciunile la sfânta biserică nu ne mai poate salva ţara şi cetăţenii! La viitorii plantaţi prin aterizare nici gând!
  ”’deja văd alcoolul în locul lui grindă şi urlătorii împreună cu statul de drepţi care taie şi spânzură intrând în forţă”’am pus ghilimele.
  Să vedem dacă vor mai ieşi în stradă pentru nemulţumirile care vor apărea!
  Cap avem toţi dar mintea în funcţiune puţini!

 35. Pe bune!,eu ma duc sa le dau ceai sa-si ia pastilele,dar sa nu vina cu autobuzele, da ? Si sa-i aud cum vor sa mareasca prejudiciu pentru abuz in serviciu la 500.000 lei !

  • Esti un basist oparit care se zvarcoleste in chinuri pentru ca PSD-ul a castigat detasat alegerile. Restul e cancan. Pa, pa

  • Prietene, prejudiciul ala e culpabil si pentru un RON; se diferentiaza doar in sanctionare… greu, cand e neted unde-ar trebui sa fie striat…
   (da’ tu stii ce e ala “abuz in serviciu”, sau esti cu alte “abuzuri” !? c-asa, sa vorbim de pe net, suntem toti culti in cap !).

 36. Intr-o democratie normala, nu speciala, nici profunda, nici …nici, este dreptul oricui de a initia si participa la o manifestatie. Fie de la putere, fie din opozitie, sau grupuri sociale independente asociatii, organizatii, sindicate, …etc.
  Doar la noi lumea a luat-o razna, dar mai ales,grav este ca nu intelege democratia si regulile democratice de baza sau fundamentale.
  Intoleranta : eu am dreptul, tu nu. Eu contez, tu nu. Majoritatea nu decide. Strada decide. Serios? E cineva care intelege cu ce se “mananca” democratia, in general, nu Romania, nu Europa, ci in lume?. Se pare ca nu.
  Dupa 27 de ani asta e cel mai mare esec al educatiei.
  Am citit mesaje in social media -Noaptea Mintii! de ex. de ce sa demnostreze PSD sau altii alaturi de PSD, ce sa faca, sa sustina furtul, coruptia?
  Zau? Dar daca PSD si oricine altcineva care se alatura lor sustin : respectarea democratiei?, prin asta intelegandu-se si respectarea VOTULUI si a rezultatului acestuia, respectarea drepturilor omului, impotriva abuzurilor, sustinerea Guvernului si a programului PSD …. …so on…
  E vreo problema pentru unii?. Unii, oricine ar fi ei, trebuie sa isi dea acordul pentru o manifestatie pasnica a ALTORA?. Hai, nu zau?. Am totusi pretentii, in special de la corporatisti, nu?, putina gandire obiectiva si logica nu strica!
  Gandirea logica pleaca de la faptul simplu ca : Romania nu e formata doar din unii, ci si din altii. Punct. O Romanie diversa, daca aveti capacitatea mentala sa intelegeti asta.

  Si ca sa inchei tot cu intoleranta – exacerbata. Acest gen de afirmatii nu erau 1, 2, razlete, ci mai multe iar asta e grav! : Ex. : “sa moara batranii, ca astia voteaza prost”, “sa moara odata! atunci e bine”.
  1. Va reamintesc ca tinerii au votat PSD – aratat clar in statistica pe orase.
  2. Sa doresti moartea unora (tuturor) care sunt parinti, bunici -tine de o…. boala GRAVA!, dementa, schizofrenie?. Mai bine boala, asa ar avea o scuza, altfel NU!
  Probabil tinerii protestari care afirma aceste orori pe social media nu au nici parinti, nici bunici. Sunt orfani?. Atunci au nevoie de ajutor de specialitate.Gandirea lor e profund bolnava-viciata.

  In America au fost alegeri pt. Presedinte, fiecare cu preferatii lor -candidati. Au fost si acolo, zbateri, contre, furii, acuzatii virulente intre sustinatorii unuia sau altuia dintre candidati, DAR! niciodata! NICIODATA! nu au spus sa moara parintii, bunicii …BATRANII, indiferent de partea cui erau acestia intr-un miting, sau la vot.
  Romanii, cei care spun aceste orori pe social media despre batrani, se intreaba totusi de ce americanii isi respecta batranii -parinti sau bunici?
  E cazul sa se intrebe!. Raspunsul e in intrebare-se numeste RESPECT.
  Atitudinea asta bolnava manifestata in social media arata nu doar lipsa de respect, dar o salbaticie demna de evul mediu!
  Peste ani cand vor fi parinti, cei ce comenteaza astfel pe medii online – tinerii le vor dori moartea nu pentru optiuni politice diferite de ale lor, ci doar pentru pareri diferite despre orice.
  Vedeti ce va doriti, in ciclul numit viata -roata se invarte.

 37. P.S. si apropo de proteste si mitinguri atat de “spontane” ca te ia cu lesin ….si ….EMOTII (asa ii plac lui ….Ioha)
  Nu vor corporatistii sa dam cartile pe fata?, sau nu au voie de la companii?
  Nu-i nimic sa le dam totusi …cartile !
  Toate protestele fiindca nu vor sa dea din mana o prada asa mare ca Romania, multe din ele nu platesc taxe si impozite.
  Pentru fiecare Dacie produs la Pitesti in tara raman doar 10 euro. Multinationala care se pi…cu stropi pe noi! da?
  Cum se iese la protest? cu ordin de la servici, tehnica si instalatii de ultima generatie –
  angajati ai multinationalelor marii tradatori! HUoooooo!!!
  Multinationalele sprijinite de Iohannis, el nu sprijina poporul, se stie!
  Multinationale care au dat zile libere cazare si masa gratis pt cei din provincie numai sa umple piata. Mare SUPARARE pe programul PSD, nu?
  Companiile nu vor mai putea scoate banii din tara, asta ii supara!. Hai, Fuck U! Impozitarea cu 16% in loc de 6%.
  Chiar nu suntem toti prosti!
  S-au prins si europenii : Romania’s corruption fight is smokescreen to weaken democracy.

  Daca nu castigi la vot ….castigi in strada …democratie pa! ce mama naibii! Sa omoram democratia la ce mai trebuie?
  Abia astept sa vad mitingul PSD, de fapt ii sustin…:)

 38. Strategii PSD trebuie sa gaseasca altceva, nu o manifestatie de sustinere. Aceasta ar pune paie pe foc tuturor frustratilor si exaltatilor care ies in Piata Victoriei seara de seara. E bun acest fapt companiile de telefonie vor bate recordul la incasari luna asta.
  Toti astia care astazi crediteaza organizatorii din umbra a acestor proteste sa fie siguri ca mai dreveme sau mai tarziu vor ajunge direct sau indirect la mana acestora. Cine o sa-i mai sprijine pe acestia ?

Leave a Reply