Copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, nu exclude o candidatură a sa la Primăria Capitalei, el subliniind că analizează această posibilitate din perspectiva obiectivului strategic al ALDE – intrarea în Parlament.
“Nu vă ascund că sunt mulţi colegi din ALDE care consideră că o candidatură a mea la Primăria Capitalei ar fi un plus pentru partid. Şi eu analizez aceste lucruri din perspectiva obiectivului strategic pe care îl avem şi care este intrarea în Parlament. Deci eu subsumez acestui obiectiv strategic toate celelalte acţiuni, şi ale mele şi ale partidului. Din acest punct de vedere trebuie să cântăresc foarte bine plusurile şi minusurile. Vom analiza şi sunt convins că împreună vom lua cea mai bună decizie pentru ALDE”, a afirmat marţi Tăriceanu.

11 COMMENTS

 1. Nu tataie Tariceanu ! Bucurestenii vor pe cineva care sa si suflece manecile si sa treaca la treaba. Fara papion…vine din garda veche.

 2. Domnul Popescu e un mare iubitor de taxe va amintiti taxa “ecologica” pe care a bagat-o cu mult entuziasm cand era premier.Votati-l dar sa nu va aud ca va plangeti dupa aia,nu va mai sta sa filozofeze pe tema Statului de Drept de la inaltimea Senatului va trebui sa coboare in cizme pe strazile Bucurestiului si nu stiu daca nu veti primi raspunsuri de genul : “Si-acum ce sa fac,sa va construiesc un hotel ?”

 3. Nu mai bine ar sta dl. Tariceanu pe scaunul lui linistit.
  Daca vrea dureri de cap si injuraturi cat cuprinde n-are decat sa candideze.

 4. bugetul de 1 miliard de euro pe an al Bucurestiului e irezistibil, nu?

  Taricene, ca om politic esti f tare (la teorie mai mult) ca si manager esti f slab. Ai dovedit-o cit ai fost PM. Mega rateu istoric dpdv economic, strategic, politic, fiscal cu toata integrarea voastra scremuta si cumparata la greu.
  Stai cuminte cu Primaria ca bruma de simpatie pe care o am fata de ALDE (dna Comaniciu e super! de exemplu…) se poate volatiliza subit….

  Politicienilor lipsiti de imaginatie si rupti de realitate, la Primarie trebuie un bandit experimentat dar crestinat intre timp. Basescu e singuriul mai cunoscut care ar indeplini prima parte a conditiilor, dar nu bag mina in foc pentru a doua parte, asa ca mai cautati.

Leave a Reply