Urmaritul penal Traian Basescu pe Facebook :

“De cîteva zile, văd că, nici mai mult, nici mai puţin, s-a reluat jocul din campania prezidenţială 2014.
Unele lichele încărcate în trecut şi de deontologie pro-băsistă, niciodată cerută de mine, sau aflate în cea mai înaltă funcţie în stat mă alocă unui blat cu Victor Ponta şi alte lichele tradiţionale încearcă să mă aloce ca blatist cu orgoliosul, fără prea multe principii şi prea mîndru de el, intervievat în <direct> de ARD.
Dragilor, eu nu sunt alocabil nici măcar atunci cînd sunt singur. Sunt alocabil doar conştiinţei mele.
Din acest mesaj, dragi lichele, înţelegeţi şi voi ce vi se ordonă.”

Urmarit penal Basescu va ramane in istorie drept cel mai cacofon, penal si mahmur presedinte al Romaniei.

28 COMMENTS

 1. Klaus Iohannis nu e mason? Sau nu e?!
  Basescu nu e fost securist din securitatea lui Ceausescu? Sau nu e?!
  Pe noi ne conduc actualmente tot serviciile de informatii, care ne conduc inca de pe vremea lui Al. Ioan Cuza si care nu se mai termina, toata soarta noastra?

   • @Carmen, tzatza scarii pune intrebari curajoase. Nu mai Basinescu n-a fost securist a ajuns la Anvers ca fost detinut politic si pentru c-avea origini santoase, tac-su fusese chiabrul si nu politruc in armata dictaturii proletare. Mai ai frati si surori sau din fericire pentru eradicarea prostiei esti singura pe lume ??

   • Deci Ponta n-a mintit. Johannis s-a intalnit cu seful de la Holz. “Gerald Schweighofer, patronul firmei austriece Holzindustrie Schweighofer, care activează în domeniul exploatării lemnului, recunoaşte că s-a întâlnit cu Iohannis, însă doar în urmă cu mai bine de 8 ani. Acesta vorbeşte şi despre relaţia cu Dan Mihalache, şeful Cancelariei prezidenţiale, şi Lucia Varga, fost ministru al Pădurilor.

    Vezi şi: Iohannis contraatacă pe problema defrişărilor abuzive: ‘O idioţenie totală’

    Austriecii de la Holzindustrie Schweighofer au fost în ultimele săptămâni inamicul public numărul 1, pe fondul declanşării scandalului din jurul noului Cod Silvic şi a protestelor anti-defişări. Premierul Victor Ponta şi parlamentarii PSD i-au acuzat pe liberali că fac lobby pentru austrieci şi însuşi preşedintele Iohannis ar fi atins de influenţa firmei de exploatare a lemnului. În urma acestor acuzaţii, preşedintele a anunţat că a cerut SRI să verifice dacă informaţiile premierului sunt adevărate.

    Patronul companiei austriece Holzindustrie Schweighofer, Gerald Schweighofer, a declarat că s-a întalnit cu actualul preşedinte al României. „Pe domnul Preşedinte Klaus Iohannis l-am întalnit doar în urma cu 8-10 ani, o singură dată, când acesta era primarul Sibiului, ocazie cu care ne-am prezentat compania”, a declarat Gerald Schweighofer, pentru mariustuca.ro.

    Vezi şi: Gorghiu a găsit ‘declaraţiile halucinante’ făcute de Ponta. Cum se lăuda cu firma Schweighofer

    Legat de şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, austriacul Gerald Schweighofer a spus că nu îşi aminteşte să-l fi întâlnit vreodată, dar nu exclude posibilitatea să-l fi văzut vreodată întâmplător. „Nu ne amintim să-l fi întâlnit pe domnul Mihalache. Deși nu putem exclude posibilitatea să-l fi văzut vreodată întâmplător cu ocazia vreunui eveniment în trecut, putem afirma cu tărie că nu a existat nicio relație de afaceri cu acesta. Afirmații care susțin acest lucru sunt total greșite”, a afirmat acesta.

    Mai mult, Gerald Schweighofer a declarat că a avut o singură întâlnire cu ministrul Lucia Varga, dar a precizat că sa întâlnit şi cu alţi câţiva miniştri şi oficiali români, considerând ca în mediul de afaceri dialogul este un lucru normal.”

   • Da, are dreptate pentru ca basescu are totusi o calitate: se pricepe sa miroasa lichelele. Le miroase le cauta si le foloseste in inters personal. Doar ca acum lichelele s-au intors impotriva lui.
    Cum are spune primul cinic al Romaniei ales de servicii : Ghinion !

  • Dnule Tudor:

   Hai sa nu falsificam istoria recenta. Crin Antonescu i-a facut praf pe Gadea si Badea la un loc in direct la a3. E un fapt. PSDul n-a vrut ministrul Justitiei propus de Antonescu au vrut-o pe Kovesi. O au pe Kovesi. N-au vrut sa-l sustina pe Antonescu la prezidentiale cum a fost inelegerea. Sa-l ia pe Iohanis. Liberalii l-au vrut pe iohanis si au vrut unire cu PDLul. Le au pe amandoua. Toti isi iau plata. Romania nu a vrut un presedinte inteligent si necorupt. Daca il vroia il avea. Deci mars la lada de gunoi a istoriei. Razboiti-va cu poza lui Antonescu pe videowall ca penibilii daca n-ati fost in stare sa il infruntati in direct!
   Stiu ca acest mesaj nu va aparea, dar lucrurile trebuie zise macar ca le cititi numai dvs.

   • Carmen, pentru cultura ta generala, Basescu era elevul silitor al generalului devenit amiral- Anghelescu. Anghelescu il racoleaza si-l pregateste cam de pe bancile institutului si il promoveaza in diverse functii si misiuni chiar si dupa preluarea functiei de comandant al Marinei Militare Romane, din 1990 si pana in timpul regimului Iliescu, in 1997. Asa ca intre 1987-1989, gen. Gh. Anghelescu il trimite pe Basescu cu avizul Securitatii Constanta reprezentant NAVROM la Anvers. Pe scurt, Basescu este un securist. Mai rau, securist sovietic. Nu trebuie sa ai IQ-ul mai mare decat numarul de la pantof, ca sa realizezi asta.
    Pentru celalalt , cei care au grija de teritoriul numit Romania, au dat ordin clar si precis ca lui Basescu sa nu-i fie atinse mainile foarte tare de catuse. Mai ales “dupa”. Si daca este sa fie atins, sa fie atins in cazuri mionore. Asta ca recompensa pentru alinierea Romaniei la salba de colonii. Daca mai pun in paranteza Microsoft, Bechtel, Electrum Strategic Holdings ,Newmont Mining Corp (SUA), BSG Capital Markets, Beny Steinmetz Group (BSG), deja scriu prea mult pentru informarea celor care nu vad decat bara din spate a masinii din fata lor.
    Apropo, pe Antonescu l-a distrus un “dosar” referitor la trafic de influenta, despre care privitorii la tv au prea putin habar. Si asta a facut-o barcagiul reales fraudulos.

    Cu respect, Serviciul Roman de Securizare a Informatiilor. Asta chiar este o gluma 🙂

   • Intr-adevar si-au luat multi plata la prostia si ticalosiile lor.
    Ce plata mai buna pentru bass ca slugile lui de ieri sa ii bage protejata Nutzi la bulau?
    Ce plata mai buna pentru lasitatea lui Ponta decat sa ii fie chemata famila la DNA pentru ca nu a avut curaj sa o refuze pe Ciordutza?
    Astept si ca liberalii astia impostori care militeaza pentru arestari sa isi ia plata si ei. Pentru ca am niste suspicuni rezonabile ca merita puscarie !

  • Daca pe conducatorii din istoria indepartata ni-i impuneau marile puteri se pare ca si pe conducatorii din zilele noastre ni-i impun tot marile puteri.
   Base a fost ales de doua ori asa ca cine vrea sa se ascunda in spatele personajului o tine cu aia ca omu-i cacofon, mahmur si suspect etc
   Intrebarea ramane
   Johannis e sau nu e lichea?

 2. N-am zis ca nu trebuie sa avem servicii de siguranta sau ca ele trebuie desfiintate.
  Am zis doar, ele unde erau in cei 25 de ani de dupa revolutie, cand a fost practic devalizata si spulberata industria in scumpa si mareata noastra patrie? Unde erau marii patrioti ai neamului, lucratori din servicii? Isi incasau doar salariile?!

  P.S.: N-am zis ca ele ar trebui desfiintate! Dar, ele ar trebui reformate din temelie?!

  • Serviciile sunt sfinste si de ele nu se atinge nimeni!!! “Sistemul ticălos şi puterea ocultă
   Pe adevărații exponenți ai puterii oculte nu-i știe aproape nimeni, ei nu se afișează, nu și-au construit vile de neam-prost, nu conduc mașini de sute de cai putere, nu apar la televizor.

   Securitatea și în general exponenții nomenclaturii aveau în regimul comunist toată puterea: aveau privilegii și salarii substanțiale, dreptul de a-și subordona prin cuvîntul partidului instituții și oameni, uzitarea abuzului ca instrument de conducere, accesarea funcțiilor rîvnite prin relații bazate pe serviciu contra serviciu. Un singur lucru le lipsea securiștilor, milițienilor cu funcții, activiștilor de partid: proprietatea asupra vilelor de protocol confiscate de comuniști, în care locuiau doar atîta vreme cît erau în funcții. Ceaușescu nu le-a acordat și acest privilegiu. Probabil din dorința de a-i ține legați de glia PCR, printr-o favoare condiționată. Pe vila în care locuia de pildă Bobu nu scria “proprietatea lui Emil Bobu”, ci purta numele unei funcții în CPEx, ocupate temporar de Emil Bobu.
   A fost unul din motivele principale pentru care Securitatea i-a pregătit cu mult înainte și a desăvîrșit în decembrie ’89 înlăturarea violentă din fruntea statului comunist a lui Nicolae Ceaușescu.
   Iliescu a ajuns la putere pe patul germinativ pregătit de Securitate și activiștii cu funcții înalte în sistem. S-a achitat, între primele măsuri, prin Legea caselor naționalizate, lege de care au beneficiat și chiriașii “de rînd”, însă adevărații beneficiari au fost nomenclaturiștii care locuiau în calitate de chiriași în vile care acum valorează sute de mii sau chiar milioane de euro, și pe care le-au cumpărat atunci cu echivalentul a cîtorva mii de euro.
   Cu această nedreptate uriașă pentru foștii proprietari, de care au beneficiat nomenclaturiștii-chiriași, puterea ocultă a reparat “nedreptatea” la care i-a supus Ceaușescu și s-a repliat pe lungul drum al actorilor din umbră care îi manevrează de fapt pe politicieni și pe bogătașii la vedere. Mineriada din 13-15 iunie 1990 este opera lor. E o naivitate să mai credem și acum, după 25 de ani, că minerii au fost aduși la București împotriva intelectualilor, a partidelor istorice și pentru a curăța Piața Universității. Mineriada a fost semnalul violent transmis de puterea ocultă Occidentului și potențialilor investitori externi că “democrația originală” poate fi spulberată oricînd de hoarde dezlănțuite și că o afacere din exterior în România ar fi o aventură nesăbuită.
   În felul acesta, puterea subterană, ferită de ochii orbi ai mulțimii, s-a consolidat prin afaceri prospere clădite pe devalizarea fabricilor și uzinelor, falimentînd totul pînă la punctul zero. A început să acumuleze capital în așa măsură, încît politicienii de la vîrful puterii vizibile erau și sînt manevrați de exponenții puterii oculte, de artizanii sistemului corupt pînă în măduva oaselor.
   Valul de arestări din ultimele luni, în special din lumea politicienilor, ofensiva DNA împotriva corupților pare a da dreptate declarațiilor pline de optimism ale lui Klaus Iohannis la început de mandat, cum că nu mai avem nevoie de MCV și că cel mai tîrziu la finalul mandatului său lupta împotriva corupției se va fi încheiat. Nimic mai fals.
   DNA nu a atins nici cu o floare exponenți ai puterii oculte. Ați auzit ceva de rău despre Virgil Măgureanu, fost șef al SRI iar acum un prosper om de afaceri? Dar despre Florin Georgescu, și el șef peste SRI? Dar despre George Maior, pînă de curînd directorul SRI? Teoretic, ultimii doi trăiesc din pensie, sau dintr-un salariu modest (1.000 de euro?) de înalt funcționar. Crede cineva asta? Nu cumva cei enumerați – sînt doar cîțiva pe care i-am numit -, plus o întreagă pleiadă de ofițeri și agenți acoperiți din fosta DIE, acum pensionari, plus agenții acoperiți din politică, justiție, presă, culte religioase, dețin informații vandabile de multe milioane de euro? Eu cred că da.
   Pe adevărații exponenți ai puterii oculte nu-i știe aproape nimeni, ei nu se afișează, nu și-au construit vile de neam-prost, nu conduc mașini de sute de cai putere, nu apar la televizor.
   I-au cunoscut președinții, șefii de guverne? Iliescu da, i-a cunoscut, nu pe toți, dar pe ei s-a sprijinit în preluarea și consolidarea puterii, și nu doar pe zîmbetul său larg împărțit exact pe cap de locuitor fesenist.
   Constantinescu dimpreună cu Convenția Democrată a fost doar o păpușă manevrată de sfori de puterea ocultă. Cu ultimele puteri, Emil Constantinescu a declarat la sfîrșitul mandatului că a fost învins de sistem. Altfel spus, de puterea subterană, necontrolabilă politic și neatinsă de justiție.
   Traian Băsescu a avut inteligența politică să-și apropie serviciile de informații, el însuși fiind mai aproape de sistem, altfel spus cunoscîndu-l relativ bine din interior. Tocmai datorită acestui fapt a reușit să dea un imbold luptei împotriva corupției, mai exact împotriva politicienilor corupți. Nici el nu s-a atins de sistem, de puterea subterană.
   Toți s-au întrebat și s-au livrat numeroase răspunsuri ce s-a întîmplat cu Traian Băsescu în ultimul an de mandat, în mod special în ultimele luni. Cei mai mulți au crezut că au găsit răspunsul în farmecele Elenei Udrea asupra președintelui. Cred că e un răspuns fals. Și mai cred că Elena Udrea nu a bătut cîmpii în totalitate atunci cînd l-a acuzat pe adjunctul pe atunci al directorului SRI, generalul Coldea, de corupție și afaceri subterane în care a implicat și serviciul de informații.
   Explicația “necunoscutului” Băsescu stă mai degrabă în faptul că fostul președinte nu a mai putut face față sistemului, unui sistem care nu-l mai vroia. Schimbarea la față a fostului președinte nu se datorează Elenei Udrea, așa cum cred masele și susținătorii săi inflexibili, ci faptului că sistemul l-a expulzat. Președintele jucător Traian Băsescu a fost de fapt și el, în final, învins de sistem.
   Pe sistemul Mafiei, mai întîi a fost avertizat, apoi “rugat” de impresarii puterii oculte să renunțe la rolul de președinte jucător, poate devenit incomod pentru siguranța sistemului, și să-și vadă de treabă la Cotroceni, ca președinte onorific.
   Pe acest pat germinativ a ajuns Klaus Iohannis președinte. A fost o surpriză de proporții uriașe, dacă vrem să fim onești cu noi înșine.
   Răspunsul, adevăratul răspuns la întrebarea cum a ajuns Iohannis președinte, nu-l avem nici acum. Dacă sîntem onești cu noi și cu ceilalți, trebuie să recunoaștem asta.
   Data 16.05.2015
   Autoare/Autor George Arun”

 3. Cred că s-au convins toţi/marile puteri, după cum îşi spun, că ţara asta a fost distrusă în totalitate şi cred că abia cu ceva timp în urmă şi-au dat seama pe cine au susţinut în diferite funcţii: http://www.antena3.ro/politica/yee-exista-oficiali-si-fosti-oficiali-guvernamentali-din-romania-care-au-interdictie-in-sua-294232.html
  Posibil să plece în vizită doar particulară cei care vor să mai plece şi nu cred că vor mai intra în america. Vezi destule vizite făcute în privat de mulţii care au distrus ţara. O să se audă şi de lista de care se face vorbire în scurt timp. Primul căruia i s-a retras viza din 2012 a fost Adrian Năstase, cunoscut ca maestrul tuturor mîrşăviilor care vor urma în România şi nu numai americanii s-au lovit/speriat de modul cum gîndeşte şi face!

 4. După atîta mizerie aruncată asupra oricui, nu ştiu de ce îl mai băgaţi în seamă, de ce îi mai preluaţi clămpănelile??? Gata este *ecspirat* individul! Nu mai încercaţi să-l resurscitaţi că îi faceţi numai rău! Lăsaţi-l să se chinuie singur în zoaia lui.

 5. Dl. Radu Tudor, dvs. sunteti pentru reformarea din temelie a serviciilor de informatii din tara noastra, respective scoaterea afara din aceste structuri de securitate a fostilor securisti cu state notorii in fostele 5 directii ale securitatii ceausiste? Sunteti de asemenea pentru ca serviciile sa fie pline de absolventi de psihologie, limbi straine (rare), scoli superioare militare astea pe parte de SIE, si a absolventilor de scoli militare, economie si ingineresti (IT, automatica etc.), cele din urma pentru SRI, ca sa zic asa?!

  In prezent, serviciile de informatii ale patriei put de fosti securisti ceausisti mai ales la nivel de varf, funtii de conducere, multi dintre vechii securisti ajungand in prag de pensie. Si mai put totodata de ingineri, care au luat cu asalt serviciile de informatii ale patriei, odata cu inchiderea si desfiintarea fostei industrii ceausiste, undeva in jurul anului 1993-1994. Astfel, majoritatea au ramas sportivi, pentru ca s-au inchis toate fabricile, santierele si intreprinderile patriei, noi trecand pe importuri masiv, un lucru de care tot acesti ingineri reformati s-au ocupat in anii din ’90 pana in prezent, caci si de aia a iesit atat de bine tot ceea ce vedem! Se intampla poate pentru ca, suntem condusi de securisti ingineri reformati (ratati, era sa zic!). ‘Traiti!

  P.S.: Muoamm, congresu’ PNL la Ateneu! Am fost la concert acolo, muzica simfonica! Femeia abia astepta sa se termine ca sa ne caram, ca ea habar nu are pe ce lume este cu din astea! Habar nu are cate linii are portativu’, cultura maxima!

 6. Off-topic:

  Dl. Radu Tudor!

  F. f. important, desi nu pare!

  Tocmai incepe Finala Cupei Romaniei 2015 la fotbal! Tot internetul e plin de stiri despre meci, fiind titrat peste tot: “FINALA CUPEI ROMANIEI 2015: STEAUA – PETROLUL, ora 20.00.

  ESTE O GOLANIE MAXIMA A TUTUROR DIN PRESA ONLINE!

  FINALA CUPEI ROMANIEI ESTE DE FAPT: FCSB – PETROLUL!!!, NU STEAUA – PETROLUL, ASA CUM ESTE PLIN INTERNETUL DE ACEASTA STIRE!

  FCSB NU ESTE STEAUA! SIGLA STEAUA A FOST CASTIGATA IN INSTANTA DE MApN! TOTI GOLANII DE JURNALISTI DIN MEDIA ONLINE, SA RESPECTE DECIZIA JUDECATOREASCA DATA DE INSTANTELE DIN ROMANIA!

  Sigla STEAUA a fost castigata in instanta de MApN. Decizia judecatoreasca e definitiva! Bafta FCSB!

 7. Off-topic!

  FCSB este de fapt o trupa privata a oierului Becali, care a preluat baza sportiva a armatei in urma cu multi ani de zile, cu largul concurs si sustinerea lui Hrebenciuc! Sigla STEAUA a fost castigata in instanta de MApN! Hotararea judecatoreasca e definitiva! FCSB NU ESTE STEAUA!!! FCSB e u trupa privata de samsari ai oierului Becali! Cei din presa online ar trebui sa respecte decizia judecatoreasca a instantelor din Romania si sa nu mai titreze toti aiurea ca in aceasta seara are loc desfasurarea FINALEI CUPEI ROMANIEI 2015, intre STEAUA si PETROLUL. Meciul este FCSB – PETROLUL, si nu Steaua!

  ASTA SEARA, FINALA CUPEI ROMANIEI ESTE FCSB – PETROLUL!!! MECIUL NU ESTE INTRE STEAUA – PETROLUL, CI E FCSB – PETROLUL!!! Adica, in aceasta seara joaca trupa oierului Becali!

  STEAUA E CLUBUL MApN! FCSB E TRUPA PRIVATA DE SAMSARI AI OIERULUI BECALI! SUCCES FCSB!

 8. Basescu va ramane cel mai fără-de-onoare presedinte…

  mai si avea tupeul sa vorbeasca despre democratie…

  Puterea poporului (democratia) a decis la vot, dar tertipurile si presiunea externa i-au pastrat dezonorabila functie.

  29 iulie 2012 va ramane in istorie.
  la fel si basescu, cel mai fara-de-onoare presedinte.

 9. Zise cea mai mare dintre lichele !!! Ce sa spun, pot sa cred un om care se plange acum de propria gasca sustinand ca nu a promovat basismul ??? Sa fim seriosi ! Cat priveste blatul cu Victor Ponta pe mine ma scarbeste ca nimeni, nici fostul presedinte nici cei care-l ataca ( includ aici si pe actualul presedinte care a avut mancarici la limba mai mult decat trebuia ), nu recunosc ca acea “coabitare” a fost impusa din afara ( vezi Germania si S.U.A.). Dimpotriva, folosindu-se de aceasta realitate care va fi mentionata in cartile de istorie ca un moment greu prin care a trecut aceasta tara, fac nu un joc politic ci unul politicianist.

Leave a Reply