Judecatoarea Camelia Bogdan, care a pronuntat condamnarea in dosarul Telepatia, s-a prezentat in aceasta dimineata la sediul CSM pentru a da explicatii in legatura cu primirea unei sume de bani din fondurile Ministerului Agriculturii, una din partile din process.

Bogdan s-a certat cu membri CSM, i-a recuzat pe unii dintre ei si a spus ca un membru CSM trebuie anchetat penal, ea avand dovezi pentru acest demers.

Scandalul e in toi la CSM.

 

9 COMMENTS

 1. La cat tupeu are aceasta doamna e mai mult decat clar ca nu “joaca” singura.
  Idiotii astia chiar cred ca suntem cu totii la fel ca ei.

  • Nimeni nu joaca singur.
   Tabara lui George S (Binom, ambasador, ONG-uri …..) cu tabara lui Benny S. (bass, Danielu, fost ambasador, White, Udrea, Bica, …..)
   Bataia e intre ei ca restul nu au putere.
   Puteti sa mai adaugati pe liniile punctate.

   Nu-i asa domnule Radu Tudor?

 2. Sunaţi la 112 să vină pompierii şi SMURD-ul !
  Pentru că tot avem afaceri în această ţară pornite din oraşul ocupantului de scaun şi funcţie nr.1, liberal pur sînge, au invadat blocurile cu spargerea planşeelor în blocuri proprietate personală, cu de la sine putere, pentru a-şi băga cablurile telecom! Motivaţia e uluitoare: toată ţara are şi suntem obligaţi să acceptăm distrugerea prin găuri a planşeelor din blocuri unde este 100% proprietate!
  – Cine le-a dat voie sau cui plătesc aceşti afacerişti bonusurile pentru afacerea lor ”distrugerea locuinţelor” în caz de cutremur?
  – Ce marţafoi de politician este în spatele acestor afaceri pentru care nu plătesc nimic la Asociaţiile de Proprietari dar violează proprietatea/blocul/spaţiul comun???
  – Pentru ce mai plătim impozite şi taxe pe proprietate dacă au dreptul de a distruge proprietatea?

 3. Ca femeia are pitici la mansarda (trad. aprox. de la “pixelated”/bântuit de “pixies”, spiridusii care înnebunesc vitele si dau peste cap ciuberele cu lapte in folclorul englez) nu era nici un dubiu, încă de la parașutarea ei hodoronc-tronc in dosarul Telepatia. Ce e mai important este ca madam Koveși si toate uneltele din magistratura care s-au opintit sa o pună pe coana Bogdan in completul de judecată care a tranșat cauza (la fel de “pixelată” de la Eva telepaticul pana la experta bocitoare Aurelia si retur) pot eventual sa se disculpe in caz ca cineva le va imputa vreodată fapta intr-o instanța. N-am stiut ca e “vizitată” your Honour, era presiune mare din partea “opiniei publice” sa rezolvam cazul, asta e, presiunea e de vina, am cedat toți la presiune, etc. Daca adaugăm si pixelul albastru la afacere putem considera ca tot regimul băsescian a fost “pixelat” si nimeni dintre cei trasi la răspundere pentru abuzurile cele mai evidente ale regimului nu poate fi acuzat de intenții dolosive, sau chiar criminale, doar “spiridușii” si aceia, de la Shakespeare citire, sunt “umbre” care bântuie scena, nu-i poți târî in instanța. Ma-ntreb cine va plăti sanatoriul de lux in care se vor odihni bufonii de tipul Cameliei Bogdan-o sugestie ar fi sa se valorifice terenul ICA in acest scop.

Leave a Reply