Mihai Gadea, realizator Antena 3 :

“Exista o noua incercare de executie a lui Raed Arafat. Aproape 80% dintre romani cred ca doctorul Arafat este cel mai priceput tehnocrat in sistemul de interventie de urgenta. Cine il vrea plecat pe Arafat? Care este esecul lui?”

8 COMMENTS

  1. Dupa flegma asta,i-as ruga pe toti medicii sa isi dea demisia in bloc! Prea multa bataie de joc la adresa lor! Sa vina Ciolos, DNA-ul,serviciile,ambasadele si toti sinecuristii sa trateze,sa faca rahatu’ praf,ca oricum totul e pe butuci.

  2. L-am cunoscut pe acest om minunat, Raed Arafat, cu mai bine de 20 de ani in urma. Era in vremea in care SMURD, acest copil de suflet al doctorului, se chinuia sa se nasca.Si s-a nascut greu, tare greu, acest copil, aproape cu forcepsul.
    Niste oameni de mare omenie si caracter, dar in acelasi timp foarte buni cunoscatori ai problematicii si cazuisticii accidentelor si nenorocirilor de tot felul, au contribuit, dupa posibilitati si competente, la aceasta nastere grea. Grea, fiindca au existat si unii care nu priveau cu ochi buni acest demers si, mai ales fiindca a fost nevoie sa se invinga inertii de tot felul, “sfinta” birocratie romaneasca si chiar “strimbe” de tot felul. Dar nu s-a lasat si si-a vazut visul cu ochii!
    Nimic n-ar fi fost posibil fara “motorul” numit Raed Arafat, dedicat la modul absolut ideii “cu oameni, pentru oameni”
    De-aici si atasamentul sau pentru tot ce inseamna SMURD: logistica, tehnica, know-how dar, mai presus de orice, OAMENI!
    E limpede ca un om ca Arafat, MAI ROMAN CA FOARTE MULTI ROMANI, e atacat de forte ostile Romaniei, care incearca sa transforme SMURD-ul, acest copil al lui Arafat, intr-o fabrica de facut bani, foarte frumosi bani!!

Leave a Reply