Fostul premier Ludovic Orban a ajuns la o performanta : mărturiseşte că „suferă” pentru faptul că fostul ministru al Economiei, Virgil Popescu nu este în continuare titularul acestui portofoliu, el arătând că „realitatea este că, în următorii ani, cum se zice, all it`s about economics”.

Portofoliile actualului cabinet au fost negociate cu USR si UDMR de insusi Ludovic Orban, starnind nemultumire serioasa in PNL. Acum Orban se declara nemultumit de propria negociere.

„Virgil Popescu a fost unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori în guvernul pe care l-am condus. Aici chiar aş spune câteva cuvinte: sufăr pentru faptul că nu are în continuare Ministerul Economiei pentru că realitatea este că, în următorii ani,  cum se zice, all it`s about economics, este vorba despre economie. România are o oportunitate de dezvoltare extraordinară, care este provenită din foarte mulţi factori, dar şi din faptul că România va beneficia de finanţări cum nu a mai beneficiat de-a lungul istoriei moderne, ori pentru noi este foarte important ca toate programele de dezvoltare economică, toate programele de susţinere a mediului de afaceri să se operaţionalizeze, să se implementeze cu viteză maximă, indiferent că e vorba despre Măsura 2 capital de lucru, Măsura 3 din banii pe care i-am mobilizat în cursul anului 2020, capital de investiţii, că e vorba de IMM Invest, de Agri Invest (…) de toate programele de sprijinire a mediului de afaceri, trebuie să se operaţionalizeze, să de deruleze cu viteză maximă”; a declarat Ludovic Orban sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Prefectura Mehedinţi.

In plina pandemie, cu o relatie tensionala in coalitia PNL-USR Plus-UDMR, cu 4 ministri ai sanatatii schimbati in 14 luni, Ludovic Orban se afla in campanie electorala pentru persoana sa.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că în ultimele două luni a făcut vizite în teritoriu în 12 filiale judeţene ale partidului. Aflat sâmbătă, la Mehedinţi, Orban a declarat, răspunzând unei întrebări, că ar „minţi” dacă ar susţine că vizita sa nu are legătură cu Congresul intern din PNL, însă a subliniat că vizita nu este una electorală, pentru că „încă nu e declanşată procedura de congres”.

1 COMMENT

  1. Inloc sa isi faca treaba la locul de munca de unde incaseaza gras, se cearta, umbla aiurea, nimic in legatura cu serviciul=locul de munca ocupat si incasarile grase! Bai tampitilor, dar glasul, graiul poporului real, il mai auziti? Mai aud urechile voastre glasul poporului roman nemultumit de tot ce faceti voi? Nu se vede!

Leave a Reply