3 COMMENTS

  1. Extrem de interesant Un exemplu clasic de batista pe tambal! Radu Tudor ne intreaba cind si de ce ataca ursii fix in momentul in care un urs TOCMAI A FOST ATACAT!! Iata ce usor se abate atentia, transformind albul in negru si invers!
    Si mai intreaba RT, desigur tot retoric, daca trebuie vinati. Raspunsul il ofera autoritatile romane, si e vizibil din avion. Da, insa doar de catre cine trebuie!

  2. Romania nu este in conflict cu ursul brun! Romania este atacata de toate fortele ostile: gainari,hoti,banditi… afaceristi de carton interni si internationali. Romania si ursii acum apartin Europei si sunt ocrotiti de legi teritoriale si europene. Banditul este bandit si ucigasul ucigas indiferent ce statut si din ce tara este. Cand romanii mancau lebede in Germania au sarit toti inclusiv tradatorii si soptitorii din Romania Acum un ucigas de animale este corcolit. Asa cum a ucis azi un urs maine poate pofteste sa ucida si oameni. Exemple exista. Vanatoarea este una si uciderea animalelor alta. Acest print sau ce este nu a vanat ci a ucis. Iar Conducatorii iubiti si institutiile de forta o lalaie. Pai ne mai mira ca zboara avioane amenintator si se rotesc fregate prin mare cand in Romania trage cu gloante cine vrea si cine nu vrea cu aprobari expirate. Ce zice seful de post din zona cu pricina,primarul, Ce zic cei de la arme si munitii ? Ce zice armia romana cand aude suierat de gloante pe timp de pace?

Leave a Reply