Complicele lui Mircea Basescu la infractiunile lui Mircea Basescu pentru clanul Bercea Mondial, Marian Căpăţână a lăsat să se înţeleagă că fostul preşedinte, Traian Băsescu, ştie adevărul despre cazul fratelui său şi l-a somat pe acesta să iasă public şi să dezvăluie ce ştie.
“Să iasă public, să spună, să arate că este bărbat. Îl aştept şi la mine, la un pahar de whiskey. Ţinând cont cât de puţini bărbaţi sunt în România, domnia sa să demonstreze că este bărbat”, a declarat Căpăţână.

Marian Căpăţână, omul de afaceri care ar fi intermediat şpaga de la familia lui Bercea Mondial pentru Mircea Băsescu face noi dezvăluiri. Acesta spune că fostul consilier al lui Traian Băsescu, Dorel Onaca, minte când spune că nu ar fi avut nicio legătură cu Bercea şi că în ziua referendumului de demitere, aceştia ar fi fost primii care au ajuns la sediul de campanie.

6 COMMENTS

  1. E clar ca Basescu nu are treaba cu banii tiganilor.Cum a zis despre sirieni ca s-a folosit de ei, asa s-a folosit si de tigani cand a avut nevoie, adica in campanii. La cat de pervers este nu a pus botul la bani, caci daca era asa, pana acum se dovedea. Tiganul tot tigan ramane, declara si acuza, tipa si se tavaleste, isi pune fustele-n cap. Ne convine, nu ne convine, Basescu are o inteligenta diabolica. S-a bagat si se baga in cele mai mari clinciuri dar iese cu bine de fiecare data. Este sigur pe el pt ca a stiut sa se acopere si sa stearga urme. I se pun multe in carca dar nimeni si nimic nu-l pot infunda, ceea ce-l face a se creade stapanul inelelor.

Leave a Reply