Vicepremierul de Sibiu Raluca Turcan si pompierul de serviciu al pandemiei, secretarul de stat Raed Arafat au descins la Sibiu in urma unor evenimente grave in plan medical.

Au cazut capete, cum era si firesc. Situatia din judetul si orasul prezidential era demult intr-o involutie grava.

https://www.agerpres.ro/politica/2020/11/13/sibiu-vicepremierul-turcan-anunta-demisia-directorului-dsp-si-ca-o-asteapta-si-pe-cea-a-directoarei-spitalului-judetean–609068

Se nasc mai multe intrebari :

Unde erau politicienii responsabili de Sibiu cand orasul o lua la vale dpdv epidemiologic? Reactioneaza acum, dupa ce in 2 luni s-au infectat si au murit nepermis de multi oameni?

Cine i-a numit in functie pe cei demisi astazi? Cine-si asuma catastrofa generata de ei? O sa ramana ca in cazul Suceava cu sinistrul Vasile Rambu? Batista pe tambal?

Cate dezastre in DSP-urile gestionate prost si politic de Ministerul Sanatatii mai pot fi fi tolerate? Managementul lor e catastrofal de 10 luni !

Presedintele Klaus Iohannis ia si domnia sa niste masuri dupa jalea din judetul si orasul prezidential? Sau inca tolereaza “adruştile” din acest Guvern? Pentru cine nu stie, Andruşca este unitatea de masura a incompetentei politice si a carentei educative, ministrul al economiei din partea PSD in era Dragnea. De atunci, prea multi se straduiesc sa-i semene.

Pe fondul auto-tranchilizarii electorale a rezervistilor din fruntea PSD, PNL isi face un sangeros harakiri politic in vazul intregii lumi. Cu 3 saptamani inaintea alegerilor parlamentare.

“Prin noi insine !”, vor striga ei mandri de propria grozavie.

Se vede cu ochiul liber ca PNL n-are un adversar redutabil pentru alegeri. Nimeni nu-si doreste sa deranjeze ploile facute, pe seceta asta.

Liberalii au un soi de exuberanta vecina cu tigarile acelea din Olanda. Ei amesteca zambind incompetenta cu profesionalismul, grinda cu anisia si pandemia cu paranghelia

Topaiala elefantului prin magazinul cu bibelouri va avea insa consecinte serioase, atunci cand va veni bilantul cioburilor sparte.

Dupa ce-si vor face singur vitrinele si firma praf, se vor intoarce, molcomi, ardeleneste, pas cu pas, sa culeaga totul de pe jos.

Pe 6 decembrie seara, e decontul.

 

6 COMMENTS

 1. “Pompierul de serviciu” ? Tocmai dvs il catalogati asa ?
  Dnul Arafat are multe fapte bune la activ dar acum e aruncat in fata, iar smecherii de profesie fac afaceri in spatele lui.Cel putin asa se vede din afara…
  Cat despre Sibiu ….sa le traiasca ! Acolo e stat in stat…Voiau sa organizeze chiar targuri de Craciun….ca de…banul e ochiul dracului…ce daca ANI a spus ca primarita are interzis de LEGE sa candideze…justitia cu” j” mic… a zis.ca poate…ca de…Sibiul e stat in stat…Ardealul are deja legi separate !

 2. Cum adică să ia Iohanis măsuri? De ce validezi concentrarea neconstituțională a puterii? Parcă acum ceva ani toți trâmbițați descentralizarea. Și cum adică să intervină în demiteri în guvern? Nevoia de tătuc la români….

 3. Incendiul din Piatra Neamt un nou Colectiv? Sau acum nu e de vina primul ministru?
  Comparand Colectiv (proprietate privata) cu spitalul Piatra Neamt (proprietate de stat) e o foarte mare diferenta.
  Tara e PUTREDA din punct de vedere moral.

 4. De.ce intra Iohannis in biserica daca noi nu avem voie in biserica, slujbele se tin afara ?
  La Sibiu nu e zona rosie ? Sau acolo au alte legi fata de restul Romaniei ?
  E o sfidare si aroganta fata de toti credinciosii din Romania.

Leave a Reply