Am prezentat la emisiunea „Punctul de Întâlnire” un material legat de situația catastrofală în ceea ce privește infrastructura rutieră din România.

În ancheta jurnalistică făcută de echipa Antena 3 se aduce vorba despre porțiunea de autostradă Deva-Lugoj, unde încă există șantiere deschise în urmă cu mai mult de zece ani și lăsate abandonate, în ciuda taxelor și impozitelor plătite de cetățeni.

Situația infrastructurii din România este una cu adevărat dramatică, ajungându-se la peste 30.000 de morți, în zece ani, și la 20 de miliarde de euro cheltuite. Aflați mai multe din materialul video de mai jos.

7 COMMENTS

 1. pasajul ala nu e numai pentru ursi, ci pentru multe alte animale. stiu ca nu intelegi mai radu tudor, atat poti tu.
  pe autostrada sebes-sibiu au fost loviti doi ursi recent, inlocuieste urs cu o caprioara si o sa vezi ca e l fel de grav.

  nu pasajul e problema, ci nepriceperea , furtul si indiferenta decidentilor si executantilor. daca un amarat de pasaj nu se poate face, nu mai vorbim despre un tunel de autostrada in carpati pentru autostrada de legatura.

 2. Este stiut faptul ca-n Romania “moare” in fiacare an in accidente de circulatie populatia unei comune, respectiv 3000 de oameni fara a mai pune la socoteala pagubele materiale.
  Se tot face caz de protectia mediului, a faunei padurii si alte gaselnite. Nimeni nu scoate o vorba de taierile masive de padure, limitarea habitatului tuturor vietuitoarelor padurii si lasarea acestora fara hrana. Vezi Doamne de aia n-avem autostrazi ca nu suntem in stare sa protejam mediul.
  Punand la socoteala si aceste aspecte ne dam seama cat ucigas este “Experimentul Romania”, iar noi cu totii asistam impasibili la toate acestea de frica sa nu suparam pe cineva sau sa fim acuzati de deviationism, de anti UE, de pro comunism sau alte imbecilitati coapte in tot felul de laboratoare ale tradarii.

 3. Nici acum nu ati avut curajul sa spuneti ca PSDeul este de vina pentru lipsa infrastructurii…in alta emisiune ati pus-o pe doamna Boagiu care a fost ministru acum o suta de ani…ca sa ramana oamenii cu impresia ca aia este de vina pentru lipsa autostrazilor

  • Toate guvernarile au vina lor in lipsa infrastructurii, toti sunt la fel de vinovati, printre care d-na ministru Boagiu care a stat ceva vreme la carma Transporturilor, de fapt cei care au condus guvernele.

   • Cati KM de autostrada pe an credeti ca ar trebui facuti pentru a merge inaiet in ritmul in care ne dorim si in care putem?
    Doamna Boagiu a contribuit foarte mult la acel putin ce-l avem: in 2011 s-au inaugurat 68 KM de autostrada, in 2012 s-au inaugurat 101 km iar in 2013 108 km.
    Dat fiind ca un proiect tine 2-3 ani daca e inceput bine putem sa-i atrbuim tot ei si ce s-a inaugurat in 2013 si sfarsitul lui 2012 desi erau altii la butoane.

    Ce s-a intamplat dupa?
    2015 – 32 km inaugurati
    2016 – 22 km inaugurati
    2017 – 18 km inaugurati.

    Daca s-ar fi mentinut ritmul impus de Anca Boagiu, azi am fi avut cu vreo 300 km mai multi decat avem.

    Inainte de a lua de buna propaganda unora, nu strica sa ne uitam pe numere.

 4. Atatia morti doar ca INS-ul creioneaza alegatorii cu drept de vot in crestere! Cat despre infrastructura, toti simt pe pielea lor bataia de joc prin furaciuni in complicitate cu strainataturile! Vezi si urmatoarea actiune, partenetiat privat-stat tot pentru infrastructura, se intrezareste tot furaciuni doar ca e de la ambele parti cu brio.

Leave a Reply