10 COMMENTS

 1. Degeaba…antena3 vrea să ne convingă că Laura Codruța Kovesi este de vina in criza PSD. Doamne fereste!

   • Ce e de inteles ? Ciuvica, Badea si altii precum si noii prieteni Dinescu si Bucsu baga iar asta cu sistemul dar nimeni nu il defineste si nu spune cine face parte, dar o tot mentioneaza pe Kovesi. Aceeasi placa precum cu Grindeanu, cand de fapt Dragnea e problema si mentalitatea PSD “am venit la putere, acum totul e al nostru”.

    Doua gasti sau mai multe din PSD se bat nemultumiti unii ca Dragnea e prea dictator, altii ca nu se asculta de Dragnea dictator si Ciuvica mai are tupeul sa vorbeasca de stalinism.

    E culmea culmilor cum Ciuvica si Dinescu dupa ce au fost anti-PSD in anii ’90-2000 au devenit cei mai indarjiti sustinatorii ai PSD in prezent !

     • Are probleme si de exprimare (“doua gasti se bat nemultumiti…”), da’ nu ne mai luam de la asta:)))
      Daca tizu’ asta vede, ca la meci, de la peluza, cum ca s-au sucit unii, atunci ce sa-i mai explici ?! Arunca vorbe (auzi la el, “stalinism” !?), si crede ca i-a mai crescut o sinapsa…
      Degeaba…

 2. De ce or fi pesedeii astia asa de rai si nu il lasa pe Tudose sa plece acasa ca sa puna muraturi,sa dea zapada la iarna si sa puna panselute la primavara?

  • Asa e, ai preptate. N au cum sa existe, s au inscris toti in pnl si usr. Restul sunt pe listele de asteptate.

  • Ana Birchall ,ioana Petrescu(ministrul usturoi),Mircea Geoana……..Viermuiala este comuna. Exista un nucleu comun al partidelor romanesti care confera unitatea de nezdruncinat in cuget si simtiri. Esti patimas Marcele!

   • Nu e patimas, gandeste in sabloane; ceea ce nu e, se vede, semn de inteligenta !
    Sigur, “scolita” p-afara” din PNL, nemtoaica de e sefa la aia cu oamenii de afaceri din partid (Brandl-si-cumva) e si harnica, si muncitoare…dar nu prea poate sa se exprime…si nici privirea porcina n-o prea ajuta, ca nu-i seamana cu cea de caine-lup inteligent…
    Prietene, prin anii “90 si eu speram in Vest (mai ales in ce priveste schimbarea mentalitatilor, a atitudinilor); probabil ca peste vreun deceniu imi vei da dreptate : cat de prost am fost odata…
    Oricum, daca nu-mi vei da, mai poti s-astepti inca un deceniu… si-nca unu’… si altu’… Candva, poate, tot s-o intampla revelatia !

Leave a Reply