Home Articole Catavenicii despre razboiul din PSD

Catavenicii despre razboiul din PSD

4770
10

10 COMMENTS

 1. Degeaba…antena3 vrea să ne convingă că Laura Codruța Kovesi este de vina in criza PSD. Doamne fereste!

   • Ce e de inteles ? Ciuvica, Badea si altii precum si noii prieteni Dinescu si Bucsu baga iar asta cu sistemul dar nimeni nu il defineste si nu spune cine face parte, dar o tot mentioneaza pe Kovesi. Aceeasi placa precum cu Grindeanu, cand de fapt Dragnea e problema si mentalitatea PSD “am venit la putere, acum totul e al nostru”.

    Doua gasti sau mai multe din PSD se bat nemultumiti unii ca Dragnea e prea dictator, altii ca nu se asculta de Dragnea dictator si Ciuvica mai are tupeul sa vorbeasca de stalinism.

    E culmea culmilor cum Ciuvica si Dinescu dupa ce au fost anti-PSD in anii ’90-2000 au devenit cei mai indarjiti sustinatorii ai PSD in prezent !

     • Are probleme si de exprimare (“doua gasti se bat nemultumiti…”), da’ nu ne mai luam de la asta:)))
      Daca tizu’ asta vede, ca la meci, de la peluza, cum ca s-au sucit unii, atunci ce sa-i mai explici ?! Arunca vorbe (auzi la el, “stalinism” !?), si crede ca i-a mai crescut o sinapsa…
      Degeaba…

 2. De ce or fi pesedeii astia asa de rai si nu il lasa pe Tudose sa plece acasa ca sa puna muraturi,sa dea zapada la iarna si sa puna panselute la primavara?

  • Asa e, ai preptate. N au cum sa existe, s au inscris toti in pnl si usr. Restul sunt pe listele de asteptate.

  • Ana Birchall ,ioana Petrescu(ministrul usturoi),Mircea Geoana……..Viermuiala este comuna. Exista un nucleu comun al partidelor romanesti care confera unitatea de nezdruncinat in cuget si simtiri. Esti patimas Marcele!

   • Nu e patimas, gandeste in sabloane; ceea ce nu e, se vede, semn de inteligenta !
    Sigur, “scolita” p-afara” din PNL, nemtoaica de e sefa la aia cu oamenii de afaceri din partid (Brandl-si-cumva) e si harnica, si muncitoare…dar nu prea poate sa se exprime…si nici privirea porcina n-o prea ajuta, ca nu-i seamana cu cea de caine-lup inteligent…
    Prietene, prin anii “90 si eu speram in Vest (mai ales in ce priveste schimbarea mentalitatilor, a atitudinilor); probabil ca peste vreun deceniu imi vei da dreptate : cat de prost am fost odata…
    Oricum, daca nu-mi vei da, mai poti s-astepti inca un deceniu… si-nca unu’… si altu’… Candva, poate, tot s-o intampla revelatia !

Leave a Reply