Relatarea Antena 3 despre intrebarea pe care i-am adresat-o presedintelui SUA si raspunsul dat de acesta.

Tensiune uriaşă la cel mai înalt nivel. Liderii lumii participă la unul dintre cele mai importante momente din istoria NATO, un summit cu o miză enormă

În urmă cu puţin timp, Donald Trump a vorbit, răspunzând la o întrebare pusă de trimisul special al Antenei 3 la Summitul NATO, Radu Tudor, despre concluziile pe care i le va prezenta lui Vladimir Putin după acest summit.

”Ce îi veți spune președintelui Putin despre rezultatele Summitului NATO”, a fost întrebarea pusă de Radu Tudor.

min 23.08 – 24.31

”Este un Summit de succes. Cred că NATO este mult mai unit acum, mai coordonat. Este un semn bun pentru NATO. Este mai bine decât a fost până acum. Angajamentele sunt la un nivel înalt. Acum există un angajament pentru procentul de 2%, despre care s-a discutat până acum. E un angajament clar. Aceste zile au fost fantastice. Totul va fi bine până la final”, a răspuns Donald Trump.

Radu Tudor a intervenit telefonic și a povestit tot momentul.

”Săptămâna viitoare va fi întâlnirea cu Putin. Joi, președintele Trump va pleca la Londra unde va avea parte de două zile spectaculoase. Vor fi discuții cu Theresa May, cu guvernul britanic. Astăzi a fost o conferință cu totul specială, în care peste 500 de jurnaliști s-au chinuit și s-au dat peste cap. Am avut noroc să pun această întrebare. E o conferință de presă atipică, pentru că Donald Trump alege care jurnalist îi va pune întrebări. Eram chiar în fața lui, iar a treia oară m-a nominalizat și am reușit să îi pun întrebarea”, a spus trimisul special al Antenei 3, la Summitul NATO, Radu Tudor.

https://www.antena3.ro/externe/summit-nato-trump-explicatii-pentru-antena-3-despre-summit-478476.html

 

8 COMMENTS

  1. Inseamna ca dvs CA PERSOANA, CA JURNALIST sunteti perceput la Casa Alba si/sau la Comandamentul General al NATO ca un bun specialist in probleme militare dar si al diplomatiei pe teme euroatlantice. Felicitari. Nu intamplator vi s-a dat cuvantul, cei care pregatesc aceste conferinte de presa stiu exact cine se afla in sala, care-s tendentiosi, care-s usor tabloidisti, care reprezinta grupari ostile celui intervievat si ca sa nu se piarda timpul si sa nu se creeze o atmosfera incarcata li se da cuvantul celor cu profil propfesional ca cel mentionat la inceput. Mai citim si noi, mai vedem filme(unele cu pronuntat caracter documentar). De fapt aici a stat toata ziua de azi, de asta s-a enervat Trump, “stai bai frate, ma duc la Putin si ma ia ala la misto, ca m-a fraierit cancelara” Acum s-a dus cu lectia facuta, nu mai e o prada atat de sigura, dimpotriva, ar putea sa-l scoata el pe Putin la tabla…. Glumim dar in mare , in cercurile lor, asa se pun problemele.

  2. l ai intrebat pe trump ce sa facem ca avem doi oameni ai rusilor la guvernare : dragnea si tariceanu si o majoritatea bolsevica in spirit si gandire ?

  3. Eu spun ca aceasta munca fantastica de jurnalist completamente obiectiv sa continue prin adresarea următoarelor intrebari: “de unde aveți dle. Dragnea atâția bani?”; “de ce vreți dle. Dragnea sa scăpați de pușcărie prin dezincriminarea cazului dvs. de abuz în serviciu?”. Restul sunt povesti de pus în ramă. Inutilitati de panoplie.

  4. Super emisiunea lui gadea in prelungire cu j rcea! Am ras de mama focului! Ratacitul relaxat,doar atat a vazut prin culoarea lentilelor de la ochelarii de soare! Nu l-a vazut pe fifor ministrul apararii! De fapt,el nu se vede pe el ca robot persoana fizica,nu vede nici guvernul,cat despre traitorii in tara,doar prin vis,daca mai are si vise de noapte!
    Ah,ochelarii de soare ai robotului au molipsit toata cloaca pupatoare de la cotroceni! Parca traim un episod din epoca laudatio ceasca,nu simtiti asta?! Doar el si numai el cu “fufa” lui conteaza si doar ei pupati si laudati indiferent de cauza! Hai “sikkkktir” ponositule,suntem destui care contam, tu esti un nimic care isi da importanta precum “manelistii” din zona ghetourilor!

  5. Domnule Radu Tudor , lumea spune ca Fifor e un sters si mediocru de aceea nu a aparut in poza cu Iohannis, ca nu e in stare de nimic si ca e un sclav al lui Dragea. Ce lume rea.

Leave a Reply