„Eu stau într-un apartament în care consum cam la fel, nu am făcut mari economii. Am o casă de 4 camere, în jur de 100 de metri, deci un apartament măricel. Am totul electric în casă, inclusiv aragaz și cuptor, și plătesc la fel ca anul trecut. În jur de 200 de lei plătesc lumina pe lună. Așa am plătit-o și anul trecut, așa o plătesc și acum.

Sunt la un furnizor străin mare, am contract, am tot ce e nevoie. M-am agitat și eu un pic la începutul anului, când a fost agitația, mă uitam și eu acolo, nu înțelegeam nimic din factură, dar, una peste alta, banul pe care îl plătește românul, 98% dintre români, e prețul plafonat. Care-i supărarea? Or fi niște accidente, pot fi probleme, dar în rest, dacă 2% din consumatorii din România consumă foarte mult curent electric, au cine știe ce aparate, să plătească mai mult. Eu am avut și aer condiționat astă vară și atât plătesc“, a spus Mugur Ciuvică la emisiunea „Miercurea Neagră“, la DC News.

1 COMMENT

  1. Ciuvica necredinciosul! Poate accident este la dl Ciuvica.Nu discut despre ce nu stiu. Eu am o casa nelocuita iarna ,de un an si vara. Constant imi vine de la ENGIE factura cu 8 sau 11 lei in jur de 1mc fara sa consum nimic. Am transmis si fotografie cu indexul contor inlemnit pe vechiul index si tot taxeaza 1 sau 2 mc lunar iar dupa un timp schimba contorul. La ENEL este dezastru. Vara asta nu am locuit la adresa loc de consum si am avut un consum real pana in 300 kw Am primit o factura cu doua perioade citire ,autocitire si ultima gaselnita estimat conventie 500kw.total 1400 kw. Eu nu imi amintesc sa am conventii cu enel. Este drept ca nu am totul electric in casa dar ce am electric este asa cum au spus guvernele din epoca pana in prezent adica : A+++ becuri led… economie culcat cu gainile sculat pe lumina …..Aiureli taxa pe prostie! Daca adun cat am dat sa aiba Guv Ciuca energie ieftina pentru prieteni mai bine plateam lumina scumpa . Am ajuns sa mai am trei servicii fara carte de munca : cititor de contor la enel si engie dar si de ,,apa rece calda sau calda rece” la Nicusor prieten cu Mos Gerila Nu ne mai zapaciti cu contorul vb aia :,,au prostit poporul cu televizorul si acuma cu contorul”. Nu mai alerg sa transmit index si nici nu mai fac statistica matemetica pentru un guvern care tine cu hotii. Am sa platesc ce vine ca asa e taxa pe prostie daca voi avea daca nu o sa plateasca dl Ciuvica . Domnia sa are totul ok si este foarte multumit. Astept sa il vad pe Ciuvica umbland cu lanterna solara sa nimereasca gaura cheii.

Leave a Reply