Desi sustine guvernul Ciolos in Parlament, PSD sustine ca e nemultumit si cere ca unii ministri sa fie schimbati. E doar un exercitiu retoric sau un avertisment serios pentru primul ministru Dacian Ciolos?

=======================

PSD va cere public remanierea unor miniștri, deoarece sunt din ce în ce mai multe nemulțumiri în privința prestației unor membri ai Guvernului, a declarat, luni, președintele PSD, Liviu Dragnea, menționând portofolii precum Agricultură, Mediu, Sănătate, Economie și Finanțe.

“Sunt nemulțumiri care sunt din ce în ce mai multe în ceea ce privește prestația unor miniștri. Asta înseamnă că, în foarte scurt timp, probabil, o să începem să cerem public ca unii miniștri să fie remaniați. Nu vreau să mai facem moțiuni simple, o solicitare publică poate să aibă aceeași putere. Sunt din ce în ce mai mulți miniștri care creează nemulțumiri nu numai senatorilor, ci populației, unor categorii sociale”, a afirmat Dragnea, după ce a participat la ședința senatorilor social-democrați.

El a spus că această situație nu s-ar putea rezolva prin depunerea unei moțiuni de cenzură, arătând că PSD încearcă să vadă dacă premierul înțelege să remanieze câțiva miniștri.

“Poate schimbă (premierul—n.r.) niște miniștri. Nu avem președintele nostru, după cum știți, dl Iohannis nu este al nostru. Moțiune de cenzură nu înseamnă că și trece. Va fi desemnat cine? Alt tehnocrat? Încercăm să vedem dacă premierul va înțelege să remanieze câțiva miniștri. Dacă va înțelege… Dacă nu, vom vedea”, a adăugat liderul PSD.

Dragnea a menționat faptul că sunt nemulțumiri legate de activitatea miniștrilor Mediului, Agriculturii, Sănătății, Economiei, Finanțelor.

“E vorba de Mediu, Sănătate, Economie, Finanțe. Sunt nemulțumiri din ce în ce mai mari în Agricultură, foarte mari nemulțumiri. Subvențiile sunt întârziate, multe culturi compromise. (…) Nu am vorbit despre Ministerul Muncii în aceste nominalizări, dar sunt domenii unde oamenii suferă și sunt foarte mari nemulțumiri”, a mai arătat Dragnea citat de Agerpres.

4 COMMENTS

 1. ce sa vezi, condamantul cu suspendare, inca, dragnea cere remanierea unor ministrii!!!??? si ce mai vedem nu cere taman la justitie ! asteptam cu incredere sentinta in dosarul referendumului oricare ar fi ea. batjocura asta de dosar il tine in joc de glezne pe dragnea care face tot ce e posibil sa nu supere prea tare adevarata putere. daxa scapa poate se trezeste si pesedeul face ce trebuie adica sa dea jos guvernul asta de nerozi tehnocrato-basisto-penelist. daca nu scapa de o condamnare cu executare poate pesedeul scapa de dragnea si colegul lui mihai viteazul, infiltratul in partid cu dosare tinute pentru mai tarziu. oricum iese bine pentru tara. si apropo daca ceea ce a aparut in mass media referitor la ordoonanta salariilor bugetarilor e adevarata merita felicitati :tineri frumosi si liberi” de pe net.si-au asigurat un viitor luminos plin de bunastare! felicitari sindicalistilor nemuritori ai bugetarilor, felicitari mult prea guralivilor lideri sindicali din invatamant nelipsiti pe micile ecrane unde nu stiu decat sa se planga si sa ceara in permanenta numai avantaje de tot felul dar nu striu sa ceara si colegilor sa mai lase naibii meditatiile si sa se apuce sa-i invete carte pe copii ca ajungem o tara de ratati de genul “tinerilor frumosi si liberi” de pe net ca nu or fi toti johannis-ciolanis sa devina milionari in euro din meditatii!

 2. este o incercare de a arata ca ii intereseaza de buna guvernare a tarii,bla-bla-bla.de fapt situatia este super convenabila ptr. psd:cu cat guvernul de idioti(adica oameni cu idei) se face mai rau de cacao cu atat comparatia dintre “tehnocratii” lui iohannis si ai pnl-ului si fostul guvern condus de psd este mai evidenta.de ce sa dea jos un guvern care duce pnl-ul in subsolul sondajelor ?ca sa fie nevoiti sa puna ei alt guvern?anul 2016 o sa fie un an de sacrificiu:cu cat rezultatele guvernarii “tehnocrate” de dreapta vor fi mai catastrofale cu atat o sa creasca numarul voturilor pro-psd la alegerile locale si parlamentare.pana si arestarile dna-ului sunt favorabile psd.dupa fiecare arestare mai creste un pic simpatia populatiei ptr. psd.

  • Corect , corect!
   Parcă ar spune Dragnea : Nu i-ați vrut voi, tinerii frumoși și liberi? Na-vă joshannis! Na-vă cioloș!
   Or fi și pierderi colaterale dar ”merită” ceva… ceva și ”marea mută”(ei, nu chiar ”să se tavălească în chinuri” așa cum spunea Mircea Badea după care ăsta se ducea și-l dădea cu capul de catapeteasma guvernului pe Ponta(deci punct băsescu!), ”mare mută” care se uită la televizor și-i lasă pe alții să umple piețile, și să le dea jos guvernele. Pentru că și lui Năstase și Ponta…mai nou, ăștia care se dau ”de-ai nostri” le impută că au fost prea aroganți prea ….plini de ei(ca și Olguța Vasilescu) pentru că aveau cu ce se lăuda și care -ce să vezi? – au făcut mult mai multe decât dreapta. Așa că …Na-vă dreapta !

 3. Mucles PSD, ati votat cu doua maini acest guvern. La fel si PNL=PDL si voi, mucles.
  Un lucru mare ar fi, daca se va putea, cu putin efort, ca onor DNA sa schimbe radical componenta Parlamentului Romaniei. Atunci sa te tii neneaca, cand astia, amortitii, imbuibatii, vesnicii, aproape 600 de trantori platiti cu bani grei de la buget, isi vor simti amenintate locurile caldute de acolo din dealul Arsenalului.

Leave a Reply