2 COMMENTS

 1. Din 16 martie au iesit pe rand: politicieni , manageri de spital, primari care s -au laudat ca imediat vor fi achizitionate PENTRU SPITALE , materiale sanitare, manusi, masti, combinezoane, medicamente si…VENTILATOARE.Au trecut deja aproape 50 zile si in media apar informatii ca personalul medical isi cumpara masti, manusi (unde s alea importate de milioane ?) .Autoritatile sunt in stare sa ne tina acasa de 3-4 luni acasa pt ca nu sunt…ventilatoare !
  Ca nu au fost in stare sa securizeze spitalele prin testari la internare, testari ale personalului.
  Securizarea transportului indiferent de dg.prezumtiv ! La triaj, spuneau specialistii , ca nu e nevoie de protectie. Tocmai la triaj ! Aici pe blogul dvs mi am spus parerea.Si sunt un biet cetatean.
  La inceputul epidemiei spuneau specialistii ca nu e nevoie de masti ! Sa poarte doar cei bolnavi.
  Colegii mei de serviciu mi au cerut parerea .Sa poarte sau nu masca daca sunt sanatosi.Le am zis sa poarte pt.ca pot fi aparent sanatosi dar si pt.protectie proprie.
  Iata rezultatul.

 2. Off-topic:

  D-le, Iohannis m-a dezamagit astazi!

  Eu am crezut ca a iesit iar pe televizor sa anunte ca mai trimite inca 80000 ds muncitori (era sa zic sclavi!) in plina asa-zisa pandemie la stapanii lui din Germania care l-au pus vataf peste aceasta tara prin “alegeri libere” si “vot suveran”, bineinteles! Dar nu a anuntat, la fel cum nici data trecuta nu a anuntat nimic, noroc ca i-au depistat reporterii pe distrusii aia adunati gramada in aeroportul din Cluj, ca altfel nu stia nimeni de acordul guvernamental.

  PS. Bai nene, ce “pandemie” mai e asta daca tu inchei avord guvernamental sa trimiti 80000 de sclavi la stapanire in Germania in timp ce celorlalti le spui sa stea in casa, sa aiba botnite, manusi si adeverinta daca vot sa iasa afara? Bai nene, pai aia circula liber prin aeroporturi si prin avioane la gramada, se plimba prin Europa si tu celorlalti le zici sa stea in casa? Pai este sau nu eate pandemie si e doar o vrajeala economica mondiala ghidonata de stapanii planetati si implementata de sclavii lor pusi administratori si care oficial sunt cunoscuti sub titulatura dw “SEFI de stat”?

  Epilog: Bai nene, ne mai prostiti mult? Pe la televizor de cs nu se discuta lucrurile adtea, elementare as zice, ca sa nu spun de scoala generale!

  Sase case din meditatii la fizica – Ghinion Ciolannis!

  Pa!

Leave a Reply