Premierul Nicolae Ciuca a postat un mesaj despre rezervele de gaz ale Romaniei pentrui aceasta iarna :

“România va avea suficient gaz în depozitele naționale, încât să fie acoperit necesarul energetic pentru iarnă. În acest moment, depozitele de gaz metan ale țării sunt 47% pline, ceea ce înseamnă că țara noastră a acționat mult mai repede decât calendarul pe care l-a stabilit Comisia Europeană pentru statele membre. Ținta pentru 1 august este de 46%, iar România a depășit-o încă din prima jumătate a lunii iulie.

Suntem înaintea calendarului european de acumulare a rezervelor pentru iarnă ca urmare a faptului că o mare parte din gazul metan extras în România este stocat. Astăzi a fost atins procentul-record de 70% de gaz din producția internă, trimis în depozitele naționale!
Obiectivul stabilit la nivel european este ca, până la 1 noiembrie, depozitele de gaz ale tuturor statelor membre să fie cel puțin 80% pline. Menținând ritmul accelerat, vom reuși să atingem acest procent chiar înainte de termen”, scrie premierul Ciuca.

1 COMMENT

  1. DL. PREMIER,SINCERA SA FIU AS VREA MULT SA VA CRED. DAR DV. PENTRU MINE SI UNII ROMANI NU MAI AVETI CREDIBILITATE. S-A VAZUT DE MULTE ORI CATE MINCIUNI ATI SPUS. NU MA MIR ,MAI ALES CU CIOLACU SI BUDAI CU CACIU LA PUTERE. ASA ATI PROMIS CU MILITARII ROMANI. ACUM VA BATETI JOC DE EI ,SI MAI ALES DE CEI PENSIONATI. PACAT CA ATI PROMIS REABILITAREA LOR CI NU UMILIREA.PACAT CA ATI PROMIS CA NICIO PENSIE MILITARA NU SE TAIE,NU SE MICSOREAZA. IATA CA UNII MILITARI PLATESC,,,,,SANATATEA SI IMPOZITARE PE PENSIE,,,,,,,,NICI AICI NU V-ATI TINUT DE CUVANT.PACAT CA SUNTETI MILITARI ,PACAT CA UMILITI PE MILITARI, CARE IN LOC SA DUCA UN TRAI DECENT CA IN EUROPA,CA IN NATO,FIIND PLATITI CU MII DE EURO,TELEVIZIUNILE URLA CUM VETI TAIA SI UNDE AJUNJE UN PENSIONAR MILITAR. VAD CA STATI DREPT IN FATA LUI CIOLACU . MAI AVETI DEMNITATEA DE A PURTA DV. HAINA MILITARA.DACA DA RASPUNDETI FARA FRICA SI ADEVARAT IN FATA MILITARILOR CARE SUNT BRAZDATI DE RIDURI.CU RESPECT DEOSEBIT PENTRU DV. SI HAINA MILITARA,PENTRU CREDINTA CA NE VETI SPUNE ADEVARU CI NU MINCIUNI.

Leave a Reply