Fostii presedinti ai Romaniei Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescuau transmis mesaje cu ocazia Zilei SPP.

Mesajele se regasesc aici :

http://www.spp.ro/#/mesaje-fosti-presedinti

Si presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj scris :

Mesajele presedintilor vin in contradictie cu ruptura provocata de actualul guvern cu SPP, la cererea lui Liviu Dragnea. Premierul si membri cabinetului au protectia asigurata, in afara cadrului legal, de catre Jandarmerie.

 

6 COMMENTS

 1. Si-n aceasta arma de elita, de-a lungul existentei sale, si-a bagat chelul necurat coada. Institutia este una respectata atat pe plan intern cat si extern. Este necesara o lege care sa statueze mandatul sefului institutiei si nu numai a acesteia in rest traditionalul, La multi Ani !

  • Puteti sa precizati ce “arma” reprezinta SPP-ul? Caratul de sacose nu este o “arma”. Nici pierderea pistolului automat pe asfaltul Pietii Universitatii – moment de mare vitejie.

 2. Dupa atatea urmariri cu atentie si “inversunare”,si ma refer la hans kleim care isi baga nasul unde nu-i fierbe oala in treburile interne ale romanicei noastre,se pune o intrebare decenta,la care nimeni nu va fi sincer in raspuns!
  – Nu cumva sunt ei primii infractori care jefuiesc tara prin scaunarii romani si se tem sa nu ajunga la bulau sau sa plateasca gras furaciunile?!
  Imi cer scuze pentru intrebare,dar totusi,nu vreau motivatia “parteneri strategi sau nato” si suntem obligati sa executam!

 3. Dar ce spun pitipoancele matoale sau drogate care spun in gura mare “sunt divizia nr…” cand fac scandal sau se bat in cluburi! Cat de bine sunt sponsorizate din bugetul tarii prin diferite institutii aceste paparude descreierate?!

 4. Le transmit si eu urarile mele de bine urmasilor Directiei a V-a.
  Fata mea se deplasa pe Autostrada cu masina ei Toyota Aygo (mai micuta e adevarat). Era in depasirea unui TIR cand din spate a aparut coloana deschisa de o masina a SPP. Fata era pe la mijlocul tirului si evident ca nu putea sa zboare. SPP-istul o presa agresiv la cativa centimetri. Fata s-a gandit sa puna frana usor, sa renunte la depasire pentru a intra in spatele TIR-ului si sa il lase pe SPP-ist sa treaca. A incercat dar vocea SPP-istului a urlat in megafon sa accelereze si sa faca loc. A facut ce i s-a ordonat in ritmul maxim al masinii (900 cm cu 3 cilindri). Ajunsese undeva la 145 km/h cand a trecut in fata tirului.
  SPP-istul a venit paralel cu masina fetei si a lovit (ori cu bastonul reflectorizant ori cu unul telescopic) in parbriz care s-a crapat. Fata s-a speriat a tras de volan si apoi a oprit undeva mai in fata. Am poze, declaratia soferului de TIR si apoi raspunsul politiei: “soferul nu a putut sa fie identificat”. M-am adresat si SPP care mi-a raspuns sa ma indrept spre politie.
  ASTA E SPP-ul! Niste barbari si niste abuzivi! – nu vroiam sa scriu acest caz pentru ca acum pot sa fiu identificat dar prea ma enerveaza osanalele fata de acest serviciu parazitar.
  Sa fie trecut la ministerul de interne ca in alte tari oricum fara interne ar fi zero barat!

Leave a Reply