Judecatorul Madalina Elena Dardeci, sef sectie la Tribunalul Bucuresti, posteaza un mesaj important in legatura cu protocoalele care au nenorocit actul de justitie in timpul regimului Basescu :

Apel la decență

Se spune că judecătorii trebuie să fie un exemplu pentru societate.

Limbajul nostru, al celor ”care ne dăm în stambă pe fb” nu trebuie să depășească o anumită limită, pentru că, nu-i așa, noi formăm valori și când postam pe diferitele rețele de socializare.

Mi-ar fi plăcut, recunosc, ca acele protocoale să țină de SF, dar, ce să vezi?!

Ele chiar există și chiar au produs efecte, fie ca ne place sau nu…

Protocoalele ne-au îngenuncheat. Au făcut praf, din 3-4 semnături, toata activitatea noastră, a judecătorilor, pentru că au reușit să pună între paranteze munca noastră, muncă care a determinat, de cele mai multe ori, sacrificarea celor dragi nouă dar și a noastră(și mă refer la sănătatea fizică și, uneori și psihică)

Pentru că aceste protocoale reprezintă pete pe obrazul nostru, zic să fim cumpătatți și să vorbim despre ”bârna noastră” din ochi, înainte să arătăm ”paiul” din ochii celorlalți.

Semnat:
”duduia” Mădălina Elena Dârdeci!

12 COMMENTS

 1. Propangada PSD, cu ”duduia” Mădălina Elena Dârdeci în frunte, a găsit vinovații pentru dezastrul din România: protocoalele.
  Din cauza lor nu avem autostrăzi, din cauza lor trăim prost. Noroc că ne mai dă Dragnea, din când în când, câte-un mic și-o bere.
  Politicienii corupți nu au nicio vină, ei sunt doar niște biete victime ale protocoalelor. Și ale statului paralel, care a semnat teribilele protocoale.
  Diversiunea e totală. Trebuia creat un inamic odios, ca în decembrie ’89. Teroriștii de atunci sunt protocoalele de azi.

  • Nene Tovarăș Postac, Protocoalele Nu Trebuia să însemne Dosare Comandate cu PROBE FALSE și lumea PROSTITĂ Astfel că Cucuveaua face “justiție”! Ție ți-ar conveni să ai parte de un Dosar Comandat și să FACI PUȘCĂRIE cu PROBE FALSE?!

 2. Au facut-o ei? V-ati facut-o singuri cu mana voastra! Ati avut mana libera la destule practici “in complicitate cu semenii vostri si politicienii”! Sa nu uitam,in hot.judecatoresti prioritar in instante,fabricarea de acte cu continut fals sau dubios in defavoarea prejudiciatului caruia nu i se ia in considerare actele/dovezile reale inscrise in institutiile statului,acte acceptate de toti membrii familiei cu ani in urma! Nu va mai plangeti,deja aveti vechime in porcarii,de asta cetateanul nu mai are incredere in actul de justitie,justitia nu face dreptate,doar imparte dreptatea daca nu da dreptatea e doar in favoarea escrocilor care platesc bani grei pana la hot jud.definitiva!

 3. Sa nu uitam judecatorii care dau pentru prejudicii de sute de milioane de euro sentinte cu suspendare apoi hotii cu ajutorul MAE fug peste granita cerand azil politic… Sunt destui judecatori care pentru un milion doua de euro furati de infractori isi pateaza imaginea forever

 4. Care activitate? Toate amanarile alea? Suspendarile, achitarile, ignorarile, tergiversarea dosarelor, iesirile la pensie, eliberarile conditionate, despagubirile negate, confiscarile indecise, salvarea politicienilor de-a lungul anilor?

  A, si unde a scris mesajul asta? Ca pe pagina ei de Facebook apar doar poze cu Daenerys Targaryen si Tom&Jerry si citate penibile despre Dumnezeu si fericire!

 5. dl Radu Tudor,
  ipocrizia magistraților trebuie să cunoască totuși o limită.
  unde au fost magistrații onești atunci când pe toate documentele procurorilor DNA scria “cu ajutorul SRI”?!
  unde au fost magistrații onești când doamna Livia Stanciu (Președinta ICCJ) s-a declarat partenera DNA?!
  unde au fost magistrații onești când mandatele de ascultare pe siguranță națională se aprobau “no-limit”?!
  unde au fost magistrații onești când fam. Bârsan i se făcea un abuz de către procurorii DNA?!
  apropo, doamna Gârbovan (magistratul onest care se luptă cu “practicile securiste”) a avut curajul să scoată un document sensibil pentru justiție exact în ziua în care dl Coldea (fost șef adjunct SRI) a fost trecut în rezervă… da, mare curaj.
  dacă sunt așa de corecți magistrații îi rog frumos să-i ancheteze pe domnii care au semnat protocoalele / magistrații preferă să comenteze pe facebook pentru că iubesc statutul de victimă.
  întreb, de ce magistrații din CSM nu analizează din punct de vedere juridic dacă protocoalele sunt legale sau nu/ membrii CSM verifică dacă protocoalele au permis abuzuri în anumite dosare (asta verifică inspecția judiciară).
  ICCJ, CCR, CSM … nu au analizat dacă protocoalele respectă Constituția României și Codul Penal.
  apropo, de ce avocații și judecătorii nu fac grevă până când toate protocoalele sunt denunțate și desecretizate?!
  pentru că este ipocrizia este mult prea mare.

  • Voiai să se..Contra Vîntului?! Nu știi că sunt Momente cînd Trebuie să și TACI, că nu Știi cum merg lucrurile?!

 6. Cam
  asa e!Niste mizerii de protocoale ce au influentat actul de justitie!Si iohannis tace malc,cere demisii ca apucatul de streche!

 7. Interminabile discutiile astea despre protocoale, coduri penale, constitutionalitati. Despre viata normala, cea “de la firul ierbii” se mai ocupa cineva? Presa era cea care o facea. O mai face dar timid si intre doua scandaluri, pe apucate. Rezultatul? Economia e praf, politicienii sunt prosperi si relaxati, legifereaza doar ce-i intereseaza pe ei in mod direct. Vor lasa ceva bani pentru pomenile electorale din 2019 si 2020. E un deja vu! Stim si ce va urma, cum ni se va accentua prabusirea. Pana atunci vom discuta tot pe langa subiect. Pana nu au fost implicati lideri politici in dosarele DNA al naibii daca a interesat pe cineva ce e cu justitia asta.

 8. La halul in care sunt tratate femeile politician din România, in special de către omologii bărbați din așa-zisa opoziție pro-europeană, “civilizata” și “competentă”, ma și mir ca dna judecător Dardeci s-a ales doar cu apelativul, diminutiv dar benign, de “duduie”—de la golănia, încă reținută, a președintelui Johannis și pana la marlania de sant a unui Orbán, (Florin) Roman și altor “lideri” PNL, toată “dreapta” masculină pare sa emuleze modelul Basescu. Personal, nu pricep ce i-a apucat (la Europa sigur nu se poarta așa ceva, doar dacă vor sa stârnească vreo campanie #balancetonporc special contra PPE) și, mai ales, nu înțeleg cum oameni serioși și pioși ca BenOni Ardelean—care nu-i o lumina dar cei șapte ani de acasă ii are, cu siguranța— suporta haznaua retorica in care se complac colegii de partid; revenind la dna judecător, care nu se adresează politicienilor ci, probabil, unor colegi de breasla de tip Mateescu sau Danilet, răspunsul și-l da chiar domnia-sa: breasla judecătorilor, toată, indiferent de sex, a fost “îngenuncheată” de securiștii semnatari ai protocoalelor. Ce-i mai trist e ca unii din acești securiști purtau, și ei, roba de magistrat, dar asta e alta poveste.

Leave a Reply