Premierul Viorica Dăncilă îi transmite preşedintelui Klaus Iohnnis că, în cazul în care pe agenda şedinţei Guvernului vor fi proiecte de acte normative referitoare la “probleme de interes naţional privind politica externă, apărarea ţării, asigurarea ordinii publice”, în conformitate cu prevederile constituţionale, îi va fi semnalat acest lucru şi îl asigură de toată deschiderea în situaţia în care va decide să participe la şedinţa de Guvern.

Dăncilă precizeză şi că agenda şedinţelor de Guvern este postată pe site-ul instituţiei. Anunţul premierului vine după ce şeful statului i-a cerut, tot printr-o scrisoare, să îi transmită ordinea de zi a şedinţelor de Guvern şi după ce acesta a declarat că va participa la şedinţele Cabinetului.

La câteva minute după anunţul Guvernului, Administraţia prezidenţială a făcut publică o nouă scrisoare a preşedintelyui către premier, în care îi cere să includă pe ordinea de zi a următoarei şedinţe de Guvern protejarea drepturilor şi intereselor românilor din Marea Britanie, scrie news.ro.

 

5 COMMENTS

  1. Hopa,a dat-o in autism!Sa-nteleg ca a fi autist e ceva negativ?Se trece usor peste asta!De fapt la el gafele e de bun,sunt permise,pornite de la exponentul intelepciunii absolute sunt ca un panaceu universal,pentru cei care stau prosternati cuvantarii lui,un nesecat izvor de cunoastere,vajnic luptator cu coruptii,spalat si curatit de Albalux,parfum de levantica,ce mai,un adevarat guru,3D!Pe britanici ii doare in pix de klaus si ce hotarare iau se aplica imediat!

Leave a Reply