Mezinul familiei Bodnariu a revenit în grija părinţilor săi, după ce judecătorii norvegieni au decis că băiețelul pe nume Ezekiel trebuie dat înapoi familiei.

Mihai Gâdea, care s-a implicat în cazul familiei Bodnariu, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu cei doi părinți și fiul lor cel mic.

6 COMMENTS

 1. Agentia de Preventie – Sinecura lui Eugen Nicolaescu PNL e gata:

  http://www.agerpres.ro/politica/2016/04/06/deputatii-au-adoptat-tacit-legea-preventiei-12-20-11
  “Propunerea legislativă privind activitatea de prevenție în sănătate a fost adoptată tacit, miercuri, de plenul Camerei Deputaților, în forma inițială.
  Prevenția se desfășoară în baza unei politici,,, care se aprobă de Guvern, la propunerea Agenției Naționale de Prevenție în Sănătate, o entitate care se înființează prin această lege… Finanțarea acestor programe ar urma să se facă de la bugetul de stat, iar sumele alocate nu pot fi mai mici decât 10% din fondurile publice alocate sistemului național de sănătate.”

  Suna a tiranie, eugenie, nazism! Cum a fost posibil sa fie lasata sa treaca?!

 2. Este o victorie a familiei Bodnariu iar, daca Ant 3 si numarul mare de cetateni, MAE, parlamentari si altii nu se implicau nu putem sti care era deznodamantul. Inca situatia nu este rezolvata pe de-a intregul.

 3. Şocant! Antenele GSM trebuiesc amplasate la minimum 500 de metri faţă de anumite unităţi(spitale, şcoli…), probabil motivul fiind radiaţiile, dar deasupra blocurilor sau spărgînd zidul peretelui de bloc cu liber de a radia şi asculta orice cu riscul de a dansa prin prăbuşire a blocurilor cu o scară şi eu de la GSM nu plătesc nicio despăgubire?http://www.antena3.ro/actualitate/bucurestiul-risca-sa-nu-mai-fie-acoperit-cu-semnal-de-mobil-350265.html
  Mai avem o mare problemă cu care politicienii nu se împacă sau nu vor să accepte adevărul crunt:”toţi sunt în aceeaşi oală şi toţi sunt la fel”!
  Dacă vor să se debaraseze de aceste ziceri puse în cîrca lor de ce nu restructurează politicul care e en-gros din consiliile de administrare a oricăror instituţii şi care sug fonduri uriaşe? Doar pentru a mări preţurile şi a sărăci omul de rînd şi nu numai ? Uitaţi-vă la orice produs din comerţ sau serviciu de utilitate publică, preţul impus este de cel puţin 3 ori mai mare faţă de preţul real !
  Uitaţi-vă la gurile sparte care urlă pentru alegeri/scaun/funcţii, fac spume la guri cu promisiunile mincinoase! Ei şi-au asigurat venituri şi pensii nesimţite în comparaţie cu omul care a lucrat ani verzi şi grei şi care merită la modul real ! Ce-aveţi băi în plus faţă de omul de rînd ca să aveţi drepturi de 2-3-5-10 ori mai mari?
  Ce e cu bălăcăreala asta privind anchetele politicienilor care vor apărea pe liste la vot ca fiind curaţi ca lacrima? Oare nu-şi dau seama că anchetele sunt politice per politician/partid? Se vede de la o poştă că premiza e”îl luăm pe ăla poate spune sau scrie ceva apoi liber şi curat”! Dacă acea instituţie DNA e pe baza numirilor politice sau nu(numiri de către politicieni, ministru sau preşedinte care au în spate un partid politic) asta înseamnă că nu are nicio legătură cu populaţia şi ”tevatura e strict politică”! Sper să nu deranjeze comentariul care nu e jicnire. Să-şi facă televiziune-show particulară acest DNA-politic şi să-i hărţuiască pînă nu mai pot, apoi să vadă audienţele zinice! Ne-am săturat de atîta mizerii aruncate între cele 2 instituţii şi ambele au ajuns de cea mai speţă şi tot din cauza lor funcţionarii şi politicienii mai ales ocupanţii funcţiilor din dna care singuri îşi pun poalele-n cap şi se autodenigrează, dar cer spălarea imaginii pătate tot de ei! Un fel de ”turmă” care lasă dîră după consumul boabelor de fasole ca hrană!
  Deşi se ”grohăie” că avem drepturi egale întrun stat suveran, avem doar ”grohăituri” în aer liber cu limită la drepturi dar liber la manipulare pe orice temă!
  Am văzut şi citit acest material care este pus spre cometarii: familia Bodnariu şi copiii. Cum să mai ai timp şi grijă de copiii şi de populaţia ţării dacă permanent se discută cu totul altceva care nu are nicio legătură cu acest subiect real , dar în bătaie de joc la adresa oricărei vieţi din interiorul acestei ţări?
  Toţi plîng pe umerii acestui popor dar cînd e vorba de lege reală pro popor, dau de cur înapoi!

 4. In Romania cand se reformuleaza legile din secolul 17 care permit oricarei creaturi de sex feminin sa-si rapeasca de acasa copilul, apoi sa ii tirmita instiintare tatalui ca are de contribuit lunar la cresterea minorului. Mie personal mi-a spus o “judecatoare” din Tg Jiu ca imi respinge cererea de a-mi vedea copilul dimineata, iar daca pentru a-l vedea dupa amiaza trebuie sa stau o noapte la hotel, e treaba mea, vizita copilului rapit e un drept nu o obligatie. Iar aceasta vita este judecator.

Leave a Reply