Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi, că o decizie în privinţa şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, va fi luată în urma unei “evaluări profunde”.

“Aşa cum am anunţat, evaluăm activitatea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi când vom avea o evaluare profundă vom lua o decizie”, a afirmat Orban, întrebat dacă Arafat va fi menţinut în funcţie sau urmează să fie demis.

Prim-ministrul a făcut această declaraţie după vizita de lucru pe care a efectuat-o la platforma de la Măgurele la proiectul Extreme-Light Infrastructure – Nuclear Physics, dezvoltat în cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară “Horia Hulubei”.

PS : Cine evalueaza “profund” DSU? Care sunt competentele celor care fac evaluarea? Este vreunul certificat national/international pentru o asemenea evaluare? Care sunt obiectivele evaluarii? Si ar mai fi destule intrebari….

2 COMMENTS

 1. Politicul in tot si in toate, zicea tov.ceausescu.
  Deci…evaluarea poate fi politica.
  La asta toti ne pricepem.
  Nimeni nu e centrul unoversului a.zis profund…dnul Vela.
  Da…dar Arafat e centrul DSU.
  Dupa ce il vor cioparti( a se citi” privatiza”) va fi sigur o veriga F.f. slaba in siguranta nationala.
  Cine vrea asta ?
  Exercitiu ..de imaginatie : O explozie sau un cutremur: Te rogi de ambulante private sa intervina.Eii…nu vor …fara niscai banuti.
  Si cu anumite conditii: nu prea aproape de foc ca se deterioreaza voseaua…nici prea aproape de cadavre…ca se deterioreaza interiorul…Vrea sa preia doar urgentele medii sau usoare…ca sa nu raspunda vreodata….Si nici victimele daca n au asigurari private…de urgenta !
  Deci…o interventie in ore bune.sau zile…
  De ce o Agentie de urgenta ?
  Sa iasa din comanda statului ?

 2. Aoleo..Vela a participat efectiv la o operatiune de urgenta? Sau “isi da cu parerea” ?
  Nu transportatorul e de vina…nu responsabilii portului…nu exportatorul…nu ANSVA…de vina ca s a rasturnat vaporul si oile au murit e…Raed Arafat !
  Chiar ne cred pe toti, prosti ?

Leave a Reply