In contextul ruperii coalitiei PSD-ALDE si a motiunii de cenzura care se apropie, sunt sanse destul de mari ca acest guvern sa nu mai aiba sustinere parlamentara si sa cada.

Intrebarile sunt urmatoarele :

Cine vine la guvernare?

Cine va fi premier?

Ce partide vor face parte din viitoarea coalitie?

Care va fi programul de guvernare?

Daca singurul lasat in opozitie va fi PSD, ce portofolii si ce nume propun PNL, USR, ALDE, Pro Romania, UDMR, PMP?

Nu e normal sa stim ce nume vor conduce Internele, Externele, Apararea, Educatia, Sanatatea, Agricultura, Dezvoltarea?

Sau mergem in orb pe principiul “lasa ca vom vedea”?!

PNL are cei mai multi parlamentari in noul context, macar el sa spuna opiniei publice numele viitorilor ministri si portofoliile. Sa vedem cat de potrivit sunt, ce gandire au.

Daca isi doresc rasturnarea Guvernului si alcatuirea unei formule de guvernare, partidele mentionate mai sus au obligatia decentei fata de electorat, raspunzand cat mai rapid intrebarilor !

2 COMMENTS

  1. Cazul “Caracal” pare fabricat de Baieti (ramane de vazut ce Servicii nu sunt implicate punctual). Scopul incepe sa se vada. Reglementarea cu cartelele pre-pay e o restanta (vezi cazul “Grebla”, cu caprele), pe care “Statul Paralel” a scapat-o printre degete. Noi fiind locul unor experimente ale Sistemului Globalist, de multe ori, mai mult decat se credea, am intarziat unele Planuri. “Cipurile 666”, aprobate initial de Base si Daniel, “au trecut” in Obamacare. Dar masurile de la Caracal au fost dictate de Min. Justitiei, unealta Globalista. Identificarea se putea face si fara aceasta reglementare, la cati bani s-au pompat in STS, SRI, SIE, DIICOT. De aici rezulta ca acest caz, “Caracal”, este fabricat. Ca si “Colectiv”, “Bamboo” s.a.m.d. Multi cred ca si miscarile politice pre-(pay) electorale sunt regii. Vor avea mari surprize. Trecutul o demonstreaza ca Baietii stiu f. bine cum sa-si taie creanga de sub picioare…

Leave a Reply