Fostul premier Dacian Ciolos explica de ce il sustine pe Dan Barna la prezidentiale, impotriva lui Klaus Iohannis :

“Dan Barna este un om care nu a fost contaminat de regimul comunist, care şi-a desăvârşit cea mai mare parte şi cea mai importantă parte a formării profesionale în libertate, în deschidere faţă de lume, în normalitate şi toate lucrurile acestea le găsim în caracterul lui Dan Barna şi de toate lucrurile acestea România are nevoie. (…) Dar Dan este şi expresia reînnoirii societăţii de astăzi. Pentru că Dan vine din mediul acesta normal, un om care şi-a câştigat traiul cu muncă cinstită, care a crezut în competenţele lui şi le-a desăvârşit, le-a pus în aplicare, a lucrat pentru o Românie modernă, a lucrat pentru o Românie europeană şi a crezut în acest proiect”, a afirmat Dacian Cioloş, la mitingul USR-PLUS de la Constanţa.

Cioloş a spus că acest lucru se întâmplă şi în societate acum, oamenii caută ceea ce este firesc şi au nevoie de un preşedinte care să încarneze aceste caracteristici pe care ei le aşteaptă.

“Dan este expresia de înnoire a României, este şi proiectul pe care noi îl purtăm, cei opt europarlamentari ai Alianţei USR-PLUS, este proiectul pe care îl purtăm şi la nivel european”, a adăugat el, citat de news.ro

3 COMMENTS

  1. Doamna Dăncilă o să conducă un guvern interimar până după alegerile prezidențiale (practic doamna Dăncilă nu mai este utilă baronilor, trusturilor de presă care au descoperit brusc “inteligența” prim-ministrului). / Nu m-ar mira ca baronii PSD să-i solicite doamnei Dăncilă retragerea candidaturii pentru funcția de Președinte al României.
    PSD-ul este un partid izolat (aroganța, prostia se plătesc).

  2. În logica asta, Cioloș ne spune că Iohannis este contaminat de comunism și nu vine din “normalitate”, în comparație cu Barna… Și vorbește despre președintele care l-am numit premier!

Leave a Reply