”I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, şi unii şi alţii (PNL şi USR – n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aş vrea să susţin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament”, a declarat saptamina trecuta premierul Dacian Ciolos.

PNL nu asculta aceasta rugaminte si afiseaza in toata tara publicitate electorala cu Ciolos.

E o neintelegere intre ei sau joc de glezne din partea ambelor parti?

00144843_detailUnul care face pe independentul politic, pe de o parte.

Si partidul care nu-l valideaza prin vot pe cel pe dorit premier, pe de alta parte.

 

15 COMMENTS

 1. “Joc de glezne”, “teatru ieftin”, “circ, dar fara paine”, “strategie pentru oameni fara educatie”, “reclama”, toate din episodul “draga stolo”
  De la “draga stolo”, tara a fost preluata si deraiata.
  Va urma.

  • Ce contorsionist abject. Cica nu vrea sa participle la campanie, ca nu e om politic, dar vrea sa fie prim ministru din partea PNL-USR, de parca aia ce sunt asociatii de bloc? Propaganda ordinara pentru retarzi mintal. In esenta acest individ nu are minima decenta si minimul curaj sa participe la alegeri, esenta democratiei. E o insulta la adresa poporului roman.

 2. si daca i-a rugat si nu s-au conformat ce face? a reclamat el undeva? sau doar e ca aia care dupa viol, ca sa ia niste bani se casatoreste cu violatorul? caz care trece din viol in prostitutie. ceea ce ar fi mai real pt situatia actuala

 3. Cu tot respectul pentru medici și cadrele medicale Radu Tudor , nu au făcut cerințele complete ! Rogu-te să citești acest mesaj pe post de la un telespectator
  În afară de vreo 3-4 doamne sau domnișoare doctorițe care literalmente mi-au salvat viața și sănătatea mintală , am un mesaj pentru doctori
  Salut această ultimă soluție Greva Generală . Spuneți că nu aveți bani și așa este.Dar din păcate nu ați evidențiat ceva pe care chiar noi pacienții îl observăm : NU AVEȚI CONDIȚIILE MINME DE LUCRU ! Nu vă puteți desfășura activitatea nici în condiții minime ! Bani bani și iar bani ! NU ! Cereți să dispară cârtițele care administrează spitalele , căci bani pentru sănătate s-au alocat ! Statul e doar un singur hoț posibil , dar hoții adevărați care nu vă alocă bani sunt administratorii de spitale ! De la ei să vă cereți banii !

 4. # România (anul) 100 De data asta , foștii mei nu prea colegi din PNL , au găsit sloganul perfect ! România 100 ! Numa în anul 100 te poți scuza că n-ai spitale , și din păcate tare mă tem că mai puțini oameni au murit la război , fără spitale , decât internații de acum în spitale ! Ca să citesc un medic depășit de situația de la Colectiv : Vor mai murii zeci poate chiar sute de răniți ! Așadar din păcate pentru cei care au agenda secretă , One World Government , soluția nu e războiul ! Mai bine să ai câteva spitale nefuncționale decât să provoci un război ! O să moară mai mulți sănătoși în spitale decât la război !
  Unde prostu-i la putere , orice paradox e posibil ! Avem multe mămicuțe însărcinate și mai mulți bebeluși morți . Avem copii care merg la școală ca să iasă mai tâmpiți de-acolo !
  Așadar dacă vreți în anul 100 , votați echipa PNL cu toată încrederea 🙂

 5. Poate sa puna poza lu’ciolos pe toate gardurile ca eu tot un ipocrit si incompetent il consider pe tehnocratul agricultor lu’peste!!Ne-am obisnuit cu minciuni afisate, sa mai vad si moaca lui pot sa indur pana in decembrie!Joc de glezne,declarativ…. eu nu vreau…. dar folositi-ma!Gretos,mai cioloshica umbli cu peneleaua vopsita!

 6. Well, si Cezar a refuzat de trei ori coroana cand i-a fost oferită de slugile din Senat, va sa zică Ciolos are un model pt ipocrizia ce-l caracterizează, înscris cu litere de aur in istoria latinității. Asemănarea se oprește, insa, aici, Cezar neputând fi acuzat de lipsa de personalitate precum emulul sau ardelean, dl Ciolos. Cat despre Brutus-Nicușor Dan, Doamne ferește de-asa “fiu”, nici sa apere oala cu smântâna de pisicile casei nu l-as pune, darmite sa-i încredințez “Republica” spre protecție (si paza.) Dar si noțiunea de “aiurea mediocritas” tot de la Râm se trage, asa ca Vivat clasa de mijloc! –era sa mor de ras cand am văzut-o pe Carmen Tanase, colega mea, privind-o pe madame Clotilde cum face apologia acestei clase la “Dincolo de știri!”, o palma peste ceafa n-ar fi fost mai grăitoare decat privirea curios-nimicitoare a actritei adresată acestei “furnici” USR-dar teatru-i teatru si politica actuala n-are nimic de-a face cu arta. Va trebui sa ne obișnuim cu ideea ca mediocritatea învinge, si-atat.

 7. Dacă voi mă vreţi, eu nu vă vreau…dar la vedere până la atingerea scopului! Să fim serioşi, e o oală cu fasole care fierbe şi gazele ies forţat direct spre nasul omului!
  🙂 🙂 Spunea o zicătoare din bătrâni:”mănânci fasole azi şi mâine scoţi aere”! Problema e că nu te vren noi alegătorii chiar dacă ne frigi cu lumânarea!

 8. ce vrajeli! si de unde au luat fotografia aia, la superrezolutie si in coloritul si pozitia indicata? de pe instagram? sau s-a lasat Ciolos pozat pentru campania cu Cumintenia si a fura Alinutza poza din severul fotografului?
  Ba Juliene, hai ca nu suntem chiar toti chiar prosti … faci ca fata mare la maritat.

 9. Mare slabiciune nene Bratene ,urmasi tai cauta lider pe afara si s-au lasat incalicati de pedelisti ..Un partid mare cu o istorie plina de realizari , a ajuns la cersit personalitati si se trzescu cu toti incompetenti in brate.

Leave a Reply