Primul ministru isi asuma raportul plin de minciuni si aberatii profesionale facut de Corpul de control condus de avocatul lui Traian Basescu. Tehnocratia lui Dacian Ciolos se face astfel tandari in vazul tarii intregi.

Un premier agricultor de meserie care nu stie dupa doua luni de unde a pornit o infectie cu E-coli ce a ucis 3 copii spune ca 18 minute sunt prea multe intr-o situatie dramatica – incendiu cu victime intr-un subsol al unei cladiri dintr-o zona greu accesibila.

Sustinerile domniei sale intr-o emisiune televizata sunt demne de o persoana profund ignoranta, ce n-are cunostinte elementare in domeniul interventiei de urgenta. Intre credibilitatea profesionala a lui Raed Arafat si aberatiile avocatului lui Basescu, Ciolos alege ultima varianta. Ultima sa fie… 

Cititi ce a spus premierul :

Dacian Cioloş a declarat, ca reacţie la raportul controlului pe tema Colectiv, că nu este interesat să taie capete de dragul de a satisface pe cineva, subliniind însă că ”nu e clară responsabilitatea, coordonarea lasă de dorit”, iar dacă se impun schimbări de management le va face.

”Sunt proceduri lipsă, nu e clară responsabilitatea, coordonarea lasă de dorit. În 20 şi ceva de minute după ce a fost anunţat incendiul la Colectiv, s-au succedat la comanda operaţiunilor 5 sau 6 poziţii ierarhice diferite. Nu cred că în felul acesta putem vorbi de eficienţă în comandă şi în luarea deciziilor. Nu poţi la fiecare 5 minute să vină un nou şef ierarhic superior şi să preia el comanda, după 5 minute vine un alt şef ierarhic şi preia el comanda şi de fiecare dată trebuie dat raportul”, a afirmat prim-ministrul la PROTV.

”Nu mă interesează să tai capete doar de dragul de a satisface pe cineva, eu vreau să se schimbe profund acolo nişte lucruri. Dacă asta presupune şi schimbări de management, într-o poziţie de management sau alta, o voi face şi pe asta. La IGSU au fost luate deja nişte măsuri, şi dacă va fi cazul şi în altă parte – şi la Ministerul de Interne, şi la Ministerul Sănătăţii, şi în teritoriu”, a spus Cioloş.

El a anunţat că în cel mult o săptămână va avea întâlniri cu şefi din Interne şi Sănătate, inclusiv cu Raed Arafat.

Corpul de control al premierului a prezentat marţi raportul privind tragedia din Colectiv, precizând că se impune reformarea radicală şi îmbunătăţirea sistemului de asistenţă de urgenţă în caz de accidente colective, în condiţiile în care au fost deficienţe în funcţionarea instituţiilor.

Potrivit documentului, planul roşu de intervenţie nu a fost declansat imediat, ci cu o întâriziere de 18 minute.

“Cu toate că cel puţin unul dintre apelurile primite conţinea elemente care arătau existenţa unei situaţii foarte grave, Planul Roşu de Intervenţie nu a fost declanşat imediat ci doar după parcurgerea unor etape, prevăzute în legislaţia în vigoare, care pot fi descrise ca fiind birocratice, în condiţiile în care aceeaşi legislaţie permite şi mecanisme mai rapide de intervenţie pentru alte situaţii de urgenţă (dezastre aviatice sau feroviare etc). Astfel, Planul Roşu de Intervenţie a fost declanşat, la ora 22:50, la 18 (optsprezece) minute de la primele apeluri la numărul unic de urgenţă şi la 7 (şapte) minute de la momentul informaţiilor primite de la echipajele aflate la locul intervenţiei”, se arată în raportul Guvernului.

Guvernul mai spune că intervenţia de urgenţă în urma incendiului de la clubul Colectiv din Bucureşti din seara de 30 octombrie 2015 a fost în mare parte o acţiune necoordonată, cu elemente de improvizaţie a autorităţilor, aspect cauzat în principal de: lipsa de exerciţii în caz de urgenţe majore, neconcordanţe în legislaţie şi baza materială deficitară.

Palatul Victoria mai spune că, în aceste condiţii, se impune reformarea radicală şi îmbunătăţirea sistemului de asistenţă de urgenţă în caz de accidente colective, calamităţi şi dezastre în fază prespitalicească, precum şi a asistenţei de urgenţă în cadrul spitalelor.

31 COMMENTS

 1. Observ cu consternare ca daca ceva functioneaza in romania , acesta trebuie distrus , dat la oparte ! Romania ar trebui sa investeasca in oameni ca Arafat ( cred ca numai SMURD -ul este prea putin pt. tara , ar trebui sa fie cel putin inca o companie asemantoare , in Madrid sunt cel putin trei importante ) trebuie sa ca institutiile statului sa fie demilitarizate , comunismul a cazut de 25 ani , dar inca bantuie prin Romania , pompierii in lumea civilizata sunt civili , sunt angajatii primariei , la fel ca si politia municipala sau locala , Romania este plina de Generali cu stele false , guvernantii uita ca de fapt sunt angajatii natiunii , ei sunt platiti de popor deci trebuie sa lucreze pt. a produce confort si bunastare acestora , la fel ca si primarii si angajatii administratiilor locale ! Cetateanul nu este onorat in Romania , ci este umilit la tot pasul , de catre cine ? pai de compatriotii sai care cand ajung pe functii se cred D-zei pe pamant ! Daca nu se schimba mentalitatile comunistoide , romanii nu vor cunoaste prosperitatea !

 2. Varza de Bruxelles, acest Dacian (??) Ciolos! Ii promit ca voi fi in strada! Cu tot dramatismul situatiei, pe Ciolos il regasesc intr-un banc de pe vremuri:
  Ceausescu analiza rezultatele lotului roman intors de la Olimpiada:
  Marioara, cit ai “scos” la “lungime”?
  6, 72 , maria ta!
  Cam slabut! Puteai si tu un 7, 30! Nicusor, ce-ai facut la aruncarea greutatii?
  22, 32 , maria ta!
  Modest, nu te-ai mobilizat suficient! Sint sigur ca puteai 24! Lenuta, tu ce rezultat ai avut la suta de metri?
  10, 75 maria ta!
  Asa slab?? Macar 15 secunde sa fi facut si tu! Ne-ai facut de ris!

 3. Nu ştiu, dar, dacă madam avocat sau şeful lui care-i dă ordin, i-ar spune: omoar-o pe măta, sau, pune-ţi laţul pe jugulară fără a înţelege motivul: ar face?
  Este echivalentul manipulării prin scrieri neînţelese de un creier funcţionabil sau nu!
  🙂 🙂 🙂 Şi ne mai mirăm sau ne punem întrebări gen: creier funcţionabil, sau, român adevărat, sau, discernămînt, cînd se ia o hotărîre privind situaţii de viaţă şi de moarte! Mai curînd se cam vede moartea decît viaţa!

 4. Personal, nu prea cred ca Ciolos se face vinovat de ignoranta si/sau superficialitate in cazul raportului despre tragedia de la Colectiv; de rea-credința, poate, deși nici asta nu corespunde profilului arătat pana acum al premierului tehnocrat, acela de om căruia nu-i pasa de opinia publica in nici o situație si, deci, n-are nevoie de nici o credința, rea sau buna, pentru a-si motiva faptele. Mai degrabă tind sa cred ca Ciolos, in pragmatismul lui funciar, a redus deja evenimentul “Colectiv” la dimensiunea sa reala, aceea de accident cu urmări catastrofale (pe măsura celor petrecute la alte cluburi din Occident) unde vina e de domeniul incompetentei cuiva, in cazul de fatza, a celor care n-au “coordonat” eficient echipele de salvare, după cum arată raportul. Nu contează numele coordonatorului, nici motivația persoanelor care i-l dau ca țap ispășitor pe mult discutabilul Arafat (eroul demiterii guvernului MRU, asta da scandalagiu de profesie), important e ca s-a găsit o motivație pragmatica la mitul urban al Colectiv-ului si Ciolos poate sa încheie capitolul, foarte dubios, legat de venirea lui la putere si sa-si continuie agenda lui pragmatica fara impedimente de ordin “poetic”. Cel care ar trebui sa-si asume, sau nu, in mod public concluziile defăimătoare ale raportului e președintele Johannis, cel care a proferat celebra fraza “a trebuit sa moara oameni ca sa plece guvernul Ponta” ducând toata tragedia in derizoriul vendetei politice; numai el poate sa-si asume sacrificarea lui Arafat, deoarece el însuși a personalizat tragedia. Si, daca e sa ne luam după spusele dnei Grapini, nu e nici o îndoiala c-o va face in stilul caracteristic, adică asumându-si ca “buna” decizia premierului “sau” de a-l demite pe ultimul reprezentant al guvernării Ponta. Aferim!

  • Parerea mea e ca parerea d-voastra e super pertinenta…. MRU plus Arafat egal taiat love. Cum mru e smecher la sie acu… si Arafat se face vinovat de lez-mazeatate… tre sa plece….o ghicitoare pentru mru de la sef-su citire…. ghici cine pleaca?

 5. In ciuda faptului ca ciolos parea un om normal, acum i-a disparut si ultima bruma de credibilitate.

 6. Da mai are cineva vreo indoiala privind buna credinta a acestui ”guvern”?
  Cica e mai bine sa nu ne intereseze ce fac politicienii ca sa fim sanatosi, ca de la stress o patim, de aia suntem asa letargici noi romanii.
  Cica e sanatos si pentru liderii partidelor mari care au un dosar in instanta sa nu depuna motiune. Si uite asa, suntem un popor de oameni sanatosi.
  Asa o fi constiinta sociala la nivel mondial? Ca asa se percepe de la noi, sau informatia e blocata pe toate canalele?
  Poate ne scoate iar in strada vreo actiune impotriva lui Arafat; dar baietii cu ochii albastrii au invatat cum sa actioneze si si-au dat seama ca trebuie tocat mai mult Arafat si abia dupa un timp suficient sa il forteze la o ”demisie” de onoare.

 7. Foarte, foarte ciudata numirea de catre Ciolos in fruntea Corpului de Control a lui Valentin Mircea, avocatul fostului presedinte Traian Basescu. Pe altcineva in tara asta nu a gasit ? Ce s-a vrut prin aceasta numire ? Ce a vrut Ciolos sa afle ? sau la ce vrea Basescu sa se intample cu Raed Arafat chiar din anul 2011-2012 ? Cred insa ca daca va fi schimbat Raed Arafat va fi o alta mare eroare, printre multe altele, ale Guvernului Ciolos !

 8. Cine se mai indoieste ca base nu e la putere? ANAFUL LOR scoate la licitatie imobilele lui L.Negoita pe 25 martie si TOT PE 25 martie ultima zi de depunere oferte !

  • Cine se mai indoieste ca tandemul Iohannis-Ciolos nu este continuatorul tandemului de trista amintire Basescu-Boc? Iar ,de acum, intrucat “Capra a sarit masa”,in mod sigur “Iada va sari casa”.Pentru inceput,cu atacuri impotriva Parlamentului si a imunitatii parlamentare,cu acuzatii colective(de tip pur fascisto-bolsevic) la adresa intregii Clase Politice,cu lupta cu coruptia mai mult de mascarada si cu ocolisuri ca mersul betzivului,cu justitia “independenta” si cu santajul dosarelor penale pe dovezi “cam fara”,cu teroarea arestarilor “preventive” abuzive,care nu prea au nicio treaba cu art,148 din Codul de Procedura Penala,toate dirijate din acelasi Centru,URMASII LUI BASSCARAOSCHI au lichidat Opozitia aproape complect, cum nici macar Uciga-l Toaca nu a visat la vremea lui,iar romanasii or sa culeaga si ei urmarile acestor lucruri neintarziat,iar atunci nu vor mai avea nici macar la cine sa mai spere ca le vor apara drepturile vreodata.Pentru ca,in final,asta se doreste.

 9. … nu mai merita efortul.Tara asta are exact conducatorii pe care ii merita.Nu vrem noi sa fim corecti si cinstiti sub nicio forma.O sa vedeti dupa alegerile locale din cinci iunie ce nebunie troneaza in regiunea Romania.

 10. DOMNUL CIOLOS , NU VEDE ” BÂRNA” DIN OCHIUL LUI ( ÎNCĂ NU SE ȘTIE CAUZA MORȚII COPIILOR ÎN ARGEȘ , ÎN TIMPUL MANDATULUI DOMNIEI SALE ) , DAR VEDE ” PAIELE ” DIN OCHII ALTORA ! ” CURAT MURDAR ” !

 11. Nu inteleg, de ce ne miram ? Pai nu Basescu l-a promovat pe Ciolos ? Nu el l-a sustinut ? Acesta este “guvernul meu” cu “prim ministrul meu”…Oare actualul presedinte isi da seama ca este continuata politica lui Basescu ? Exista numai doua variante : nu, si atunci nu este capabil sa conduca destinele acestei tari; da, si atunci nu este capabil sa conduca destinele acestei tari. Numai ca dl. presedinte…ne asurzeste cu …tacerea. Avem un presedinte care nu exista. Daca ar exista ar vorbi…

 12. Pacat ca d-lui tehnocrat “varza de Bruxelles” zis si Ciolos, ii lipseste pana si elementarul bun simt al ardeleanului, ca de alte calitati/merite n-are rost sa vorbim. Din pacate, aceste ” verze de Bruxelles” au dat dovada de atata incompetenta/nesimtire, ca vor depasi asa zisul guvern al Bo(k)ului, alt reprezentant ” de seama ” al Ardealului. Mie ca salajean, din tata in fiu, mi-e mai mare rusinea caci sunt conjudetean cu acest specimen, deci mie imi este rusine de nerusinarea lui si a celor care il dirijeaza; Basanaul si (ne)demnul lui urmas de la Cotroceni.

  • Nu trebuie sa va fie! Sunt Bucurestean, nascut-crescut, tata e din Apuseni. Nu voi egala niciodata ardelenii cu gunoaiele astea!!!! Tot Templu Sfant ramane!!!

 13. Lucrurile sunt complicate rau in Romania asta, asa de rau incat intotdeauna nu pot fi spuse.
  Stam ne uitam, suportam extrem de multe cu stoicism, multe minciuni cat casa, ni se rupe sufletul ca nu putem face mare lucru iar, timpul implacabil se scurge si din pacate vom afla cu greu in favoarea cui.

 14. Cata vreme e personal insuficient in sistemul de urgenta plus tot ce tine de logistica ,puteti nascoci tot felul de “planuri ” si proceduri . Cui dati ordine , cine le aplica ?

  • Chiar nu stiti cui ? Sfantului Sisoe (cel mic).
   Scuze pentru gluma deplasata, stiu cat de grave sunt problemele in sanatate si nu numai.

 15. Ii aduc aminte dlui Ciolos ca s-a instalat in urma unei lovituri de stat si ca poporul roman nu conteneste sa se mire cit de “mare” sef de guvern este acest domn si mai ales cu ce ciurucuri a “mobilat” cladirea Guvernului . Cred ca este un om “vindut” si distructiv pentru Romania .

 16. Ai idee unde pot vedea interviul celor de la GTG 3010 de astazi?
  Am cautat pe site Antena 3 si nu l-am gasit.
  Am vazut intr-o poza de la AgerPres microfonul A3 si A1 si m-am gandit ca trebuie sa fie undeva pe site-uri ?! 🙁

 17. D nule Tudor avocatul Ghiulbenghian nu e avocat. Nu l am gasit pe site ul UNBR.Vinde “produse speciale” ? Avocatii lui base….

 18. Chiar asa Dle PM Ciolos?. Sef al Corpului de Control nimeni altul decat av. Valentin Mircea? Bravos Domnule Prim Ministru! Totusi ce eroare!
  Dl. PM Ciolos NU SE INFORMEAZA INAINTE oare de ce?- cine a fost pe la Consiliul Concurentei si cum se petreceau lucrurile pe acolo?
  Ziarul Cotidianul : Titlu: Firmele mari de avocatura fac legea concurentei in Romania -un articol bine documentat! Dl. Ciolos unde este informarea dvs. ?
  http://www.cotidianul.ro/firmele-mari-de-avocatura-fac-legea-concurentei-in-r...
  “Președintele Bogdan Marius Chirițoiu și avocatul consilier de concurență Mircea Valentin au transformat legea concurenței într-un instrument grosolan de negociere, în vederea încasării unor venituri în conturile societăților de avocați care controlează Consiliul Concurenței, dar și în conturile societăților de consultanță deținute de către aceștia, care nu sunt evidențiate în declarațiile anuale de avere și de interese.
  Astfel, Bogdan Marius Chirițoiu și avocatul Mircea Valentin, concomitent cu numirea în funcție a acestora, au primit de la avocați proiectul de transformare a legii concurenței și a regulamentelor și instrucțiunilor aferente. Acest proiect a avut în vedere necesitatea de a aduce la negociere toate companiile care încalcă legea și principiile concurenței în România, dar și crearea cadrului legal de a-i proteja de consecințele ce decurg din practicile anticoncurențiale. Chemarea la negocieri a agenților economici care încalcă legea atrage de la sine plata unor sume de bani – în conturile firmelor de avocați și mai departe în conturile firmelor de consultanță ale președintelui Bogdan Marius Chirițoiu și ale avocatului vicepreședinte Mircea Valentin – în schimbul anulării amenzilor prevăzute la art. 51 alin. (1) din Legea concurenței nr. 21/1996.
  Observăm că după anul 2009 foarte prosperă în topul societăţilor de consultanţă este SC MCV Euroconsult SRL a doamnei Cătălina Maria Mircea, soţia avocatului Mircea Valentin, consilier la Consiliul Concurenţei până la data de 19.XII.2011, când acesta devine vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei. Mircea Valentin a fost promovat în aceste funcţii de către şefii săi Gheorghe Flutur şi Valeriu Stoica şi validat de către preşedintele Băsescu, căruia în trecut i-a fost şi avocat.”
  Asadar DL. Ciolos Raportul acesta facut de Corpul de Control condus de ACEST avocat este o mare MAGARIE SI MINCIUNA. Cu astfel de oameni faceti rapoarte de “control”?. Rusine.
  Aici este scris corect adevarul
  ecronica.ro/raportul-colectiv-nu-stim-de-ce-nu-stim-cum-dar-avem-vino…

  PM Ciolos :”Potrivit documentului, planul roşu de intervenţie nu a fost declansat imediat, ci cu o întâriziere de 18 minute.”
  De fapt, Dl Ciolos a recunoscut aberatia cu “etapele” -pentru a declansa planul rosu de interventie, CE anume TREBUIE. Deci logic, IMEDIAT nu se poate si tot logic nu este vina lui Raed Arafat.
  Prespun ca de la sosirea primei ambulante :11 minute, de la apelul 112, iti trebuie cateva minute sa cunosti/constati situatia din teren, adica conform Ordinului 203/2010 sa CUNOSTI DATELE :
  Altfel ce ar fi spus Corpul de Control? ar fi spus : ca s-a decis declansarea Planului Rosu FARA cunoasterea datelor!
  Ordinul nr. 203/2010 pentru aprobarea Planului roşu de intervenţie
  “La luarea DECIZIEI de DECLANSARE a Planului roşu de intervenţie se va avea în vedere cunoaşterea următoarelor date:
  – numărul real sau potenţial al victimelor;
  – caracteristicile operaţiunilor de salvare necesare;
  – gradul de dificultate a operaţiunilor de salvare;
  – potenţialul evolutiv al situaţiei;
  – capacitatea de intervenţie a diferitelor instituţii în cazul în care Planul roşu de intervenţie nu ar fi declanşat, respectiv pragul prestabilit de declanşare a acestuia;
  – capacitatea de intervenţie a diferitelor instituţii în vederea asigurării misiunilor obişnuite pe durata intervenţiei, în cazul în care se declanşează Planul roşu de intervenţie. ”
  Si apropoo, acest Plan Rosu de interventie ca toate in cazurile de acest tip … urmeaza instructiunile si baza UE, cu alte cuvinte a fost facut asa cum s-a dictat de la UE. Poate Dl. Felicitari ! Ciolos CRITICA Planul Rosu de interventie intocmit conform directivelor stabilite de eminenta cenusie a UE! cu privire la modul de functionare-aplicare =proceduri birocratice , prin urmare nu are de cat sa dea vina pe gandirea birocratilor UE!, Romania nu face decat sa preia si aplice “marea” lor gandire : BIROCRATICA! Pentru ca asa a fost mereu OBLIGATA! sa faca.
  In incheiere, constat o reactie JALNICA a celor responsabili – in frunte cu ministrii dvs. : au reactionat evaziv, tarziu, prost, neinformat, si cu mare lipsa de profesionalism in cazul copiilor bolnavi cu E-coli, sau cu nu se stie ce NICI PANA AZI, in cazul tuturor!. Tic -Tac, tic- tac…. nu e o intarziere de 18 minute (care de fapt nu e intarziere ci respectarea unor etape de cunoastere a datelor, conform UE!!!), in schimb la copilasii bolnavi este vorba de luni de zile!!! ceata totala, E -coli sau nu la toti?, sursa exacta a imbolnavirii la toti care este …?
  In cazul imbolnavirii copiilor a vazut o tara intreaga reactia si raspunsul dezastruos al specialistilor dvs. chiar si fara sa fie nevoie de un raport al Corpului de Control.

  • Corect,se tot pompeaza critici la adresa autoritatilor in cazul Colectiv ca sa se distraga atentia de la totala incompetenta a actualilor guvernanti.Si apoi,chiar daca acum s-au cocotzat la putere,iohannistii cu ce dreac sa-si faca propaganda de sustinere in fata unei extraordinare foste guvernari si in fata fraierilor sustinatori iohannisti care asteapta ei “marea cu sarea” de la Iohannis si guvernul “meu”,in afara de a mai stoarce branza uscata a propagandei lor, creata prin politizarea in jurul unui cumplit accident,cand ei,cel putin pana acum, s-au aratat cel mult,capabili de a nu face nimic bun pentru populatia tarii si de a ocupa degeaba locul la guvernare.

 19. Raportul este o mizerie basista,care-si ia revansa fata de Raed Arafat pentru ca i-a dat peste bot lui Basescu! Arafat e de vina ca Bucurestiul nu are suficiente masini Smurd care sa faca fata unei catasrofe de proportii si sa nu fie nevoit sa apeleze la servicii private?Arafat e de vina ca la spitalele capitalei nu exista camere single de tratare a arsilor cu ultimile dotari in materie ?Arafat e de vina ca nu sunt suficienti medici in sistem,nici in cel de urgenta,nici in cel spitalicesc?Ce-ar fi sa vedem ca toate guvernele care s-au perindat,au lasat sistemul sanitar sa supravietuiasca,nu sa se dezvolte.Noi toti ar trebui sa ne tratam bolnavii,ranitii,aici,nu aiurea prin spitalele altora,platind noi toti multi bani pentru asta.De ce aici nu se pot plati atatia bani pentru un ars,dara daca bolnavul e tratat afara,se face devizul si-l platim?Am vazut prezentarea unui baiat victima a incendiului,care arata conditiile dintr-un spital de afara.De ce noi nu avem asta?De ce victima unui accident auto cu traumatisme si arsuri trebuie tratata aici,iar cei de la Colectiv era obligatoriu sa fie tratati afara?Medicii nostri au stat zile in sir in spitale la capul ranititlor,facand tot ce-au putut cu ce aveau.De ce dam cu noroi acum in ei?Mai conteaza parerea unui specialist care spune ca bolnavul X nu poate fi mutat ca e riscant?Sigur medicul acela poate fi contestat el si opinia lui medicala,dar cine-si da cu parerea?Unul care habar n-are?Unul de pe margine care doreste sa-si faca imagine?Oamenii astia isi fac meseria si incearca sa tina pasul cu noutatile in domeniul medical cu eforturi foarte mari.Cartile de medicina costa imens,congresele de comunicari stiintifice costa,instruirea cu aparatura de ultima generatie costa imens in raport cu lefurile pe care le primesc aici.Astea le fac pe banii lor cei care pot,statul e total dezinteresat.Dar altfel li se cer servicii ca afara…
  Cred ca atat ministrul Banicioiu cat si Raed Arafat au facut tot ce se putea in acele conditii,ca au avut cele mai bune intentii,dar sa incerci acum sa scoti salvatorii tapi ispasitori pentru faptul ca accidentul Colectiv s-a soldata cu victime,intr-un sistem subfinanatat in mod voit de politicieni,este o rusine.Interventiile de urgenta si spitalizarea “ca afara” se face cu bani,multi bani,nu cu vorbe goale si vinovati de serviciu.Acel accident nu s-ar fi intamplat niciodata daca acel local nu ar fi fost deschis,daca nu ar fi avut decat numarul de clienti avizat la acel concert,daca…daca. Tot ce a urmat dupa,a fost tot ce s-a putut face mai bine cu ce a avut sistemul la dispozitie.Acele victime trebuiau tratate aici asemeni tututror celorlalte victime ale altor accidente ce se intampla in tara asta,pentru ca nimeni nu e mai presus.Lupta ar trebui sa fie ca sa se schimbe lucrurile in asa fel incat sa avem destui medici angajati in spitale,destule masini de interventie in sistemul de stat,dotari de ultima generatie in spitale si spitale noi,nu ca sa schimbam oameni care s-au chinuit sa faca asta cu acei bani putini pe care i-au avut la dispozitie.

Leave a Reply