Presedintele Klaus Iohannis :

9 COMMENTS

 1. Of Doamne! Daca-l mai tine mult atacul de “oratorie” o sa ajungem ca pe vremea lui Ceaușescu, anume sa închidem televizorul oridecateori deschide Johannis gura. Măcar Klemm s-a facut preș, a citat din “presedintele lui”, a lasat-o moale cu sfaturile–e coerent, carevasăzică, deși nu mai interesant ca de obicei–partenerul, in schimb, devine si mai ininteligibil de cand a fost batut pe spinarea-i lată de “partenerul” strategic.

  • Coveshy a inceput sa-si execute proprii oameni pe sistemul pe care executa si pe oamenii politici, media si de afaceri: scotand o inscenare de acum 7-8-10 ani si inculpand pe baza ei sau a unui denunt pe impricinatul. Executie in cel mai pur stil inchizitorial in Romania “democrata” 2017. A ajuns sa-si vaneze propriile slugi ultima etapa a nebuniei. Prezenta in sufrageria lui Oprea la alegeri impreuna cu oameni politici si sefi de institutii de forta, amenintand in sedinta pe proprii subalterni si cerand capete de premier si ministri, testand cu detectorul de minciuni pe proprii oameni… asta e nebunia la care s-a ajuns. Credibilitatea ei e zero cu toate astea Coveshy e buna asa ne spune Iohanis, asa ne spun ambasadele…

 2. 🙂 :)))))))))))) Serios!?
  🙂 🙂 Doar tu/matale poţi stinge definitiv conflictul pentru aflarea adevărului!
  Voi nu vă mai săturaţi de numiri şi de tras sforile pe oriunde în scop personal şi de grup!
  🙂 🙂 :))))))))))))))

 3. Vezi bre, nea Radule, asta e problema cu americanii, ca atunci cand o frigi si prea si foarte pro-american tu de fapt nu mai esti stapan in tara ta si iti impune stapanirea ce si cum sa faci. Iti pune cativa vatafi din astia care le execute ordinele si sa le rezolve problemele lor pe-aici, si tu in tara ta nu mai poti sa faci nimic, pentru ca tu nu mai conduci in tara ta, te conduc americanii.

  Romania apartine strainilor care detin capitalul romanesc aproape in totalitate si care in consecinta au dreptul sa isi aleaga si sa isi puna administratorii pe care ii vor ei.

  Vrajeala din DNA este ca o lupta a servitorilor in vestiarul slugilor din casa boierului.

  P.S. Atata timp cat Kovesi a executat si a facut exact si fix ce i-au ordonat americanii, pe Kovesi n-are cine sa o dea jos din scaun. Ea poate fi data jos numai de cei care au numit-o in functie si aceia nu sunt romani, nu sunt de la noi din tara pentru ca Romania nu mai apartine romanilor, ci celor care detin capitalul si aceia nu sunt romani. Frectia asta cu coruptia/anticoruptia deja e expirata, mai incercati si voi sa stoarceti rating si din altceva, eventual monden gen emisiunile lui Dan Cacaos. Restul e cancan. Pa

  Respekt deosebit

   • D-le Tudor,

    Ce puteti sa imi spuneti despre bombardamentul americanilor asupra Bucurestiului din 4 aprilie 1944, atunci cand au murit 2942 de civili si au fost ranite 2126 de persoane?

    Atunci a murit si directorul Gradinii Botanice din Bucuresti, profesorul Aurelian Vladescu, caruia I-a fost ridicata o placa comemorativa chiar pe locul unde a murit, in interiorul Gradinii Botanice in partea stanga a intrarii pe podul care travereseaza lacul cum vii dinspre intrare inspre sere. Probabil ca deja stiti despre poveste daca sunteti un fidel iubitor al naturii, al aerului curat si al cerului albastru fara tiribombe care vin la infigere in picaj.

    4 aprilie 1944 a fost doar începutul, capitala fiind bombardată masiv în zilele următoare. Un bilanț statistic arată că de-a lungul celor 17 de bombardamente aeriene, începând cu cel din 4 aprilie 1944, executate de americani și englezi cu aproximativ 3.640 de avioane de bombardament de diferite tipuri, însoțite de circa 1.830 de avioane de vânătoare pe timp de zi, au fost uciși 5.524 de locuitori, răniți 3.373, iar 47.974 au rămas fără adăpost devenind sinistrați. Au fost distruse 3.456 de case de locuit, au fost distruse parțial 3.473, 401 au fost avariate și au fost 2.305 de incendieri.

    P.S. Oi fi eu comunist si dvs. pro-american sadea nascut, crescut in comunism, dar totusi va invit sa nu ne batem joc de meserie. Respekt deosebit. Tineti-o tot asa, va estimez!

    https://www.youtube.com/watch?v=yOMcGsPYSow

     • Hai bre, am bagat si eu la kiki. Nu-i vorba, americanii ne bombardau atunci ca pe viitori prieteni care suntem noi cu ei acum.

      P.S. Crezi ca am invatat istoria la leaganul de abandonati la ghena de gunoi?

      Respekt deosebit, ti-am zis! Bafta

 4. Când îl pe “preacinstitul” prezidel şasecasedinmeditații făcând analize și cât de mulțumit este de “statul dă drept”, care de fapt e reprezentat numai de BigCur, despre politicienii corupți, ale căror dosare au fost făcute tocmai de BigCur care desigur, le ştie pe toate şi-i corecta ca dracul cu Iuda la un loc, mă enervez instantaneu, mai ales dacă nu găsesc telecomanda să schimb canalul tv…

Leave a Reply