Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a verifica inclusiv contractul cu firma Egis care supervizează Autostrada Transilvania. Clotilde Armand, consilier la Sectorul 1, este director al firmei Egis.

„Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a trimis deja Corpul de Control la CNAIR pentru a verifica legalitatea mai multor contracte, inclusiv Contractul de Servicii de Supervizare a Lucrărilor de Construcţie a Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea – Graniţa România / Ungaria nr. 2562 încheiat între CNADNR şi J.V. Egis Route-Scetaroute / Egis International”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Ministerul Transporturilor.

Instituţia precizează că, din datele primite de la CNAIR, „Contractul de Servicii de Supervizare a Lucrărilor de Construcţie a Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea – Graniţa România / Ungaria nr. 2562 a fost încheiat în data de 31.08.2004 cu J.V. Egis Route-Scetaroute / Egis International prin procedură de licitaţie deschisă. Obiectul contractului îl constituie supervizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a Autostrăzii Braşov – Tg. Mureş – Cluj – Oradea, reprezentând 415 km, împărţiţi iniţial în 8 secţiuni. Valoarea Contractului de Supervizare, la semnare, a fost de 236.576.980,00 lei fără TVA”.

De asemenea, „până în prezent s-au încheiat 8 acte adiţionale la Contractul de Supervizare, astfel: în anul 2005, 2006, 2007, 2008, 2012 (2 Acte Adiţionale), 2014 şi 2016. Dintre acestea, 5 au avut ca obiect modificarea graficului de prestare a serviciilor în corelare cu termenele de execuţie a lucrărilor pe şantier”, menţionează Ministerul Transporturilor.

„Precizăm că plăţile efectuate de către CNAIR SA către Prestator reprezintă doar contravaloarea serviciilor realizate de acesta pentru contracte de lucrări aferente unui număr de 133 de kilometri”, mai arată Ministerul Transporturilor.

Clotilde Armand, consilier la Primăria Sector 1, a trecut pe declaraţia de avere suma de 249.973 de lei reprezentând venituri realizate în anul 2016 în calitate de director la compania Egis România, scrie Mediafax.

 

18 COMMENTS

 1. Pentru ce?
  🙂 🙂 dar nu s-a văzut în ultima perioadă pentru ce?
  🙂 🙂 pentru supervizare(aerisire şi vocaliză urlătoare) în piaţa Victoriei şi în centrul capitalei!
  Să vedem dacă li se strânge robinetul, cum vor mai…superviza?
  Sponsoreală pentru funcţii în viitor?

 2. Cate sute de milioane ai luat ghita de la statul roman si pentru ce? De ce ai fugit de justitie? Cu ce te-a ajutat ponta? Ponta de ce ai fost prieten cu ghita? Ponta de ce i-ai creat minister lu sova? Pentru ce avantaje? Dragnea de unde ai milioane de euro desi ai fost toata viata bugetar?

  • Extraordinar cum sar de “dos” în sus #rezistenţii la orice normă elementară de logică. De ce Clotide Armand nu ar trebui să raspundă pentru zecile de mii de euro încasate degeaba de la statul român !?

  • Stiu pe cineva care are sa-ti dea niste pastile bune care-si fac efectul instantaneu.
   Mai bine ai comenta pe subiect.

 3. Aceasta Olive (prietena lui Popeye Marinarul) Oly a politici romanesti ai anilor 2000, nu este pe departe o naiva, ca personajul din desenele animate. Poate unii din “baieti”, se stiu ei care, ne-ar putea spune mult mai multe. Am uitat, suntem “aliati” si “parteneri” cu cei din UE si NATO si au o jena sa ne spuna.

 4. Nu stiu ce este asa de greu de inteles, Cineva a zis, nu spui cine, cineva important, ca daca nu ne vedem noi interesul si sa ne ajutam noi insine, nu ne ajuta nimeni, nici macar “aliatii” si nici “partenerii”.

 5. cami-Că şi ăia or fi făcut,da,or fi făcut,dar tu scârbă de ce nu comentezi nimic despre subiectul propus nouă de către dl.Radu Tudor ? Aaaa,eşti una din ăia din piaţă care “rezistă”
  nu-i aşa ?

 6. Şi ăştia ce fac?
  Parcă suntem în democraţia cu influienţe vestice şi nu comunistoide de care cică am scăpat!
  E aceeaşi mărie cu altă pălărie(SIE cu metehne vechi)!
  https://www.antena3.ro/actualitate/spionii-vor-medicamente-de-1-000-000-de-lei-pe-lista-laxative-si-sedative-403244.html
  Cum să rămâi pe aceeaşi ‘reformă’ cumpărând:”’ sedative, medicamente cu acţiune euforizantă sau combinaţii pentru tratamentul bolii hemoroidale, medicamente pentru ginecologie, medicamente cu acţiune hipnotică, precum şi trei psihoanaleptice, care au o acţiune euforizantă, medicamente pentru oftalmologie, împotriva tusei şi guturaiului, laxative, dar şi antidiareice, antiinflamatoare şi antiinfecţioase intestinale.”’? 🙂 🙂 Vă feriţi de sex-shop-uri!
  Pentru ce vă trebuie bre aceste medicamente când aveţi la îndemână furtunul cu jet puternic apă caldă nonstop, untul e cel mai bun tratament hemoroidal(intră brici), aveţi cu ce le face control atâta timp cât mai sunteţi buni de prăsilă şi nu trebuie să le sedaţi ca să le puneţi în poziţia dorită fără căcărează! :)))))))))))
  Câtă seriozitate poate fi în baza de ”Servicii Intime Euforizante”?
  :)))))))))))))))))))))

 7. Eu zic sa te intereseze pe mata domnule radu tudor banii lui livache si a apropiatilor lui inainte sa crezi o rafuiala politica

 8. Pt supervizare a luat banii, scrie in comunicat. Cat de bine a supervizat? Asta e o alta poveste. Parerea mea e ca bucata Campia Turzii-Gilau e cea mai buna autostrada din Ro. Si am circulat pe toate

 9. Vedeți dle. Radu Tudor ca și Dragnea are ceva de precizat. Cum de este milionar deși a fost bugetar toată viața lui. Aceasta întrebare când o veți pune?

 10. mie mi se pare tare ca poti fi consilier la Primarie part time….
  in ce Monitor a fost pubilcata Legea Administratiei Locale? ca sa o am la indemana daca mananc ceva stricat…

Leave a Reply