Imaginea Europei ingenuncheata azi de terrorism : Comisarul European pentru politica externa si de Securitate Federica Mogherini a izbucnit in lacrimi azi la conferinta de presa de la Bruxelles.

Imensa birocratie europeana, gestionara unui buget de 1000 de miliarde de euro annual, infranta de jihadistii islamici chiar in inima Europei.

O mare infrangere !

19 COMMENTS

  • Demisia madam! Demisia ta si a lui Merkel care a instalat la Bruxelles o gasca de obedienti incompetenti pe salarii uriase . DEMSIA ACESTOR PENIBILI de la Bruxelles ! Iata cum am ajuns in mijlocul Europei: patruleaza pe strazi soldati cu mitraliere. Asta e Europa? Sictir!

 1. Nu mai plînge Federica Mogherini, e prea tîrziu! Tot de la voi capii cei mari hexagonaţi în colţuri au pornit şi continuă aceste acţiuni!(să nu spun mai multe)!
  Şocant e că de 26 ani de zile plătim pentru ură şi împotriva a orice: război, religie, hoţi, escroci, apartenenţă sau drepturi, lege, justiţie, poliţie, armată, guverne, şi nu se aude pe gura niciunui individ fie el şi Obama care a primit Nobel-ul pentru pace, să plătim pentru tot ce înseamnă bucurie: viaţă, armonie, linişte, unitate, înţelegere, dragoste, pace, dar nu prin uciderea vieţii omului!
  – De ce?
  Pentru că ura şi împotrivirea privind binele vieţii trebuie distrus! La noi parcă planul trebuie dus la îndeplinire deîndată de se folosesc orice metode pentru anihilare a omului!
  – De ce?
  Azi am vizionat un video cu dorinţele arzătoare al cîtorva grupuri destul de mari prin care îşi exprimau dorinţele şi nemulţumirile, germanii şi nu numai ei, urlau din rărunchi:
  *Nu mai plătesc pentru război!
  Vreau să plătesc pentru pace!
  Să faci dragoste, nu faci război!*(traducere google)
  🙂 🙂 Federica Mogherini: tu nu faci dragoste sau să plăteşti pentru pace prin armonie şi înţelegere? Sau tu/voi marile capuri vreţi să plătească alţii pentru ura înverşunată împrăştiată pe tot globul şi pentru războiul vostru?
  🙂 🙂 Lacrimile de crocodil sunt false, precum vorbele vorbite prin vocalize non-stop!

 2. UE desi avea nenumarate semnale ca este in eroare a continuat derapajul ! V-ati facut-o cu mana voastra, o birocratie imensa, dezbateri interminabile, orgolii pe masura, fonduri uriase, proceduri complicate in pas de menuet, posturi bine platite, coruptie, comoditate! Este adevarat, sa faci rau este mult mai usor decat sa faci bine! Modelul de functionare al UE este oglinda a ccea ce se intmpla in fiecare din tarile membre!In mod normal ar trebui trase imvataminte, dar…e drum lung!

 3. Toata compasiunea pentru persoanele sensibile. Totusi ne-ar trebui oameni competenti cu stapanire de sine in momentele dificile, banuiesc.

 4. Aceasta ciocnire a civilizatiilor este pretul globalizari artificiale,este de fapt o eroare umana voita si impusa, facuta cu tehnologie moderna in ultima instanta! Leaderii UE, in mod special (ca si ex-imparatii romani sau oricare) sunt raspusnzatori pentru bataia de joc la adresa popoarelor Europei!Au stricat ”leganul civilizatiilor”, care abia se asezase dupa ultimul razboi mondial, asta au reusit! Fiecare popor isi avea rostul lui, asa cum l-a lasat Dumnezeu!Acum au descatusat urgiile oamenilor impotriva oamenilor!”Felicitari UE cu toti comisarii tai”!

 5. Hai sa definim notiunea “drepturi” ! Putem oare ? Functie de interesul de moment politicienii o fac intr-un fel sau altul.De exemplu ca sa nu mai fie ascultati si prinsi in diverse combinatii penale grave invoca “dreptul la intimitate”. Daca nu esti de acord si vrei ca ei sa fie (totusi) prinsi chiar plecand de la o interceptare automat esti taxat ca fiind “securist” ! Spun ei : ” Ne intoarcem la vechile practici” sau ” Ne intoarcem la anii 50″ ! Astfel “justifica” domniile lor orice initiativa legislativa legata de blocarea unor Servicii sau a DNA ! Azi am descoperit ca in afara dreptului la intimitate al domnului presedinte de Senat sau al fostului presedinte al tarii mai exista pentru muritorii de rand si dreptul la viata,dreptul de a nu muri nevinovati intr-un metrou in drumul spre serviciu,facultate etc Ar putea avea si omul simplu posibilitatea,nu doar dreptul,de a nu fi decapitat oricand pe strada ? Da ! Cum ? Daca azi ai informatii corecte si la timp toate aceste atentate n-ar exista sau ar fi pe o arie mult restransa.Informatia face diferenta intre viata si moarte a omului simplu fara coloana,girofar,SPP etc Informatia aflata in posesia Serviciilor (de oriunde) este una din sansele omului simplu de a supravietui oricaror atentate prin masurile de anihilare a lor luate ulterior de autoritati… Nu e vorba aici despre Securitatea ceausista,acest mod de a-l proteja nu reprezinta anii 50 si dreptul oricarui individ la viata nu incalca alte drepturi la fel sau mai importante ca acesta… Stim ca pentru politicienii cu girofar,SPP,resurse platite din banul public dreptul la intimitate este decisiv pentru ca pot fura in liniste fara nici un fel de stres. Pe ei eventualele atentate nu-i prea pandesc,au o securitate cat de cat asigurata,traim in secolul in care teroarea s-a mutat in salile de asteptare sau la metrou,in restaurante,sali de concerte,oriunde-si face prezenta omul de rand.

  • Sula si primaria….
   Draguta, pe zi ce trece, ma convingi (desi, nu cred sa-ti fie in intentie) ca bassistu’, indiferent de gen, e prost sadea !
   Am colaborator care a venit de ceva timp prin tarisoara… tocmai d-acolo, de unde e butoi de pulbere (e drept, nu chiar din Siria, dar din preajma); omu’ are afacere, da de lucru la vreo 10 oameni, plateste la timp impozite (salariale, TVA etc)…
   Sa gandim global ar insemna sa spunem ca “femeile sunt proste”, doar fiindca d-na de mai sus demonstreaza “calitatile”. Nefiind misogin, si intalnind foarte multe persoane inteligente, inclusiv femei, n-o s-o spun. Fiindca stiu ca, la Carmen, nu genul e problema; bassismu’ dauneaza la neuron, asta mi-e clar !

 6. Nu vreau să fiu rău…
  Probabil a avut ieșirea asta cu gândul la demisia de onoare ce se impune.
  Cu toată dragostea.

 7. Reglaţi puţin sonorul în creştere, nu se aude bine fără căşti sau boxe live pe internet, e prea slab!

 8. de vrei sa stai la masa mea / si sa-mi privesti in ochi copiii / cand din putinul meu ti-oi da / si-mi tai la gat in gand toti fii / fi constient ca Dumnezeu / Allah sau Budha de-l numesti / de ma omori sau de mor eu / tot iti va da comori trupesti:
  te voi urma in creier / te caut in privire / si in suras de greier / noaptea iti dau de stire: RRRRRRRRazboiiiii!

 9. Asta mai lipsea, comisar in lacrimi de jale pe ruinele Securității europene! Fara a încerca sa dau cu ciocanul in feminism dar l-a văzut careva pe vreun general napoleonian bocind pe războiul de gherila dus de spanioli împotriva francezilor purtători de liberte, egalite, fraternite? Sau pe regina Victoria jelind atrocitatile din războiul burilor? Anyway, cred ca in schimbul avantajelor enorme date Angliei ca sa nu dezerteze din UE s-ar putea cere ajutor concret si gratis! de la serviciile britanice in privința luptei anti-tero; sau de la israelieni, chiar cu riscul de a-i supăra pe americani, ca tot rezista de cand s-au înființat ca stat împotriva asasinilor (in sensul clasic de teroriști islamici)? Si, de ce nu, de la Moscova, care “nu crede in lacrimi” din principiu si-ale carei jocuri de spioni si mercenari au stat întotdeauna la baza terorismului european (vezi Brigăzile Roșii cu tineri recrutați exact din elita intelectuala si capitalista a țarilor atacate)? Aici nu va fi gratis, desigur, fiindcă Putin are nevoie de bani tot timpul dar, daca tot i s-a cedat Ucraina cu tot cu Crimeea si Moldova, ar putea sa trădeze in banii ăștia câteva rețele de fanatici plantate in Vest pe care, oricum, e greu sa le mai stăpânești odată activate? Oricum, fara lacrimi, Signora Mogherini!

 10. asta nici de securitatea ei nu poate sa se ocupe, e doar o tanti profitoarea socialismului european

  plinge… ce penibil
  ii pare rau ca va fi data afara?

 11. Ma intreb si eu, oare cand a zis doamna asta, a enspea oara, ca Islamul e religia pacii, inainte sau dupa repriza de plans? Nu stiu ce-a avut de zis, nici nu prea ma intereseaza, le stiu discursul pe de rost eurocratilor, politicienilor de carton, dupa fiecare atentat, concluziile sunt aceleasi: odata ca Islamul inseamna pace, pe urma ca nu trebuie facut amalgam, pe urma ca refugiatii sunt o “sansa” pt Europa, apoi ca nu trebuie sa cadem prada discursului partidelor “extremiste” si “populiste” si mai mult, in niciun caz sa nu le votam ca se intampla lucruri nasoale pt democratie, stat de drept etc, ar mai fi ideea ca trebuie intarita securitatea, colaborarea intre serviciile secrete, alte legi Big Brother eventual, renuntarea la drepturi si libertati etc, etc. Se scriu texte siropoase prin registrele de condoleante, se exprima mesajele de maxima platitudine, limbaj de lemn efectiv, de “solidaritate”, “sa fim uniti impotriva terorismului”, etc, ceva de genul “uniti salvam!”. Si cam asta-i tot. Pe urma revine totul la cum s-a stabilit.

 12. Radu
  suntem singuri si totusi impreuna. Aceasta doamna, ” un simbol” nu intelege un aspect. Ei stiu ce vor! ei teroristii au un tel, pe care noi nu-l intelegem. A rezolva o problema inseamna sa-i intelegi logica. Iar noi europenii nu o intelegem. Solutia poate fi gasita in ceea ce iti doresti sa gasesti! nu poti inchide un razboi cu flower power!
  Nu sunt extremist, dar am o istorie in spate! 500 de ani stramosii mei au luptat impotriva turcilor iar acum le accept moscheia?

  de ce?

Leave a Reply