Presa europeana a difuzat primele imagini preluate din camerele de luat vederi ale aeroportului Zaventem din Bruxelles.

www.tg24.com a difuzat in premiera aceste imagini.

Figurile celor trei posibili atentatori au fost identificate de specialistii in securitate. Cei trei s-au detonat in dreptul desk-ului check-in al companiei American Airlines.

Studiind imaginile, in afara figurilor, observam cateva amanunte importante :

 • – cel din stanga si cel din centru poarta pe mina stanga o manusa neagra, ce probabil mascheaza un sistem detonator al bombelor aflate in valizele de pe carucior
 • – valizele celor 3 suspecti sunt identice

34 de morti si 150 raniti este bilantul atentatelor de la aeroport si de la metrou azi la Bruxelles.

 

10 COMMENTS

 1. mor oameni nevinovati, ii inteleg pe multi care au pleacat de rau din tarile lor, asa cum am inteles si romanii care au plecat din tara. Nu toti arabii sunt teroristi asa cum nici toti romanii sunt tigani, insa daca ei omoara oameni nevinovati pentru cauzele lor, merita sa moara si oameni nevinovati in tarile lor.
  Din punctul meu de vedere, merita raiduri aeriene, si efectiv NAPALM.

 2. O logică reală despre care nu se vorbeşte: ştiaţi că occidentul este rasist, deci împotriva musulmanilor chiar dacă sunt non-violenţi sau profesionişti? Mulţi dintre ei vor locuri de muncă pentru a se stabili şi a avea din ce trăi, dacă e rasism total, unde pot găsi ei locuri de muncă după ce li s-au distrus viaţa, familiile şi ţara?
  – Pentru ce i-a invitat madam Merkel dacă ştia că toţi occidentalii sunt rasişti?
  – Ştiţi că ISIS-ISIL-SI nu au capacităţile tehnologice şi financiare corespunzătoare între ele(comentarii la materiale pe net), nici pentru a merge la pas cu NATO?
  – Ce aleg ei?
  Tocmai zone din vest unde sunt civili ! Au fost destule atacuri în: New York, Londra, Madrid, Paris, sau Belgia, s-a făcut anchete pentru aceste atacuri teroriste în urma cărora au fost destui morţi şi răniţi?
  -NU !
  NU există procese de judecată în niciun stat afectat de atacuri teroriste!
  – De ce?
  Nu cumva ”’SUA/marile puteri deturnează pur și simplu mizerie lor create în Europa, iar aceste state Europene urmează orbeşte politicile marilor capi ai lumii””’?????
  – De ce?
  – Pentru că deja, nu cumva, prin anumite semnături şi înţelegeri toţi au renunţat la identitatea şi suveranitatea ţărilor lor?
  Nu agreez violenţa de niciun fel şi nici vestul sau estul tot din cauza manipulării, minciunii şi violenţei însoţite permanent de ură!

 3. Poarta manusile pe mana stanga….din 2001 incoace s-au tot inasprit masurile de securitate in aeroporturi dar ma intreb de CE nu s-au creat filtre de securitate si la intrarea in aeroporturi avand in vedere ca oricine poate intra cu absolut orice in aeroport fara sa fie controlat de nimeni.

 4. Daca autoritatile pot demonstra ca familia, neamurile sau prietenii, au stiut si au tacut, ar trebui ,daca nu sunt complici, expulzati de unde au venit si retrasa cetatenia.

 5. Asta demonstreaza esecul diplomatiei europene. Asta e Europa lui Merkel si a acolitilor sai: patrule militare cu mitraliere pe strazi. Asa vor trai europenii. Asta e ce ne ofera.
  Milioane de oameni si-au parasit tarile devastate de razboi din Orientul Mijlociu. Printre ei si persoane care vor razbunare pentru acest lucru. Faptul ca diplomatiile lumii: americana, europeana n-au reusit sa rezolve conflictul din orientul mijlociu pentru ca milioane de oameni sa traiasca linistiti in tara lor arata esecul, incompetenta sau poate reaua vointa a acestora. Si mai e un lucru: NU EXITA SECURITATE ATUNCI CAND TERORISTII SUNT SINUCIGASI. Poti sa ai milioane de interceptari, sa asculti telefoanele la tot globul, degeaba. Daca aia se arunca in aer s-a terminat.

 6. Cum?
  12 ani de teroare în Europa? De 12 ani de zile nu au reuşit să pună capăt violenţei? Bine că în cei 12 ani de teroare au fost interesaţi doar de ură şi violenţă ucigătoare în alte ţări şi în europa ”nesimţire” totală!
  Miroase a plan foarte bine pus la punct şi în practică!

 7. Sunt cartiere musulmane in Anglia unde politia nu poate intra fara a cere aprobarea imamul-ui sau cum naiba-i spune. Este absurd ce se intampla,daca lucrurile continua asa nu o sa mai putem iesi din casa din cauza salbaticilor veniti din orientul mijlociu.

Leave a Reply