Comisia Europeană în România anunta :
Pentru combaterea efectelor COVID-19, Comisia Europeană va direcționa către România 🇷🇴 peste 1 miliard de euro, astfel:

🇪🇺 4️⃣8️⃣3️⃣ de milioane de euro – prin renunțarea în acest an la obligația de a solicita României rambursarea prefinanțărilor neutilizate din fondurile structurale.

🇪🇺 6️⃣3️⃣7️⃣ de milioane de euro – prin virarea avansului aferent fondurilor structurale pentru anul 2020 în cursul lunilor martie și aprilie.

Fondurile vor avea scopul de a:
📌 sprijini sistemele de sănătate prin finanțarea achizițiilor de echipamente de protecție, medicamente și teste
📌 adapta mediului de muncă din domeniul sanitar la situația actuală
📌 asigura accesul persoanelor vulnerabile la facilitățile medicale
📌 oferi creditare pentru IMM-uri pentru atenuarea șocurilor financiare provocate de criza COVID-19

Mai multe detalii în scrisoarea adresată autorităților române de către comisarii europeni Elisa Ferreira și Nicolas Schmit

https://ec.europa.eu/regional_policy/sources/newsroom/crii/ro_crii.pdf?fbclid=IwAR2pjt650NjORv6l89U-ezYC3gFGDvwCmkLIakHKP9rHiU4ZUyTt9TyvKQo


PS : Startul a fost mai greu, dar un miliard de euro e cel mai bun ajutor pe care #Romania il putea primi de la #Bruxelles.

Suntem tara membra #UE, gasim solutii comune in #Europa si ne concentram sa pastram valorile si standardul nostru de viata in ciuda manipularilor mizerabile, antieuropene promovate de uneltele Estului apropiat & indepartat.

Istoria noastra moderna, de la Cuza si Carol I, este una europeana.

Nu va lasati manipulati de retorica matriostilor care vor sa va duca inapoi in mrejele totalitarismului !

4 COMMENTS

  1. “Doar cu Europa s-a construit România.”
    Daca prin Europa intelegi UE, va inselati.
    Se vede ca ati prins doar Romania reprezentata doar de ciobani (ca in reclama de la telefon).

    Putin inainte de epoca actuala cu UE, cineva din Romania s-ar fi simtit jignit de asemenea reclama cu ciobani, pentru ca exista pe vremea aceea o patura de intelectualitate tehnica ridicata pe meritele proprii, ale mintii proprii; majoritatea lor si al copiilor lor au emigrat si sunt comoara de materie cenusie a Europei de Vest si Americii.

    Acum am ramas sau ne-am umplut cu minti “stralucite”, ca bioenergetii din Moldova, care tusesc pe umarul stang in loc sa puna bratul la gura, asa cum i-a zis chiar postul Antena3 de mii de ori pe zi, care vorbesc cu “catevai saptamani, catevai saptamani”, etc. Sper ca d-na Porumbel sa nu se molipseasca de ceva, sau de prostie si obscurantism.

Leave a Reply