Moartea lui Dan Condrea ridică multe semne de întrebare.

Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI se va reuni, luni, într-o ședință de urgență în Parlament.

Parlamentarii se întâlnesc pentru a vedea ce rol ar putea avea ei în această anchetă.

Un membru al comisiei, Sebastian Ghita, patron al postului Romania tv a declarat ca “exista filaj SRI pe urmele lui Condrea si imaginile trebuie facute publice”.

Un alt senator membru al comisiei, senatorul Daniel Savu a declarat la Antena 3 ca toate suspiciunile trebuie lamurite, dar ca e putin probabil ca SRI sa fi facut filaj.

Aseara in editia speciala Antena 3 am precizat faptul ca un eventual filaj dispus de procurorul care ancheta cazul Hexi Pharma era pus efectuat de Directia de Operatiuni Speciale din IGP, cea care lucreaza cu Parchetul General dupa decizia CCR de eliminare a SRI din astfel de operatiuni.

 

7 COMMENTS

 1. Aha! Începe balul: SRI zice noi n-am facut nimic fiindcă ne-ați luat jucăria cu filajul si uite unde s-a ajuns, Koveși zice așa e cand protestați ca facem abuz de cătușe, ii lăsam pe alții sa se ocupe de urmărirea suspecților in stare de libertate si uite ce iese! Iar comisia parlamentara, hop si dansa cu controlul post factum de sa răsune valea; numai caraghiosul de Johannis rămâne ciuca bătăii cu faimoasa declarație SRI “si-a facut treaba” ceea ce si merita, de altfel.
  Intre timp ordonanța lui Ciolos-Pruna acționează repede-repede in scopul găsirii a ceva țapi ispăsitori in marile dosare “panameze”, adică autorizând ANAF sa scobeasca prin conturile câtorva plevusti de prin Offshores si pe coana Koveși sa aresteze tot ce mai era pus sub alte feluri de cercetare in libertate până se trezește naibii Parlamentul si mătrășeste ordonanța. Sau nu, ca Zgonea va urla “vedeți ce se întâmplă daca nu mai sunt preș la Camera? Va mananca Ponta cu Coduri cu tot” si-odată se oprește lucrarea din mers.
  Așteptam ambasadele, vorba Elenei Cristian, dar in mare asta pare a fi lucrătura.

 2. Atatea ipoteze,atati vigilenti si specialisti din studiourile TV toti cred ca au pus punctul pe I tuturor li se pare cate ceva suspect in povestea asta si se cred investigatori FBI de rang inalt !!! Deja a devenit obositor,ma retrag in munti sa nu mai aud nimic.

 3. Dupa ’89, este cel mai grav atentat asupara sistemului de sanatate publica ” crima cu premedidare”, facut sub acoperirea si cu implicarea serviciilor. Niste dementi! PM si P marionete, la fel si sefii serviciilor! In ce hal au ajuns!

 4. Un alt subiect care sa ne tina atentia treaza iar, alte subiecte poate la fel de importante sa cada pe locuri inferioare.

 5. 🙂 🙂 totul se va demonstra ca fiind la vedere: varză precum ”guvernul meu”. Vă aşteptaţi la adevăr? Doar adevărul pe care-l vreau ”eu/noi” să-l fac public. Moaca celor care dau interviuri arată altceva. Îmi cer scuze dar asta e realitatea!

 6. De un sfert de secol in tara asta economia sta pe drojdie,bugetul la fel si nu sunt bani pentru multe necesitati urgente, dar s-a umplut patria de viloace peste tot si de masini de lux,de zici ca avem afaceristi de succes mondial, cata frunza si iarba.Iar cand se gasise cineva (tinerica ministreasa Petrescu) sa compare situatia din teren cu plata imozitului, macar pentru ce se vedea la suprafata, si facuse doar o mica lista de plecare pe vreo 200 de milionari in euro care nu se potriveau la cifre,oare cine a facut presiuni ca duduia sa plece din functie, de urgenta, ca ,vezi drace, nu a stiut ce este acela MTO-ul? (si ce atacuri la adresa ei,pe tema asta, in presa “libera si independenta”) Cine s-a panicat atunci si de ce? Cati or mai fi ca acest Condrea si ce lucrari intreprind si ei spre “binele” romanasilor?

 7. deci Ghita si Savu habar n-au ca sri nu (mai) putea sa faca filajul
  si sinistri astia sunt pusi sa controleze sri?

Leave a Reply