Home Articole Comunicat Mihai Gadea, CEO Antena 3

Comunicat Mihai Gadea, CEO Antena 3

7754
16

Mihai Gadea, CEO Antena 3, a dat publicitatii urmatorul comunicat :

Am aflat cu stupoare că astăzi, în faţa instanţei, sub jurământ, în procesul doamnei Mariana Rarinca, preşedintele ICCJ, Livia Stanciu a declarat că ar fi aflat de la cumnatul domniei sale, care la rândul său ar fi aflat de la doamna Rarinca că eu, Mihai Gâdea, m-aş fi deplasat la domiciliul familiei Rarinca şi aş fi promis sume de bani pentru dezvăluiri despre familia Stanciu.
Consider că avem de-a face cu o intoxicare în ce mai pură formă.
Nu am fost niciodată acasă la familia Rarinca!
Nu am oferit, pretins sau intermediat niciodată vreun avantaj financiar sau de altă natură doamnei Mariana Rarinca sau vreunui apropiat al acesteia.
În calitate de jurnalist, moderator TV şi Director General Antena 3 am tratat subiectul Mariana Rarinca strict din punct de vedere al interesului public.
Am întâlnit-o o singură dată pe Mariana Rarinca în calitate de invitat al emisiunii Sinteza Zilei, după achitarea definitivă a domniei sale. Mai mult în emisiunea respectivă, Mariana Rarinca s-a declarat dezamăgită că a sunat la Antena 3 şi cazul ei nu a fost mediatizat pe parcursul procesului.
Dacă prin absurd ar fi adevărat ce susţine doamna Stanciu, eu Mihai Gâdea mă retrag din viaţa publică. Dacă nu este adevărat, doamna Livia Stanciu ce consecinţe îşi asumă?

Mihai Gâdea
CEO Antena 3

Mihai Gadea Livia Stanciu

 

16 COMMENTS

 1. Azi cînd am citit articolele-materiale cu acest caz mă frigea pe spate şi în ceafă: nu se poate în halul ăsta! Dar ce să vezi: continuă în forţă încît sunt băgaţi şi alţii la mijloc! Nu ştiu(ba ştiu, văd, e o senzaţie de nelimită la orice!) ce se va întîmpla oricum e îngrozitor, nu pentru mine ci pentru toţi din ţara asta care încă mai cred că au dreptul la dreptul la a aveaea drepturi şi libertăţi! Nu mă mai sperie nimic din ceea ce se întîmplă că de ceva timp am atenţionat multe care vor urma şi se vor întîmpla. Văd multe pe faţa şi-n vorbele lor(celor care au funcţii de decizie dar şi politicieni plus ceea ce văd din articolele mass-media internaţională). Din cînd în cînd vă mai atenţionez cu linkuri care fac legătură cu românica şi se adeveresc în cel mai scurt timp. Poate natura îi va alege pe cei buni din mulţii răi şi urîcioşi!

 2. Demential.. Romania e tare frate… Oare judecatoarei nu/i frica de faptul ca fiecare fapta are si rasplata?

 3. Pai zice ca Stanciu ar fi aflat de la cumnat care a aflat de la Rarinca. Cineva a mintit? Cine? Poate chair Rarinca? A plusat cu sperietoarea Gadea? Santajul e devine tot mai clar.

 4. Muntele de moralitate trebuie sa-si justifice “frica” provocata de “santajista” (Rarinca) si de “raspopitul” (Gadea) care o sustine din umbra. N-are alta carte de jucat, a mintit la primul proces, argumentele in favoarea santajului sunt simple barfe (mi-a zis cumnatu-meu c-a zis secretara), n-a mai ramas din definitia faptei decat efectul emotional de exploatat, frica, vezi bine, care va fi scuturat “muntele” la interventia sulfuroasa a duo-ului Rarinca-Gadea. Pana si pielea de rinocer a sefei DNA cred ca se increteste de jena la vaicarelile de vadana oropsita a partenerei ei de nadejde! Procesul asta reincalzit pateaza toata justitia romana: judecatoarea e sperjura, procurorul e un impotent, instanta e compusa din slugoi asasini si cauza e o insulta la adresa bunului simt.

 5. STANCIU e proasta gramada daca se prezinta in justitie cu povesti cu Gadea. Asta cica e judecatoare sefa, vai de mama ei

 6. “celebrul” judecator matei o va condamna sigur azi pe rarinca. dar exista o continuare daca vrea gadea. livia stanciu va trebui alaturi de cumnat sa dovedeascain instantei implicarea lui gadea numai daca si acesta o da in judecata!! daca nu face lucrul asta inseamna ca e ceva dubios la mijloc si personal nu cred ca poate face gadea ceea ce a declarat pensata la tribunal. adica numai luluta poate sa ii dea in judecata pe cei de la antena 3? gadea&antena 3 nu o poate da in judecata pe stanciu pentru declaratie mincinoasa in fata instantei?

 7. Acest aspect, al declaratiei (mincinoase) sub juramant a d-nei Stanciu a acestor murdarii pe care trebui sa le probeze, arata adevarata fata si personalitate a unui om cocotat fortat in aceasta functie inalta.
  Ca cetatean impartial as dori (daca este posibil) ca si dl. Gadea sa faca dovada minciunii d-nei Stanciu.

 8. E interesant cum intr-o societate in care oamenii sunt arestati preventiv fara dovezi clare, doar pe “suspiciuni rezonabile”, apare dintr-o data asa in instanta, in legatura cu o posibila infractiune de complicitate la santaj poate (in mod normal nu e, dar procurorii astia securisti pot face din rahat, bici daca e ordin), numele directorului singurului post liber de televiziune din Romania. I se pregateste ceva lui Mihai Gadea oare?
  La intrebarea din finalul comunicatului o sa-i raspund eu lui MIhai: doamna Stanciu nu isi asuma nici o consecinta. Ea realizeaza ca e indispensabila sistemului, si poate face absolut tot ce-i trece prin cap, pentru ca o sa scape. Imi pare sincer rau pentru doamna Rarinca.

 9. De acum o mie de ani si de aici inainte inca o mie de ani conducatorii/politicienii romani si-au castigat/isi vor castiga PUTEREA/AVEREA/BANII si MOSIILE doar prin …. jaf si minciuna.
  Trebuie sa fii foarte naiv sa crezi vreodata ca acesti conducatori spun adevarul.Trebuie sa fi naiv si chiar prost sa crezi ca padurile ROMANIEI nu vor disparea in viitorul apropiat (asa cum au promis PONTA,IOHANNIS….) iar dupa cca 10 ani …va urma infernul pe teritoriul tarii noastre(poluare masiva;fenomene extreme/secete/inundatii ;apa inutilizabila pentru agricultura si baut,etc,etc).
  Pacat ca nu a aparut inca vreun ziarist/vreo emisiune dedicata acestui subiect(padurile ROMANIEI) de INTERES NATIONAL.

 10. CAT DE JOSNICA A AJUNS ACEASTA ”ZISA PRESEDINTE A INALTE CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE” LIVIA STANCIU CARE SE PRETEAZA SA DEPUNA MARTURII MINCINOASE IN FATA INSTANTEI FIIND SUB JURAMANT ESTE REVOLTATOR SI CRED CA AR TREBUI SA FIE ”CASATA”’CAT MAI REPEDE NU AZI CI IERI, UNDE ESTE ”JUSTITIA IDEPENDENTA ”?O SLUGARESTE PE GHEISA DE LA ICCJ PENTRU CARE MOTIV ? AU OBLIGATII PERSONALE FATA DE ACEATA HOATA CARE A FURAT DIN BUZUNARUL DOAMNEI RARINCA
  MINISTRUL JUSTITIEI CE FACE ? DOARME IN PANTOFI ESTE INTR-O VACANTA PERPETUA DE CAND A FOST NUMIT MINISTRU ESTE AUTIST NU CONSTATA ,NU VEDE CE FACE O INDIVIDA CARE SE PRETINDE PRESEDINTE AL ICCJ SAU ARE ATAT DE MULTE SCHELETE IN DULAP SI ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE TACE SI NU ESTE IN STARE SA IA ATITUDINE CLARA
  DOMNUL PRIM MINISTRU DESI V-AU FOST INSCENATE DIVERSE MARSAVI CONSIDER CA SIMPLU CETATEAN CA AR TREBUI CA MINISTRUL JUSTITIEI ROBERT CAZUANCIUC SA FIE DEMIS URGENT DATORITA FAPTULUI CA NU ISI EXERCITA OBLIGATIILE DE SERVICIU

Leave a Reply