Home Articole Confirmare : Basescu Traian, 7 dosare penale

Confirmare : Basescu Traian, 7 dosare penale

2343
3

Dupa cum v-am anuntat la emisiunea “Punctul de intalnire” din 11 Ianuarie si aici pe blog  http://radu-tudor.ro/basescu-anchetat-de-diicot/ numitul Basescu Traian face obiectul unei anchete derulate de Directia pentru Investigarea Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT).
Dupa aproape doua saptamani de inventariere, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a comunicat ca in ultimii 10 ani, Basescu Traian a fost anchetat in 68 de dosare, 61 fiind inchise.
Cele 7 dosare deschise pe numele sau vor avea cu totul alta soarta, avand in vedere ca fostul presedinte nu mai are imunitate si poate raspunde in fata legii.
Asteptam detalii de la PICCJ privind plingerile facute, infractiunile pentru care este cercetat, daca a fost sau va fi chemat in fata procurorilor si stadiul anchetelor.

Cu acest bilant, Basescu Traian este cel mai penal presedinte din istoria Romaniei.

3 COMMENTS

 1. ☀ ☀ ☀
  În viziunea “cinstită” , americană şi ghiutănştaină , Românii sunt obligați să se supună regulilor pe care le veți citi mai jos .

  1 – tot ce este românesc e rău . Tot ce este străin e bun . Tot ce este american e foarte bun .

  2 – ce vine de la Ghiutănştain e venit de la dumnezeu şi trebuie executat întocmai şi fără crâcnire
  – cine nu se supune moare .

  3 – omul din românia nu are voie să fie liber . dacă încearcă , va fi arestat şi zdrobit . Va fi omorît împreună cu întreaga lui familie . În bătăi .

  4 – omul român are un singur drept . Acela de a fi devotat şi supus preşedintelui băsescu . Trebuie să fie ca un câine . Băsescu este singurul care ştie necesitățile românilor . Unde nu ştie întreabă . Iar domnul Ghiutănştain îi dă răspunsurile cuvenite .

  __ ______ __

  Atâta timp cât România va zace sub cizmă ghiutănştaină şi americană , Traian Băsescu nu va fi deranjat de nimeni şi nimic . Pentru că întotdeauna în istorie America şi-a protejat arnăuții şi valii , trimişii lor peste popoare . Ca să le jefuiască , să le stoarcă în folosul lor .
  Băsescu nu va fi pus niciodată sub nicio acuzare , indiferent de faptele făcute şi ştiute de noi toți . Ba , dimpotrivă : va bințui , se va hlizi la noi batjocorindu-ne grobian , mitocănesc .
  Şi va rânji drăceşte şi mongol . Şi îşi va roade liniştit miliardele de euro furate de la noi . Iar odraslele lui , “fetițele” lui agramate , vaporence şi kurve (adică Ioana , Eba , Raisa şi altele care
  s-or mai făta şi apărea în viitor) ne vor sfida obraznic , moşieresc . Trăind în luxuri , în răsfățuri multe şi tăvălindu-se scrofeşte în banii mulți , cei storşi de la popor . Râzand de noi , distrându-se de cât suntem de proşti , de cât putem să înghițim din partea stirpei lor cea năvalită , prădace şi mongolă . Pleznind de satisfacția hoațelor neprinse şi nepedepsite . Gândind că NOI avem exact ce merităm . Că dacă n-ar fi , nu s-ar povesti .

 2. si care sunt cele 7 dosare penale. tot spuneti despre ele, dar nu se regasesc decat 6. care e al 7-lea?

Leave a Reply