Home Articole Conflict in PSD : Badalau vrea sa-l dea afara pe omul lui...

Conflict in PSD : Badalau vrea sa-l dea afara pe omul lui Dragnea din Guvern

4271
2

Dupa ce mai multe semnale anuntau o stare tensionate la varful PSD, iata ca evolutia este in acest sens. Recent, Dragnea l-a ironizat pe nr 2 din PSD, presedintele executiv Nicolae Badalau in legatura cu sedintele lui de tragere prin poligoanele SPP.

Acum Badalau da replica. Omul lui Dragnea, Florian Bodog va fi inlocuit din functia de ministru al sanatatii. Asta desi presedintele PSD tine la Bodog si a refuzat si in trecut cererile de remaniere ale ministrului sanatatii pentru proasta gestiune.

Badalau vrea sa-si puna pupila de la Giurgiu pentru favorizarea financiara a filierelor giurgiuvene, asa cum se intampla la Transporturi de la inceputul anului.


Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Giurgiu, ca “pana in februarie” actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, ar putea fi schimbat cu deputata PSD Elena Dinu. “Cred ca pana in februarie o sa o vedeti pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sanatatii. Pentru anul viitor, pe primul loc sa stiti ca va fi pentru noi Sanatatea”, a spus Badalau, scrie hotnews. Elena Dinu este deputat PSD si a fost managerul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu si al Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi, dar si al Serviciului Judetean de Ambulanta Giurgiu.


TUDOSE II DA FLIT LUI BADALAU

După ce în presă au apărut zvonuri potrivit cărora premierul pregăteşte noi remanieri în Guvern, Mihai Tudose a venit cu lămuriri. Şeful Executivului le-a declarat jurnaliştilor că nu se pune problema de aşa ceva la acest moment. “Am spus-o mai devreme că nu. Nu vorbim acum de remanieri.”, a declarat Mihai Tudose, potrivit stiripesurse.ro.

 

2 COMMENTS

  1. O bună metodă a pesediștilor să schimbe agenda zilei. Tentativele de proteste deja s-au uitat.

Leave a Reply