Un bărbat din Timişoara a fost infectat cu coronavirus, testele în cazul său fiind pozitive, iar astfel bilanţul românilor infectaţi a ajuns la patru, dintre care unul, respectiv primul român infectat, s-a vindecat.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi călătorit în acelaşi avion cu femeia din judeţul Timiş infectată cu coronavirus.

“Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Timișoara, care a fost în contact cu femeia depistată pozitiv în data de 28 februarie 2020 și care s-a întors din Italia.

Mai exact, bărbatul a călătorit cu femeia de 38 de ani în același avion, în partea dreaptă a acesteia în data de 20 februarie 2020 cu o cursă care se întorcea din Italia.

Din data de 28 februarie 2020, bărbatul, considerat contact direct, s-a aflat în autoizolare la domiciliu împreună cu familia. Rezultatele primei probe recoltate la începutul perioadei de autoizolare au fost negative, scrie www.antena3.ro.

Rezultatul probei recoltată în ziua de ieri (în cea de-a 12 –a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a ieșit pozitiv la infecția cu coronavirus COVID 19.

Conform primelor informații din partea DSP Timiș, bărbatul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

În curtea în care locuiește bărbatul mai trăiesc alte 2 familii față de care se vor lua măsurile de autoizolare”, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică al Guvernului.

2 COMMENTS

 1. Toata lumea medicala care apare la tv recomanda prostimii sa se spele pe maini. Eu ii invit la o plimbare prin Bucuresti. Timisoara.Constanta sau Iasi…sa se spele pe maini cu sapun si dezinectant. Toate toaletele publice nu au…la restaurante nu te primesc fara consumatie iar la policlinici este mizerie si nici acolo…. singura solutie este apa plata sau bere de la chioscurile fara toalete…. o solutie mai este ca firea si apa nova sa dea drumul la cismelele publice inchise pe motiv de concurenta pentru sucuri. Wc ecologice din parcuri nu au nici hartie nici spalatoare……singurile locuri sumt in mall-uri. Succes!

 2. https://www.youtube.com/watch?v=Zabxwzq_wfA

  Predictia Dr.-lui Campbell (autor de manuale medicale):

  1. Cand cazurile fara aport extern ( si anume, bazate pe transmisie de la om la om) incep sa se inmulteasca intr-o tara, un varf se va produce in 2-3 luni, — apoi numarul va scadea, si vor mai trece inca 2-3 luni pana la stingere. In stadiile finale ale epidemiei, virusul va fi pretutindeni. (minutul 10-11)
  Total: peste 6 luni de pandemie.

  2. Crede ca SUA sub-raporteaza cazurile, pt.ca acolo li se care oamenilor sa plateasca kitul de testare, daca acesta nu a iesit pozitiv. Crede ca in SUA are loc deja raspandirea virusului nedetectat in comunitate. (Trump a priceput numai foarte recent ca trebuie sa plateasca statul testarea, daca vrea sa afle adevarul epidemiologic.)

  Revenind la oile noastre: Johannis e complet iresponsabil sa ceara oamenilor sa se infecteze la vot! Nu vad cum se vor putea desfasura localele, fara sa provoci o raspandire in comunitate! Despre anticipate nici nu poate fi vorba!

  E imperativ sa fie pus un guvern adevarat, nu de opereta Citu, Orban.

Leave a Reply