Deputatul PSD Doina Pană le-a spus sâmbătă, la Mamaia, femeilor social-democrate prezente la Şcoala de Vară a organizaţiei de partid, că trebuie să apere Guvernul şi să înţeleagă că atunci când„enervarea #rezist creşte mai tare”, acesta este semnalul că partidului de fapt îi „merge bine”.

„Indiferent ce se vehiculează, pentru că este foarte multă minciună, din păcate este enorm de multă ură propagată sistematic, continuu, la nivelul României, noi trebuie să fim cu fruntea sus, trebuie să ne apărăm Guvernul, pentru că cifrele o spun clar, ele indică faptul că a fost gândit foarte bine programul de guvernare şi se întâmplă. Avem un Guvern foarte performant, indiferent ce se propagă în fiecare zi de cei care nu vor binele României, nu vor stabilitatea României, nu vor ca noi să prindem Centenarul în formula care suntem. Cu cât enervarea #rezist creşte mai tare, asta să vă facă să înţelegeţi că, de fapt, noi mergem bine. Asta este semnalul”, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, deputatul PSD Doina Pană, la Şcoala de Vară a femeilor social-democrate.

La eveniment participă, printre altele, premierul Viorica Dăncilă, preşedintele organizaţiei de femei PSD, Rovana Plumb, ministrul pentru Diaspora, Natalia Intotero, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran şi vicepremierul Ana Birchall.

 

10 COMMENTS

 1. Ce tâmpenie. Enervarea noastră creste direct proporțional cu prostiile voastre. Apropo, toți am prefera ca PSD sa fie un partid european, orientat către progres și fără sa aibă în cap doar distrugerea justiției astfel încât sa ne vedem liniștiți de viețile noastre dar uite ca ciuma roșie nu ne lasă.

 2. Este albul noul rosu? Interesant… (recunosc ca faza cu “interesant” am plagiat-o 4% de la Dl. Tudor).

 3. Ăștia nu simt cat de nesimțiți sunt. Domnule da chiar nimeni nu-i mai vrea nici intern nici extern dar nu se lasă…îi trage Dragnea la groapă

 4. Serios! Cresteti voi in prostie si prosteala voastra,nu creste si prosteala cetatenului!
  Daca ar face bilantul adevaratii specialisti dar nu politicienii, ar sari cu gura toti prositii care vor sa prosteasca! Nu mai tine cu prosteala, au trecut deja prea multi ani de minciuni si manipulari! Voi nu v-ati trezit nici la ora actuala cand cetateanul nu mai poate suporta mizeriile si minciunile oricarui politician!

 5. pt asemenea prostii Doina Pana trebuia data afara din toate comisiile si toate rolurile din partid.
  dar pt ca Romania e cea mai corupta tara din Europa, il pastram pe un dublu infractor ca lider din umbra peste intregul guvern si parlament.

 6. alex si carol

  Vai de capul vostru de indivizi rupti total de realitate, care nu sinteti capabili sa vedeti pe ce lume traiti si sa intelegeti ceva, oricit de putin! Spuneti unde erau familiile voastre in 1938, cu ce se ocupau si care era nivelul studiilor de care dispuneau?
  Raspunsul il stiu deja! Trebuie sa va dati seama ca intunericul din care veniti nu va poate inlesni perceptia lumii in care credeti ca traiti. Numai fudulia si prostia va imping sa va declarati atotstiutori, desi ar trebui sa recunoasteti ca n-ati citit nimic in viata voastra!
  Voi, aceasta masa de menevra, sinteti autorii dezastrului si nu cei putini, politicienii, pe care-i scoateti vinovati! Ati ramas la conceptul “ceausescu e de vina” si mereu cautati o alta persoana sau va este data, deoarece nu sitneti capabili sa vedeti nici cele mai simple manipulari. Despre justitie nu stit nimic si nu sinteti capabil sa intelegeti nici macar notiuni de baza! Se intimpla datorita lipsei voastre de constiinta si educatie! Sa nu va inchipuiti ca cei care au inlesnit scoaterea din sate a familiilor voastre n-au stiut ce fac! Vedeti doar ce rezultate minunate au! Nu, nu sint politicienii pe care-i blamati voi, ci altii, pe care nu-i vedeti, deoarece ei stau in spate cu biciul pe spinarile voastre minindu-va acolo unde au ei nevoie.
  Rusine voua, nesimtitilor!

 7. “Enervarea #rezist creste mai tare”, in principal, direct proportional cu ura, tampenia, manipularea si obtuzitatea acestora. Cand coana Macovei distrugea dintr-un condei justitia, astia isi vedeau linistiti de amorteala si fantasmele lor bolnave naziste.

Leave a Reply