Culmea imobiliarelor : Dorin Cocos s-a plins instantei ca nu are suficient spatiu in arestul la domiciliu.

Romania kafkiana produce inca un exemplu aberant rezultat al mafiei si criminalitatii politico-financiare. Stapanul si intermediarul milioanelor de metri patrati – terenuri si cladiri – ajunge sa se planga ca are o casa prea mica, unde sta cu fiul sau, ambii arestati la domiciliul cu pricina.

Frumoasa tara, mafiotii milionari isi pling singuri de mila saraciei. Genialul Caragiale pare depasit de realitatea zilelor noastre.

Nesimtirea atinge si ea noi culmi : inculpatul Videanu vrea la targul de marmura de la Milano, pe motiv ca firma sa a pierdut deja un contract de 1.000.000 euro. Din suta de milioane, a pierdut unul si se da sarac si afectat. Beton!

 

8 COMMENTS

 1. Dl. Radu Tudor,

  Sunt ingrijorat! In Romania se pare ca totul s-a transformat intr-o bulangerie generalizata! Asa incat, hales bules. Halebardes

 2. Mie mi se pare că derbedeii ăştia – ŞI NU NUMAI ĂŞTIA – continuă să ne ia la mişto. Soluţia care ne-ar putea scăpa definitiv de ei şi de turbaţii/turburaţii mintal cărora le-au făcut şi continuă să le facă mendrele nu poate fi aplicată. Din păcate! Numele ei este SOLUŢIA FINALĂ.

 3. Ha ha ha! şi băsescu se vrea consilier pe fonduri europene pentru Iohanis şi Ponta!
  Cîtă mîrşăvie poate ţine în ei aceşti indivizi???

 4. Sâmbătă,în București data de 23 mai 2015,a avut loc parada minorității comunității LGBT,în care persoanele de același sex ar fi trebuit să ceară legalizarea căsătoriei între cuplurile de același sex și să și poată înfia copii.
  Spun că ar fi trebuit,deoarece nu asta a avut loc ieri!
  Ieri a avut loc o mare parodie ce parodiau festivalele de la RIO,o frustrare împotriva tuturor care nu sunt atrași de același sex dar judecă.Dar ieri nu am văzut nimic despre cerere de drepturi pentru că un machiaj intenționat exagerat cu intenția de a emascula trăsăturile bărbătești,pene în cap și în posterior,dansuri făcute la mișto,muzica dată la maxim,toate astea seamănă cu tulburarea ordinii și liniștii publice,nu cu a cere drepturi
  A cere drepturi înseamnă că ai haine pe tine sau protestezi expre nud,nu ai pene în cap,te duci în fața guvernului și sau la Palatul cotroceni și ceri,cu lozinci cu toate,vrem asta asta și asta,că dacă nu,demisia și toate cele,toate astea în limita decenței,nu în depășirea ei.Cu astfel de parade,oamenii nehomosexuali nu vor agrea niciodată căsătoria între persoane de același sex și adopție de copii.
  De cealaltă parte,să faci un miting anti homosexualitate pe motive ce țin de biserică și religie mi se pare la fel de nesănătos decât cei care organizează parada LGBT.
  Să crezi că ești îndrăgostit de cineva de același sex iar el/ea să simtă la fel,nu ar trebui să aibă nimic bun dar nici rău legat de religie.Când preoții tânjesc după copii și enoriașe,nu este în măsură Biserica,ca instituție coruptă să judece.
  M-ar deranja până la vomit să văd un cuplu femeie-femeie,bărbat-bărbat ținându-se de mână sau sărutându-se în public,dar niciodată nu i-aș judeca pe teme religioase!
  Nu înțeleg nevoia persoanelor atrse de același sex să se manifeste în public!Vor mai mulți bani?Pentru ce căsătorie?De ce nu pot face ce vor,așa cum pretind că vor,în intimitatea lor fără ca și eu să aflu ce vor ei să facă?
  Copiii rămași în România sunt foarte expuși la pericolul de a se lăsa convins de către alții că este homosexual.Unul din foarte mulți pedofili așa operează.De la prima paradă de acest fel din România,numărul copiilor abuzați sexual a crescut pentru că homosexualitatea este o armă puternică pe care pedofilii o folosesc,iar din nefericire,cei care ar trebui să-i protejeze,sunt peste hotare,vorbesc prin telefon și mailuri,timp insuficient pentru a detecta astfel de probleme.
  Homosexualitatea și pedofilia sunt strâns legate iar deja avem un număr prea inacceptabil de pedofili în România!
  Brava lor acestor băieţi care încă mai ştiu şi mai pot să se respecte! Felicitări!
  -Nu pot să cred ce am văzut pe faţă la**finala cu numărul 60 a concursului Eurovision, găzduit anul acesta de Austria, la Viena!**, ce finală în bătaie de joc şi băşălie! Nu ştiu dacă aţi văzut cît de mult a fost luată-n rîs România şi nu cred că a fost din cauza reprezentării cu trupa Voltaj, este pur şi simplu respectul faţă de cetăţenii români şi România! În afară de Grecia care a avut un moment spectaculos, nu am văzut nimic deosebit de avantajos la ceilalţi. A fost vot prin SMS şi comitetul hotărîtor de la concurs(4 puncte românia, 5 puncte românia, 2 puncte românia-băşcălia şi miştoul la cote uriaşe)! Şi cică nu se lucrează pe ascuns!
  – Vă mai atrag atenţia printrun articol îngrozitor care este 200% numai minciuni şi manipulări:**Irlanda a devenit sâmbătă prima ţară din lume care a adoptat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex prin vot popular după ce 62,3% din electorat a sprijinit un referendum istoric, întorcând spatele conservatorismului reprezentat de Biserica Catolică..**. Nu irlandezii/catolicii îrlandezi ca naţie sunt cei care au votat, sunt strict interesele politicii care se impune în forţă în orice ţară de pe glob şi se mai impune condiţia PRIORITATE angajării lor(homo-lesbiene-transexuali) chiar dacă nu sunt specializaţi în domenui respectiv! este realitatea! o să auziţi peste puţin timp că vor fi revolte în acea zonă.
  – Încă o mizerie reală: cei de la SWISS Bank sunt obligaţi (pedeapsă în locul amenzii/înţelegere pe ascuns)să angajeze aceste specimene în locul profesioniştilor fără discriminări! Şi acolo a fost vot prin corespondenţă ca în Irlanda, numai că în Elveţia este împînzită ţara şi absolut tate zonele cu publicitatea afişată în panouri uriaşe despre sex, lesbi, homo, transexuali, dar şi pe micile ecrane!Cică aşazişii membrii isis găsiţi pe teritoriul lor sunt expulzaţi din Elveţia fie ei şi francezi, este o aberaţie uriaşă şi numai minciuni. Nu vă puteţi închipui cît de mult sunt urîţi germanii în lume, mai ales în elveţia! Francezii şi germanii încep să fie huliţi din ce în ce mai mult în lume, numai ai noştrii îi pupă şi îi laudă!!! Majoritatea ţărilor se orientează spre ţările liniştite cu oameni calzi nu urîcioşi ca cei din marile puteri clamate! S-au săturat şi elveţienii de atîta ordinărie şi mizerie, dar asta e interesul.
  Scrisesem despre votul prin SMS sau corespondenţă, este pur şi simplu: O MARE PORCĂRIE! Să vedeţi ce fabrică de ordinărie va funcţiona! Mai rău ca pînă acum cu anteriorii hoţi!
  – RADU, TE ROG SĂ ŢII MINTE CEEA CE AM SCRIS DESPRE VOTUL PRIN CORESPONDENŢĂ CARE SE VREA INTRODUS ÎN URMĂTOAREA PERIOADĂ! Ce scriu este realitate şi va fi groaznic dacă nu punem piciorul în prag la timp!
  -Se vor pune întrebări capcană-psihologice şi răspunsul nu poate fi decît DA, chiar dacă tu nu eşti deacord cu întrebările(vezi multe întrebări pentru sondaje la care răspunsul nu este decît DA). Aşa se întîmplă în ţările de care se tot clamă că sunt”civilizate”!
  sunt multe adevăruri de scris, în perioada imediat următoare se vor vedea live(vezi deja în grecia, spania, franţa, germania şi vor urma destule)

  • Probabil nu ai spaţiu de gîndire şi concentrare necesar în creier de stai cu gura căscată şi ochii bulbucaţi pe comentariile altora, doar să postezi copii de pe fluxul de expuneri ca să-ţi ridici moralul şi să te bagi în seamă! Ghinionule!

 5. Deci dorin n-are loc în arestul la domiciliu…Ce să-ți spun…Înapoi la pușcărie unde are loc mai mult

Leave a Reply