Fostul premier Victor Ponta a revenit la un look pe care l-a adoptat pe durata sederii sale in Turcia, cand a fost operat la genunchi.

Ponta are acum mustata si cioc.

Potrivit unor surse politice, el ar avea oferte de a consilia guvernele Georgiei si Serbiei. Ambele cabinete – de la Tbilisi si Belgrad – sunt considerate ca fiind apropiate Moscovei. Calitatea de fost premier al unei tari membre NATO ar putea fi de folos pentru imaginea celor doua tari daca Ponta accepta vreuna din oferte. Un post tv apropiat fostului premier l-a prezentat pe acesta intr-o intalnire de zilele trecute cu premierul georgian.

Pe de alta parte, Ponta ar avea si azi o relatie buna cu presedintele Turciei Recep Tayp Erdogan. Pe baza acesteia, ar putea primi si oferta de a preda la o facultate de drept din Istanbul. Judecand dupa noul sau look, Ponta pare sa intre deja in atmosfera turceasca…

Ponta se relaxeaza deocamdata dupa demisia sa din functia de prim ministru si a limitat comunicarea cu fostii colegi din PSD.

 

34 COMMENTS

 1. la revedere , sa-i spunem la revedere.
  acum ca si-a pus in cv functia de prim ministru poate isi gaseste mai repede un loc de munca si ajunge si el tehnocrat.

 2. Daca ofertele sunt reale, ar trebui sa se grabeasca sa accepte, ca odata incepe Raetchi sa zbiere “tradare de tzara” si Kovesi sa-i fabrice un dosar nou-nout in acest sens de sa nu mai vada lumina soarelui pana nu-i ajunge ciocul la brau. Oricum, plagiatul se dovedeste a fi o arma periculoasa, in sensul ca, odata pornita masinaria impotriva lui Ponta, incep sa se rupa si alte diplome pe la cusaturi deci trebuie inventat ceva care sa stinga setea de revansa a distinsului profesoras de la Cotroceni fara a da in tehnocratii din curie.

 3. Sincer, nu-l prinde. Parca mai bine arata inainte. Important e sa-l placa sotia, nu noi, in rest succes in ceea ce va intreprinde pe viitor. Toate ofertele sunt pe masura pregatirii si experientei acumulate in toti acesti ani, sunt onorante.

 4. Dacă vă mai amintiţi vizita în Arabia Saudită(parcă) cînd toţi ”bulangii” îl hărţuiau pe motiv că nu a luat aprobare de la ”infractorul-case retrocedate-acte-conţinut fals declarate definitive şi executorii” şi prezenţa lui a fost bienvenită cu multă bucurie pentru partea gazdă.
  Am scris atunci destule pentru care mi-am luat ”şuturi” de la scriitorii comentatori ai blogului şi acum mi-a venit rîndul să reiau afirmaţiile:
  – Omul Ponta a fost considerat principalul punct de echilibru între arabi şi rusica!
  – A fost considerat unul dintre cei mai buni colaboratori credibili şi serioşi întîlniţi în ultimii ani de cei din zonă!
  – A fost şi va rămîne omul de legătură între multe ţări care încă mai vor drepturi şi libertăţi!
  – A fost omul care a reînodat/reînoit relaţiile între zona arabă/musulmană şi românica după ce Adrian Năstase a distrus totul în 2000! Legături vechi de 4000 de ani prin afaceri import export grîne(site arabe în limba arabă) şi nu cum scrie ”wikilix” sau scăunarii de la cotroceni din timpul lui băsescu-doar aberaţii şi minciuni!
  NU SÎNT MANIPULĂRI SAU ”PUPAT ÎN CUR”!
  E ADEVĂRUL DIN GURILE CELOR CARE AU FOST ÎN PREAJMA LOR ŞI A CELOR CU CARE A LUAT LEGĂTURA!
  EL NU FOLOSEŞTE METODA IOHANIS: RÎD LA CAMERĂ SĂ DAU BINE ÎN POZĂ PENTRU IMAGINE ŞI ÎN REST, FIECARE ÎNŢELEGE CE I SE BAGĂ-N CĂPUŢ!
  LA PONTA COMUNICAREA ESTE LARGĂ ŞI INTENSĂ: CU ORICINE SAU CU NICIUNUL, PRIMA FIIND FOLOSITĂ DIN PLIN ŞI ARE ŞANSE URIAŞE DE A ECHILIBRA MULTE RELAŢII!
  CÎT S-AR ZBATE MULŢI PENTRU A-I FACE RĂU, CRED CĂ NU VOR REUŞI, EL VA MERGE PE LINIA PERSONALĂ ŞI VA AJUNGE ÎNTRO FUNCŢIE ÎNALTĂ, ÎNCÎT MULTORA CARE L-AU HĂRŢUIT ŞI I-AU DORIT CU ARDOARE TOT RĂUL DIN LUME, LE VA PĂREA RĂU ŞI ÎN SUFLETUL LOR, ÎL REGRETĂ ŞI REGRETĂ CĂ L-AU FUGĂRIT DIN FUNCŢIA ”MERITATĂ(spun eu)”!
  SUCCES CU BRIO!
  BRAVO BĂIETE!

 5. Continued. Vaz ca s-a gasit ac de cojocul lui Tariceanu (& Zgonea, dar acesta nu conteaza) deci nu mai e mult pana sa se ispraveasca orice urma de opozitie la regimul “meu”. Din pacate pentru seful regimului, dl Tariceanu, daca pleaca, n-are unde se duce decat la Bruxelles! Most horrible thing sa te tot intalnesti pe la consilii si receptii cu Sir Graham brat la brat cu fostul dusman, nici nu vreau sa ma gandesc.

 6. Prima oferta si cea mai serioasa e cea a DNA-ului. E cam ocupat cu procesul ca sa accepte oferte fantasmagorice din Georgia, Serbia sau turcaleti. Asa ca are de lucru in urmatoarea perioada.

 7. PS: Sau vrea sa calce pe urmele lui Macovei? Ca si aia dupa ce a picat aici s-a dus prin Macedonia sa ii ajute si pe aia cu justitia.

 8. Sa mearga la altii care stiu sa aprecieze valorile reale.Noi ramanem cu nulitatile iohannis, ciolos,burc,blaga,kiorvesi,stanciu,unguent si alti macaci.Dar si cu salarii si pensii de rahat. cu hotia basismului pepeist infiltrat peste tot,dirijat de la Marele Licurici si Bilderberg, “spre binele poporului”.Hotii penelisto-basisti deja isi fac de cap pe la Primaria Bucurestiului dupa indepartarea lui Oprescu.Au inceput sa praduie iar, in interese particulare, terenuri care mai ramasesera printre blocuri si pe spatii pe care trebuia sa se faca parcari sau alte obiective publice. Foame mare pe ei.

 9. De cand este Georgia apropiata de Moscova?
  Serbia este normal sa fie, rusii au fost singurii de partea lor cand i-a atacat NATO.

  • Ei si tu acum. Era vorba de Azerbaijan nu de Georgia. Se reface gasca din tribunele de la Baku la deschiderea jocurilor europene. Parca era si Erdogan pe langa Putin acolo. Chiar l-a luat cu taxiul aerian pe Ponta.

 10. De la revolutie incoace.. n-am avut niciodata un prim ministru care sa fi scazut TVA-ul… Ponta este o pierdere pentru romani si sper ca va reveni in viata politica romaneasca.. Din pacate lumea va alege intotdeauna Barabas.

  • Curtea de Conturi a descoperit nereguli în valoare de peste 2 miliarde de euro la Casa Naţională de Pensii Publice, sumă egală cu subvenţia pe care Casa a primit-o de la bugetul de stat anul trecut. Auditul a scos la lumină abateri contabile grave, dar şi prejudicii financiare care au constat, în principal, în acordarea unor plăţi nelegale în anul 2014!

 11. Succes! Dacă decizia instanței îi va fi favorabilă , are toate sansele să revină în politică pe cai mari. Cât despre look ,arată bine oricum.

 12. Cum sa fie profesor de drept când în campania electorală a spus prostia ca ICCJ a spus ca nu a plagiat când de fapt spusese ca autorul cărții pe care a plagiat-o nu l-a dat în judecata pt ca i-a dat copy paste la carte?. Când a spus ca vai un site de știri a aflat dimineață înaintea lui ca urmează sa fie chemat la DNA și ca el nu știa dar de fapt primise citația dinainte ?când nu știe care sunt fazele procesului penal? Când a devenit avocat nu printr-un examen ci printr-o teza de doctorat plagiata !cei care au spus ca e plagiata sunt chiar profesorii de la Drept Unibuc? Cum sa predea la o facultate de drept în sistem de drept musulman când diferă atât de mult de sistemul de drept romano-germanic în care suntem noi. Doamne…sa se bage consilierul lui erdogan împreună cu Nastase ca cică fac un trio de excepție, însă nu știu Cum o sa îi priască gândirii lui rusofile acum cu incidentele astea ruso-turce…

 13. E fericit base. Are guvernu’ lui si o papusa la Cotroceni. Mai nou Macoveica da si ea indicatii pretioase lui ciolos. Nu ii place Toba, care face nota discordanta in guvernul lor.Ciolos executa ! Păcat de Ponta de Crin.
  se reface caracatita ?

   • Nici macar de superbul Cod Silvic pentru care s-a zbatut PSD-ul. adica cel ce da dreptul la taieri pe suprafete sub 10 ha fara absolut nicio problema si fara sa fii obligat sa replantezi. Vezi ca nu Iohannis taie ci cei pentru care au dat Codul Silvic.

 14. Chestia cu noul look este doar un răutăcism.
  Nu e vorba de un nou look.
  E modul în care bărbaţii ortodocşi ţin doliu după moartea unei persoane apropiate.
  În cazul său e vorba de bunica sa, decedată cu o zi înainte de a-şi da demisia.

 15. Eu am auzit svonuri cum ca germania vrea sa-l angajeze pe ponta la departamenul anti-frauda si in comisia de etica anti-plagiat. La cata experienta are in plagiatura, este cel mai potrivit pentru a depista plagiatele. Mie mi se pare foarte plauzibil, fiindca asemanator fac si multe companii care angajaza hackeri, ca sa-i ajute sa se protezeje impotriva hackerilor.

  cipri

Leave a Reply