Site-ul stiripesurse.ro publica cifrele unuinou sondaj de opinie a ajuns în Modrogan, iar cifrele acestuia nu constituie prea mare motiv de bucurie pentru liberali. Pe lângă scorul care este sub targhetul de 30%, liberalii sunt foarte îngrijorați de prezența la vot, una care, conform sondajului ar putea fi de sub 40%.

 

La o prezență de sub 40%, sondajul ajuns în Modrogan arată următoarele scoruri:

– PSD: 38%

– PNL: 29%

– USR: 9%

– ALDE: 6%

– PMP: 5%

– UDMR: 5%

La o prezență care trece de 45%, cifrele se modifică simțitor, dar, contrar așteptărilor, crește inclusiv PSD, partidul despre care sociologii susțin că e cel mai interesat de o prezență mică.

În contextul unei prezențe mari, sondajul liberalilor arată că PSD ajunge la 42%, PNL crește spre 34%, iar USR face scor cu două cifre și ajunge la 12%.

Surpriza cea mare ar fi că în Parlament nu mai intră ALDE. La o prezență crescută, oamenii lui Tăriceanu rămân în afara Parlamentului pentru că ei au un număr constant de voturi, pe care nu-l pot crește, chiar dacă la vot vin mai multe persoane, scrie stiripesurse.ro

 

5 COMMENTS

  1. PSD doar 38% ? Hai sa fim seriosi.
    USR 9% ? Ce mizerie de sondaj umflat
    Asta sunt voturile pe care le pregateste noul soft si sts-ul?

  2. cam tras de par sondajul!psd sigur duminica va face peste 40%,pnl nu depaseste 25-29%,usr vreo 5-6%,pmp aproape de 5-5 si ceva iar alde ori vor fi sus ori dispar de tot,udmr ca intotdeauna,au votantii lor disciplinati.oricum castigatorul va fi psd,marele perdant pnl care nu numai ca nu va fi-guvernul meu-ci se va dezmembra(taberele portocalii se vor incaiera cu cele galbene si va urma exodul,doar o demisie a alinutei bleguta sa linisteasca putin apele dar slabe sperante si asa,basescu va beneficia de aceasta lupta luindu-si oamenii inapoi si asa mai multe mandate parlamentare).

  3. nesimtiti aia care au facut sondajul. de banii aia puteau sa ia un procent de la usr si unul de la alde sa ii faca pe plac alinutzei. merita si ea un cadou de la mosul.rusinica,rusinica,rusinica!!!

  4. PSD va avea peste 46% fără redistribuiri. Toată campania celorlalte partide a fost doar pentru a denigra PSD-ul, nu mi-au dat nici un singur motiv pentru a da votul unuia dintre ele…..

Leave a Reply