Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a rămas surprins joi, în timpul inspectării unor vehicule militare, după ce portiera unei maşini a rămas blocată, iar un general care a forţat-o a rămas cu mânerul în mână, informează site-ul agenţiei Reuters.

Vladimir Putin s-a deplasat joi la o bază militară situată în apropierea staţiunii ruse Soci, pe litoralul Mării Negre.

În timp ce verifica vehicule militare, liderul de la Kremlin a încercat să deschidă uşa unei autoutilitare UAZ Patriot echipată cu mitraliere de mare capacitate.

În momentul în care Vladimir Putin a încercat să deschidă portiera vehiculului militar, uşa nu s-a deschis, în pofida eforturilor preşedintelui rus.

A intervenit generalul Aleksander Şevcenko, care era în delegaţia care îl însoţea pe preşedinte.

Încercând să forţeze portiera, generalul a rămas în mână cu mânerul portierei.

Imagini exclusive aici : http://www.dailymail.co.uk/news/article-3588630/Putin-smiles-officer-demonstrating-quality-new-vehicles-accidentally-pulls-door-handle.html

16 COMMENTS

 1. Eu văd altfel mesajul lui Putin. Dacă analizăm obiectiv tot ce spune acest Putin vom observa că de fapt el pune pe tapet pentru cei care vor să vadă şi să înţeleagă proiectul care va fi pus în practică în următorii ani! Şi cam se vede realitatea din tot ce spune acest Putin(nu-i agreez pe niciunii din cele 2 părţi).
  ”Putin: Nu este apărare, ci majorarea potențialului nuclear 13 Mai 2016”
  Veste proastă pentru români. Sute de mii de tone de deşeuri vor fi aduse în România 13 Mai 2016  •  18:12
  Ce se vrea a face cu România şi cu românii? Din ţara bucuriei şi a veseliei, se va transforma în cel mai scurt timp în coşmarul oricărui român, ulterior să plecăm forţat din ţară toţi! Asta ne mai lipsea!!! Suntem invadaţi cu bună ştiinţă şi acceptul politicienilor milogi de aceşti nemernici şi de aceste nemernicii !!!

 2. Armata rusa il cauta acum pe ala care a facut poza si a si distribuit-o. Se vede in ea Putin, generalul plus manerul rupt. Ooops , tradare mare !

  • Acum sunt mai linistit, umbla un zvon ca rusii aveau in plan, in eventualitatea unui conflict cu Romania, sa ne bombardeze cu manere de portiera, deci avand in vedere slaba lor calitate, eficienta lor militara este si ea redusa.

 3. putina impartialitate nu ar strica din partea unuia care spune ca este analist culmea militar. daca armata rusa se face de ras pentru ca s-a blocat portiera unei masini ce sa mai zicem atunci de armata americana? recent, in timpul unui exercitiu, niste masini s-au facut zob pentru ca nu s-au deschis parasutele!!!! ce e mai de ras? o portiera nedeschisa sau niste masini facute praf? si apropo nu am vazut pe acest blog vreun articol despre acel incident nefericit al armatei americane cu un titlu asemanator, ceva de genul cum s-a facut de ras armata americana tocmai atunci cand incerca sa-si demonstreze superioritatea si eficienta?! asta spune multe. si apropo de dosarul rompetrol pe care incearca sa-l faca procurorii, ar trebui sa vedem si ce se intampla in celalalt dosar cu lukoilul unde acestia se fac efectiv de ras dupa un scandal media ce a tinut prima pagina destul timp. concluzia e simpla: mass media nu mai trebuie sa inghita pe nemestecate toate aberatiile procurorilor si sa umple paginile cu titluri pompoase.

   • adica ce relateaza agentiile din strainatate nu e real? sau erau parasute rusesti ( mama lor) normal nu?

    • @alexph, nu parasutele au fost de vina ci s-au rupt chingile cu care erau agatate humarele de parasute. Acest fapt indicand in fapt calitatea exceptioanala a furniturilor armatei americane, ceeace denota ca rusii e de porc.

 4. Imi place! Armata rusa se chinuie sa deschida o prapadiata de portiera in timp ce NATO inaugureaza o parte a sistemului anti racheta. Imi place muult de tot!!!!
  Si presedintelui nostru Reagan cred ca-i place!

 5. Și rachetele Soyuz sunt multe și proaste, din acest motiv le folosesc americanii pentru a urca astronauții pe orbită la Stația Spațială Internațională…
  Și capsulele Soyuz, deasemenea – multe și proaste – ăsta fiind motivul pentru care echipează ISS pe post de capsule de salvare și sunt folosite, la fel, pentru transportul astronauților și/sau cosmonauților pe orbită ÎN MOD EXCLUSIV din 2011 încoace…
  .
  Poți judeca nivelul tehnologic al unei națiuni privind la bunurile de larg consum și la tehnologia înglobată în ele sau privind la nivelul tehnologic al domeniilor de vârf.
  În aviație, spațiu cosmic, cercetare tehnologică de vârf, medicină, medicină spațială (ca să înțelegem ceva), cercetare fundamentală, fzică, chimie, etc etc etc nu le suflă nimeni în ciorbă rușilor.
  În industria de gadget-uri, da! – americanii sunt cei mai tari… După chinezi.
  Știai că chinezii au scos un smart-phone pe care nu mai dai cu degetul ci dai cu… limba?
  .
  Rușii au produse proaste, pentru că un gherțoi ”pe net” zice asta.
  Ar fi fost bine să fie cum zici matale. Dacă era așa nu mai discutam deloc despre ”rușii” cei cu produse ”multe și proaste”.
  .
  Despre întâmplarea din titlu – nu cred că Armata Rusă s-a făcut de râs ci furnizorul de încuietori de vehicule care este german.

  • @Thrakianu, programul spatial amerloc se bazeaza pe motoarele de racheta rusesti ce functioneaza in supra-regim de oxigen injectat in camera de ardere, motoare pe care amerlocii nu pot sa le fabrice pentru ca n-au reusit sa produca otelul special necesar construirii acestora. Asa ca rusii e de porc.

   • Nu mă interesează ”meciul” politic dintre ruși și americani și nici meciurile lor tehnologice.
    Sunt doar îngrijorat de propaganda aberantă care îi zugrăvește pe ruși – viitorii noștri inamici (că vrem, că nu vrem) – ca pe niște maimuțe păroase, bețive și incapabile. Asta este de natură a ne pregăti o răsunătoare înfrângere în caz de (Doamne ferește) conflict militar deschis. Prima lecție a războiului de la Sun Tzu încoace este – să nu îți subestimezi inamicul.
    Limmerick-uri precum cel cu clanța din titlu din presa britanică sunt destinate gherțoilor englezi care NU ȘTIU că primul astronaut britanic – Dr Helen “Lenochka” Patricia Sharman – s-a urcat în spațiu la bordul ”păros și puțind a vodkă” (nu-i așa) al unui Soyuz în 1991.
    Tot așa cum nea Cristian Moldoveanu de mai sus nu știe că singurul cosmonaut român a fost dus în spațiu TOT DE CĂTRE RUȘI. Din acest motiv vorbește din budă despre ruși, ”produsele lor” și despre mămicile lor.

Leave a Reply