Documente care arata ca Basescu si-a descris perfect mandatele si executantii : stat mafiot !

9 COMMENTS

  1. 🙂 🙂 dacă mai încercaţi….găsiţi altă vechime. Urmările sunt simţite şi în zilele noastre doar că acum cred că au intrat în legalitate.

  2. Da. Ce mai supraveghere. In documentele astea se vorbeste de lucruri difuzate public de posturile Intact nu de cine stie ce actiune de spionaj. E nasol ca cineva inventariaza ce spuneti public? Va e rusine?

  3. Este regretabil ca prin 2 oameni sau mai multi SRI a facut sau face ce nu trebuie, adica politie politica. Nu mi se pare anormal ca SRI sa monitorizeze oameni sau institutii si sa deturnezi munca informativa in scopuri personale si politice, este extrem de grav.
    Vreau ca SRI sa iasa in intampinarea cetatenilor in interesul Romaniei, sa stim cine se afla in spatele taierilor masive de padure si alte actiuni care aduc grave atingeri S.N., atat romani cat mai ales straini asa zisi “parteneri si aliati”. Cred c-a venit timpul ca Romania, autoritatile acesteia sa lase manusile si slugarnicia la o parte si sa ne compartam demni si fara menajamente, ca majoritatea vecinilor nostri si alti membri proaspeti UE, fata de cei care ne dusmanesc mai pe fata mai pe ascuns.

  4. Aflandu-ma in acelasi context al SRI-ului ca varf de lance, as dori sa stiu daca onor SRI a verificat toti parlamentarii Romaniei si-n particular ma intereseaza din ce serviciu de informatii face parte aceasta deputata, respectiv Hildegard Helen Brandl ?

Leave a Reply