Adina Anghelescu a dezvăluit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, că judecătorul Camelia Bogdan a făcut o cerere de apărare a reputației sale, după dezvăluirile Grupului de Investigații Politice, cerere în care scrie negru pe alb că a primit acordul președintelui de secție pentru a participa la seminarul organizat de Ministerul Agriculturii, parte vătămată în dosarul ICA/Telepatia.

”Am predat la seminarul menționat mai sus după ce am obținut în prealabil acordul Președintelui de secție, acord ce mi-a fost dat în perioada de vacanță judecătorească”, a scris Camelia Bogdan, în cererea ei pentru apărarea reputației.

În baza legii privind accesul liber la informații de interes public, Adina Anghelescu a cerut un răspuns Curții de Apel București, locul de muncă al judecătoarei Camelia Bogdan, adresând trei întrebări esențiale:

1. La ce dată și cum a fost înștiințat președintele Secției Penale a CAB de această deplasare a judecătorului camelia Bogdan?

2. Știa președintele Secției că judecătorul Camelia Bogdan va fi remunerată pentru acest proiect?

3. A fost vorba de o aprobare a președintelui Secției dată Cameliei Bogdan pentru participarea la acest seminar sau a fost vorba doar despre o aducere la cunoștință?

Răspunsul Curții de Apel București

În răspunsul dat Adinei Anghelescu, Curtea de Apel București afirmă că la Sectia a IIa Penală a fost primită din partea FDI Top Consult SRL o invitație adresată Cameliei Bogdan, in vederea participării acesteia în calitate de lector la cursurile organizate în Poiana Brașov.

Cu toate acestea, Curtea de Apel București subliniază că președintele Secției a II-a penale ”nu a fost informat, niciodată, de doamna judecător Camelia Bogdan, în legătură cu eventuala remunerare a prestațiilor domniei sale la diferite programe de formare profesională”.

Mai mult, ”nu a fost regăsit un aviz de încuviințare a participării domniei sale la acest proiect”.

”Dacă în urma acestor evidențe nu se întâmplă nimic, eu plec din România”, a afirmat Mihai Gâdea.

”INVITAȚIA A SOSIT LA CAB ÎN ZIUA ÎN CARE ÎNCEPEAU CURSURILE”

”Invitația a sosit la Curtea de Apel pe 21 iulie, exact în ziua la care începeau cursurile la care doamna Bogdan preda la Poiana Brașov. Eu cred că aici e vorba de o infracțiune. Probabil și-a dat seama că la CAB nu e nici un document care măcar aparent să o scuze în cazul în care cineva se prinde că stă la Poiana Brașov”, a afirmat senatorul PSD Șerban Nicolae.

ANCHETĂ PENTRU BANII ÎNCASAȚI DE CAMELIA BOGDAN

Ministrul Agriculturii a anunțat începerea unei anchete a Corpului de control al ministerului în scandalul legat de cursurile pe care le-a susținut judecătoarea Camelia Bogdan, care a încasat bani de la minister, în timp ce instituţia era parte vătămată în dosarul Telepatia.

ANCHETA GRUPULUI DE INVESTIGAȚII POLITICE

La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.

 

12 COMMENTS

 1. De zis, le zice bine kovesi. Pacat ca nu aplica ce zice si asupra lui basescu.
  Eu nu sunt de partea ta, nenorocito. Pentru ca doar unii sunt saltati, altii sunt protejati, iar altora li se inventeaza dosare. Cum mama dracului sunt 11.000 de dosare in lucru, sunt asa multi corupti, daca basescu a ”reformat” justitia in 2005 ? Pe camelia bogdan cand o saltati, madam kiorvesi ?
  Mama, ce pupă iohannis dna-ul.

 2. Concluzie, Statul de drept nu exista in Romania, prin ceea ce face o parte din functionarii sai, este de partea Mafiei, de mentinere a unei instabilitati permanente de functionare a institutiilor statului, care afecteaza toate aspectele vietii sociale si economice!

 3. Dl Gadea..pana la urma aceasta judecatoare va plati…mai devreme sau mai tarziu…se stie din istorie ca toti cei folositi vor fi aruncati…sistemul nu lasa urme…Dumneavoastra trebuie sa luptati in continuare..aveti o echipa minunata si o garamada de persoane care va sustin…Aceste persoane au nevoie de voi…nu sunteti singuri..
  PS…sistemul a luat-o razna…si aceast lucru il va pierde…

 4. Dragobetele românesc de ieri a adus vestea aşa cum se cuvenea dar nu e doar actuală. 🙂 pare să fie de mulţi ani în urmă!
  Apropo de zia actuală cu bilanţul pe 2015:
  Ocupantul funcţiei principale în stat spunea, citez:”foloase necuvenite şi recuperări de prejudicii(doar acest pasaj important).
  – Tocmai el spune de infracţiuni privind foloase necuvenite şi despre recuperări? El care are coada celor 6 case, 2 pierdute în instanţă şi ultima care deja e cu prejudicii (chirii pe care le încasează de 3 luni de zile-640 milioane de euro) despre care nimeni nu e interesat să recupereze lăsînd să curgă ”infracţiunea”?
  Concluzie dură dar reală:
  Întro ţară în care sondajele de opinie, domnia şi funcţia sunt pe gurile tutoror celor care se vor domni/doamne respectate prin sondaje frumos colorate şi faptele sunt doar vorbe vorbite, nu se poate vorbi de un stat sau ţară bine închegată ca seriozitate, încredere, respect, demnitate şi onoare!
  Sunt doar vorbe vorbite prin citire a unor file de ”poveste”!
  Un fel de ”laudă-mă ca să te laud” prin vorbe şi nu fapte!
  P.S. Nu e atac sau jicnire!

 5. Domnule Radu Tudor,
  ,
  Ce spunea unul pe aici, mai ieri:
  “Ce a facut madam Stancu in occident este grav pute a jail (5-10 ani lejer) dar in Romania este acceptabil se pare” a spus , mai ieri, Cosmin D.
  .
  Dacă ați admis așa ceva, considerând-o ca o părere a unui cetățean, dați-mi voie să-mi exprim și eu o părere (nici pe departe atât de dură):
  M-am uitat aseară la LOZ așa că remarc următoarele:
  D-na Grecu, nu a învățat nimic în ultimile zile, aseară la LOZ recidivând, ținând-o langa cu vina lui Ponta, și iarăși Ponta, cu a lui Theodorovici și iar Theodorovici, cu a șefului (fost) al DNA, Gelu Diaconu… ”omul lui Ponta”, PUNÂND EGAL între ce a făcut Ponta și ceea ce fac, acum, TOATE AUTORITĂȚILE punându-l la punct, în special pe Codrin Ștefănescu. Codrin=Cre-tinel. Unul fură un OU și celălat un BOU. Halal egalitate.
  Dvs. știți, și am fost bombardați, și de Dana la LOZ, și de postacii de aici, și de liberalii din Parlament(de Puiu Hașoti e vorba) cu următoarele lozinci:
  1. ”Decizia ANAF a fost semnata de catre dl Diaconu, omul lui Ponta”
  Si..
  2. ”Ce-a făcut Ponta cu cele 21 de sesizări trimise la autorități de către Antene?”
  Referitor la prima LOZINCĂ pot afirma că: N-ați spus niciodată, nici, cel puțin, Danei, dvs. și unii dintre noi, știind despre ce-i vorba și anume un AMĂNUNT pe care-l țineți(parcă) ASCUNS ridicând astfel vălul și arătând această mare INTOXICARE, prin a spune:
  ”Ia lăsați-mă naibii cu…Gelu Diaconu că-i omul lui Ponta!( așa cum spune Dana, cum spun liberalii in Parlament cum spune Cre-tinel)
  Ce spunea Gelu Diaconu, o știți? Dacă da, de ce nu o spuneți ăstora de mint?
  ”(…)cu domnul Chiţoiu am fost la fel de apropiat ca şi cu domna Dragu, dar ne cunoşteam, că veneam amândoi din zona PNL” Stop mașina.
  Dacă e să ne dăm după cireș și să spunem că ăsta-i un penal(Gelu Diaconu), adică, ”cum să-l credem , noi liberalii, pe un penal” o puteți face dar, dacă sunteți consecvenți, ar trebui să țineți cont că și țiganii din clanul Bercea-penalul spuneau despre celălat clan, băsescu adevărul chiar dacă erau penali.
  Cât despre a doua LOZINCĂ , cred că faceți abstracție de mai multe elemente:
  1. Gelu Diaconu a semnat (dar n-a trimis trupele…) sub uriașa presiune a SISTEMULUI care i-a și făcut dosar, chit că a semnat așa ceva…
  2. Tergiversarea s-a produs prin lălăiala cu evaluarea unui evaluator, al celui de-al doilea cărora li s-a spus(ori de sefi , ori de structuri), la un moment dat să renunțe(adică atâta timp cât este Ponta să nu poată stabili o valoare să nu poată stabili o chirie.
  3. Ponta v-a promis ceva și s-a ținut de cuvânt,
  4. Ponta n-a crezut că se va călca pe cadavre pentru a dizloca Guvernul și-n cazul penibi, ”Oprea” și apoi în cazul COLECTIV, pentru a fi îndepărtat…
  5. Dv.credeți că era posibil de o răzmeriță produsă de SISTEM menită ca, oricum, strada să-l îndepărteze și că Ponta o fi fost avertizat de așa ceva?
  6. Ponta nu se aștepta ca TOCMAI DVS. să-i cereți SĂ PLECE fie numai și prin încurajarea zurbei stradale, de a fi de acord cu cererilor pieții, cu invitați peste invitați, ai ..pieții. Dacă au spus ceva…ceva… aceștia au fost doar Ciuvică, Badea și Oana(cea care, cu toată dragostea cu puțin timp inainte cu câtva zile îi cerea SĂ PLECE),
  7. Nu se aștepta că veți ca tocmai dvs. să fiți alături de joshanni și alături de PIAȚĂ, de ”tinerii frumoși și liberi”, TOATĂ lumea(lumea băsescului, lumea joshannisului, și lumea manipulată de primii) ca și de către TOATĂ presa.
  8. Antonescu v-a spus că o să-l regretăm pe băsescu, TOȚI,
  9. Știind ce amenințări veneau de la… liberali(așa zis liberali) și nu de la psd-iști.
  Deci, Joshannis ”tace și face”, ”pas cu pas”- cu toate că dvs. vă rugați, ”cât cerul și pământul”, de el, el NEFACÂND, TIMP DE 1AN, NIMICA (să nu vă închidă, spun eu, după ce ăsta l-a ”omorât” pe Ponta situația realizând ca fiind disperată):”
  ” Cu respectul cuvenit omului civilizat dar si politicianului cu uriasa responsabilitate : haideti, Pas cu pas, dle Iohannis, sa realizati debăsificarea Romaniei ! (niceo remarcă din partea mea)
  Cu respectul cuvenit în ceea ce credeați ATUNCI, gândeam , doar că : ce nu face omul..oamenii, ca să scape de RĂUL ce se pregătea și se întrezărea… fără Ponta la Guvern.

 6. Ar fi interesant de verificat cum s-a derulat programul de pregătire al celor 260 de participanţi. Ca să înveţe oamenii aceia ceva era nevoie de expuneri, discuţii, poate chiar de activităţi practice în care să fixeze cunoştinţele predate. O expunere se poate ţine la grămadă, poate chiar cu 260 de auditori, deşi este greu, dar discuţiile trebuie desfăşurate pe grupuri, ca să ai garanţia că participanţii au reţinut ceva. Câte şedinţe de pregătire se puteau organiza în cele 12 zile din care una era pentru sosirea participanţilor, două weekend şi una pentru plecare. Chiar au fost 260 de oameni?

 7. Stimate d-le Radu Tudor, eu il sfatuiesc pe dl. Gadea sa nu mai spuna ca pleaca din tara. Astia abia asteapta ! Intr-o tara normala o situatie ca a Cameliei Bogdan nu ar ramane fara urmari. Intr-o tara normala protestul d-lui Gadea ar atrage atentia asupra gravitatii situatiei. Nu si la noi ! Sistemul ar trece pe lista neoficiala faptul ca a fost rezolvata o problema. Cu alte cuvinte “misiune indeplinita”. Cat despre Camelia Bogdan si cele ce au iesit la iveala in ceea ce o priveste, oare sa ne miram ? Eu zic sa ne mai asteptam la asemenea ” minuni”.

 8. Aceasta zisa judecatoare bogdan sper sa ajunga ca emilian eva LA PUSCARIE
  Nu le dati sadisfactie acestor bolsevici ordinari
  LUPTATI, OAMENII SUNT CU ANTENA 3
  TOTUL SE PLATESTE PE ACEST PAMANT NU IN ALTA PARTE

 9. Radicala exprimarea Dlui Mihai Gidea, sper din tot sufletul sa nu ii dea curs.
  Pt Camelia Bogdan… se vor mai incorda putin sa o acopere cit inca mai au la ce sa o fololseasca… dar… cum nu este implicata in nici un dosar fierbinte… ma gindesc, sper… sa dea liber la anchetare…
  Deoarece, nu-i asa, statul de drept… trebuie sa isi faca datoria…
  M-as astepta ca si CSM sa ia chestiunea in dezbatere… intr-un mod serios, profesional… si nu ca in cazul fericitului Danilet…
  Cu stima,

Leave a Reply