Un cutremurator documentar NATO difuzat in premiera nationala de Antena 3, la Punctul de intalnire. Crime impotriva umanitatii savarsite de teroristi in Siria, Irak si Afganistan.

4 COMMENTS

 1. Toate sunt invaluite in mister,fiecare vorbitor spune ce doreste sa se auda,dar, adevarul va fi scos la lumina,sa stie,sa afle omul, mult mai tarziu. Aceste documentare din teren,nu arata decat realitatea celor care,poate,sunt complici in aceste magarii cu mana atora prim manipularea minciunilor si propagarea urii,a violentei,a orice posibil rau si grav!
  Vedem cu ochii nostrii cat de bine premiate de vestici sunt documentarele si filmele care au la baza saracia si suferinta,distrugerile,ura,violenta,imoralitatea,rufele nu se mai spala in familie,e in vazul lumii,de rasul lumii,imoralitatea la cote alarmante! O competitie in care doar necazul,raul,rautatea,distrugerile castiga in orice clipa a zilei,a vietii fara sa de dam seama de gravele urmari!
  Cutremurator sau nu,aceste filme cu reusita negativa rasunatoare,sunt premiate de la apus!
  Fie intrun ceas bun!
  Vrem o tara ca afara,europeana,habar nu au despre ce este vorba! Sa spuna in scris: #rezist, b1,kamikaze si care mai sunt, macar cateva cerinte sau repere in viziunea lor pentru a fi sustinuti sau nu de restul cetatenilor din tara! Nu alandala ca manipulare la miting in orase!

 2. Teoristi finantati de Arabia Saudita si Turcia, si partial acei teroristi “moderati” finantati de SUA si Israel. Acestia au fost o unelta perfecta pentru lupta impotriva lui Assad.

  Americanii si-au batut joc de viata a milioane de oameni in Orientul mijlociu din momentul in care au atacat Irak-ul in 2003. Si iata ca momentan acelasi conflict sta la baza pornirii celui de al 3-lea razoboi mondial prin atacul american impotriva Siriei. Un atac ilegal pentru ca nu este aprobat de ONU si nu este in scopul apararii. In plus, Trump ar avea nevoie de aprobarea Congresului pentru a ataca … stim insa cat de hipocriti sunt politicienii republicani, aceeasi(+Trump) care urlau ca Obama sa nu atace Siria in 2013 fara aprobarea Congresului.

  E momentul sa ne pregatim de razboi …

Leave a Reply